Skip to main content

Корнизи от Стиропор, Профили с Орнаментика

Профили, Корнизи и Первази от стиропор с Декоративни Орнаменти

Декоративни Профили и Первази, Фризове и Корнизи от стиропор с обемни апликации, мотиви, орнаменти и подпори. Фасадната декорация с орнаментирани корнизи и профили от стиропор е за класически фасаден и архитектурен дизайн.
Декоративни Корнизи от Стиропор

Приложение & Предимства на Корнизи
Профили и Первази от Стиропор и Фибран

Какво е важно да знаете, за да поръчате Профили за Декорация

Корнизи от Стиропор и Орнаменти в Профилите

Корнизи с Декорация

Корнизи, Профили и Фризове с декоратвина апликация или орнаменти наричаме тези профили, които имат стилизирани елементи вградени в самия профил, в галерията в ляво виждате варианти и примери за такива декоративни изделия, като в долната част на корниза са изработени декоративни подпори от стиропор, флорални мотиви или друг стилизиран архитектурен елемент.

Показаните релефни мотиви за декорация са примерни, можете да скицирате ваш мотив или да изпратите снимка с друг, ние ще го изработим!

балюстри, первази от стиропор и колони с декоративни подпори

Антаблемент

А -Антаблемент сборен елемент от Архитрав, Фриз и Корниз

Корниз от Стиропор

C - най-горна част на Антаблемента се нарича Корниз

Триглиф от Стиропор

A - Триглифът покрива и оформя декоративно краищата на носещите греди на покривна конструкция

Декоративна Подпора

Подпора тип Модильон с флорална декорация стилизиран Акант

Балюстрада

Опорна Колона с Балюстри, Цокълна греда и Ръкохватка

Работна Скица на Ситуация

Използвайте скицата за скициране на необходимите размери и разположение

Луксозни декоративни Корнизи, Профили и Первази от Стиропор

Екстериорната фасадна декорация, която Ви дава възможност да превърнете всяка сграда в произведение на изкуството е разнообразна съвкупност от елементи, корнизи, первази и профили от стиропор и фибран. Архитектурни Орнаменти и Детайли по Фасадата.

Профилите с декорация са много ефектни и радват окото, променят красиво и стилно всяка сграда. Тъй като възможностите за декорация са безброй много, схематично ви показваме някои от тях. Както вече сте разбрали и тук няма ограничение във формите и размерите.

Размери и Функция

декоративни профили то стиропор

Този тип профили трудно може да бъде вкаран в стандартна рамка за размери. В зависимост от нуждите на нашите клиенти и създадената ситуация на фасадата ние предлагаме както предварително проектиране и визуализиране в 3Д, така и консултиране за възможностите за монтаж и захващане на корнизите, защото обикновено тези профили имат нужда от допълнително укрепване като дюбелиране за да могат включително да носят и умерен довар върху себес си

Размерите с които можем да сме ви полезни за Главни, Междуетажни и Прозоречни Корнизи от стиропор и фибран

Вижте Таблица

Качество на Фасадни Профили с Покритие

Предлагаме качествени продукти с многогодишна гаранция за тяхната издържливост и експлоатационни качества. Опционално може да бъде положено декоративно покритие и мазилка върху декоративните корнизи

Видове Декорация

 • Йонийски Стил
 • Коринтски Стил
 • Флорална Декорация
 • Подпори & Деко Форми

Предназначение

 • Главен Корниз от стиропор
 • Корниз за Улук от стиропор
 • Универсален Междуетажен Профил
 • Фасадно Скрито осветление

Класическа Фасада с Декорация от Стиропор

Декоративните Профилис орнаменти и декорация намират широко приложение в комбинация с рустикални елементи, колони и околопрозоречна декорация
Създаваме Забележително Красиви Корнизи и Первази от Стиропор и Фибран

Орнаментирани Фасадни Профили

Фасадните декоративни профили с орнаментика са с много видове орнаменти и могат да бъдат променяни, намират широко приложение в съвременната архитектура, фасади и интериори

Полагането на декоративни покрития ги прави подходящи за интериорна и екстериорна декорация

Фасада с Колони и Подпори

Подпори и Конзоли с декоративни орнаменти се използват в допълнение или заместват фасаднния главен корниз. Те се комбинират успешно с декорирани капители за колони и други орнаменти и апликации по фасадата. Колкото по-богато е украсен една подпора, толкова по-впечатляващ архитектурен стил придава на зданието. Флорални орнаменти, листа акант, подпори, зъборези и изивки се използват в орнаментирането на класическите подпори за покрив.

Рустикални Декоративни Орнаменти

Двойно скосени фасадни орнаменти тип рустикални камъни са красив акцент за рустикално оформление на фасадата заедно с 3д панели и изолация. Различните им сечения, форми и дебелини са съобразени с топлоизолацията и фасадните декоративни профили и орнаменти. Могат да бъдат използвани като камъни за прозорци, междуетажна декорация, рамка за вход и врата, както и украса за тераси и еркер.

Профили и Корнизи от Стиропор и Фибран за Прозорци и Фасади

Фасадни Первази с Декоративни Орнаменти от Стиропор и Фибран

Orea

Корнизи от Стиропор с Релефни Орнаменти
PS Designers Ltd.
Стиропорени первази и фризове с декорация са много ефектни и радват окото, променят визуално красиво и стилно всяка една фасада и архитектурен стил на къща и сграда. Избирате от разнообразни форми и размери профили и корнизи.
Тъй като възможностите за декорация са много, ви показваме най-добрите ни предложения от профили и корнизи от стиропор за постигане на дизайнерски резултат, когато са в комбинация с первази за фасадно осветление или корниз за скриване на улуци.

Декоративни Корнизи и Фризове от Стиропор

Декоративни Орнаментирани Профили и Фризове от Стиропор и Фибран

Tertia

Корнизи от Стиропор с Богата Класическа Орнаментика
PS Designers Ltd.
Когато на една стандартна форма профил от стиропор се добави орнамент или мотив чрез подпорка, орнамент, камък, ромб или подходяща и красиво съчетана декорация, резултатът на корниз от стиропор винаги е изключителен.
Показаните релефни панели и мотиви за декорация са класически и същевременно модерни. Те са проектирани и съобразени изцяло с всички правилни пропорции и декоративни фасадни профили и корнизи и техните линии.

Декоративни Корнизи с Орнаменти от Стиропор

Декоративни Первази, Корнизи и Орнаменти от Стиропор и Фиибран

Akantha

Луксозни Корнизи от Стиропор с Форми
PS Designers Ltd.
Подбрали сме за вас най-функционалните и красиви форми на Корнизи, Первази и Профили от стиропор, които лесно могат да бъдат използвани като капител, главен корниз за улук, профил за скрито LED осветление или стилна прозоречна рамка и профил.
Тези специални предложения на Корнизите от стиропор често намират приложение в луксозни интериори като казина, хотели и зали. Орнаментираните Первази и Профили от стиропор са стилни и са подходящи и в домашни интериори като акцент на големи помещения
PS Designers Архитектурни Орнаменти

Фасадни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

Фасадна Декорация PS Designers

Фасадни и Архитектурни Орнаменти

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

 • Профили от Стиропор

  Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
 • Монтаж на Орнаменти

  Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
 • Рязане и Разкрояване

  Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
 • Защитно Покритие

  Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
 • Фасадна Декорация

  Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
  PS Designers дизайн сгради

  Нашите Проекти

  Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти