Skip to main content

Реставриране на Фасади и Сгради

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ФАСАДНА ДЕКОРАЦИЯ И АРХИТЕКТУРНИ ОРНАМЕНТИ

Възстановете фасадната декорация с нашите профили, орнаменти, подпори, колони и фронтони от стиропор и фибран с полимерно покритие. Визията и проектирането на новата фасада са нашата любима част от процеса на работа
PS Designers Фасаден Дизайн
Реставриране на Сгради и Фасади
PS Designers Фасади

Възстановяване на Архитектурни & Фасадни Орнаменти

Старите сгради с годините се амортизират и започват да се рушат, а както всички знаем те са богати на фасадна декорация, изработена от майстори на изкуството и никой не желае тези архитектурни паметници да бъдат загубени. Тук на помощ идваме ние, за да възстановим декоративните фасадни орнаменти, както са били. Всеки един от декоративните фасадни орнаменти може да бъде заменен с изделиe от стиропор с полимерно покритие - което ще гарантира издръжливост.

Саниране и възстановяване на Фасади и Прозорци

Възстановяване или саниране на Фасади е процесът, който ние изпълняваме много прецизно. Заснемаме съществуващите детайли и орнаменти и след полагане или заедно с топлоизолацията, ги произвеждаме със съвершена точност и по желание на клиента ги монтираме.

Реставриране на Первази и Орнаменти за Прозорци

Произвеждаме по размер на клиента, нужните фасадни орнаменти. Ние сме специалисти във възпроизвеждането на стара орнаментика и производство по поръчка на различни фасадни детайли. Всеки един наш продукт може да бъде разкрояван и произведен специално за реновиране на паметници на културата и важни фасади на стари сгради.

Цялостно Саниране, Топлоизолиране и Декориране

Когато санирането на фасадите е придружено с топлоизолиране и декориране, процесът по запазване на фасадната орнаментика е по-специфичен. Нашето най-добро предложение е проектиране и производство на модулни сглобяеми топлоизолационни рустикални панели за стена. Те представляват топлозиолационни листи на голям размер с вградена или проектирана за вграждане фасадна декорация и орнаментика.

Място на обвързване и творчество по Фасадата

PS Designers

Когато на стара фасада се подменя дограмата с нова, е много важно да се разчертаят и спазят пропорциите на прозречната декорация. Нашият опит с реставриране на фасади ни е научил на бърз и прецизен процес по проектиране на прозоречна декорация и производство на рамки за прозорци от стиропор със специални размери.

Възстановяване на Красиви Фасади

Реставриране на Сгради

Реставриране, Топлоизолиране и Декориране на сгради. Изготвяне на 3D визуализации за декорирането им. Производство на автентични архитектурни орнаменти. Изработка и монтаж на Модули за Възстановяване на Фасада. Избор на подходящо покритие на декорацията, в зависимост от нуждите на клиента.
Реставриране на Фасада, Саниране и Топлоизолация
PS Designers

Реставриране Фасада

Реставриране на Профили
PS Designers

Възстановяване на Профили

Реставриране на Прозорци
PS Designers

Реставрация на Прозорци

PS Designers

Технология, Монтаж и Възстановяване
на Фасадните Орнаменти и Декорации

Предлагаме няколко варианта за саниране и реставриране на Фасади. Първият е като копираме съществуващи орнаменти, които са нарушени на места и ги произведем от стиропор или фибран с точност, за да могат да бъдат частично или изцяло подменени.

Вторият начин за реставриране е като след цялостно топлоизолиране произведем наново заснетите стари фасадни орнаменти и детайли от стиропор с полимерно покрити, и ги монтираме на местата им, като прозорци, корнизи и други

Трети най-добър вариант за саниране и реновиране едновременно, е да произведем цялостна декоративна топлоизолационна система, която санира и декорира в един процес. Рустикалното декориране от стиропор с акрилно покритие замества успешно топлоизолацията на сградата и я декорира в същото време.

Реставриране и Боядисване на Фасади
Поглед към Процеса по саниране
Измазване на Орнаменти от Стиропор и Фибран
Рустикална Топлоизолация
Декоративни Тухли и Полагане на Мрежа
Качествени Материали

Възстановяване на Сложни Орнаменти и Декорации по Фасадата от Стиропор EPS

Специалните декоративни орнаментики и детайли по фасадата са по-трудоемки за изработване. За тях е нужно много точно заснемане, както и внимателно преценяване на новите пропорции на фасадаа след подмяна на дограма например.

Имате ли нужда от помощ при реновиране?

Практиката ни показва, че е важно да се заснемат орнаментите, които ще се подменят ПРЕДИ да бъдат свалени от Фасадата.

Реставриране на Сложни Декоративни Флорални Мотиви и Орнаменти по Фасадата

Висш пилотаж във фасадния архитектурен дизайн. Момент, в който може да се възпроизведат форми и орнаменти, които са произведения на изкуството.

Специализирани умения

Модерните технологии, заедно с дизайнерско виждане и скулптурна ръка могат и се справят успешно с най-големите фасадни предизвикателства.

Нашите Ценности са в основата
на нашата Фирмена Култура

Искате ли да обсъдим Вашата специална поръчка персонално?

Уважение & Подход

Професионализъм

Растеж и Креативност

Грижа & Отношние

За всеки обект спецификата на производство е различна. Можете да се обърнете към нас за съдсйствие.

Искате ли да разберете повече?

Разгледайте нашите завършени обекти, както и статите ни с препоръки за Екстериор, Фасади & Интериор. Следете нашия Блог
PS Designers
PS Designers Архитектурни Орнаменти

Фасадни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

Фасадна Декорация PS Designers

Фасадни и Архитектурни Орнаменти

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
    PS Designers дизайн сгради

    Нашите Проекти

    Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти