Фасадна Декорация за Сгради

Дизайн от Стиропор и Фибран за Вас

Декорация за Фасада на Сгради

Произвеждаме фасадни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на Вашата сграда. Разгледайте нашите предложения за Сгради и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната декорация може да впечатли всеки!
Фасадна Декорация и Дизайн от Стиропор
PS Designers

Фасаден Дизайн

Архитектурни детайли и фасадни профили и Рамки за Прозорци от стиропор и фибран

Произвеждаме Декоративни фасадни профили и Орнаменти от експандиран полистирол - стиропор EPS с висока плътност и са защитени с повърхностен слой 3 - 4 мм от полимер-акрилно покритие, което ги защитава от стареене и им придава естествен вид. Благодарение на своите качества те остават устойчиви и непроменени във времето. Монтажът им е лесен, бърз и безпроблемен към всички видове фасадни покрития като не се изисква специфична и трудоемка подготовка на основата. Лесни и удобни са и поради ниското си тегло не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило. Могат да бъдат разкроявани на необходимата дължина и ширина и под желания ъгъл с обикновен ръчен инструмент за рязане, без да се нарушава цялостта на повърхностния слой.

PS Designers


основана 2007

Предимства и Свойства

Фасадните профили могат да задоволят дори и най-необичайните дизайнерски идеи.
 • лесно и индивидуално оформление
 • лека, здрава и устойчива изработка
 • декорацията по желанията на клиената
 • трайно покритие и еластична защита
 • по кратко време за производство и монтаж
 • лесен монтаж, бързина, сигурност и ефективност
 • изгодни икономически и технически
Архитектурен Фасаден Дизайн и Декорация

Фасадни Профили от Стиропор

Декоративните фасадни профили от стиропор EPS са със затворена структура от пълни с въздух сферични частици. Това ги прави изключително леки, с ниска паро и водо пропускливост, не се разграждат и не са вредни за околната среда.

Фасадни Орнаменти от Стиропор

Профилите от стиропор с покритие освен с лекота и лесен монтаж се характеризират и с това, че могат да бъдат променяни и разкроявани по дължина и ширина като това няма да засегне цялостта на покритието. Орнаментите са разработени така, че да придава висока степен на устойчивост при удар.

Рамки и Фасадни Профили от Стиропор и Фибран

Стиропорът е един от най-добрите топло изолационни материали, лесен за монтиране на Рамки за Прозорци и Профили и за това става все по-предпочитан от клиентите. Преимуществата им позволяват производство и монтаж на Декорация и Топлоизолация в една сиситема.

Полимерно Покритие

Покритието може да бъде оцветено и така пред вас се разкриват безброй възможности по отношение на фасадата - цвета и неговото умело комбиниране с другите елементи и орнаменти от стиропор от екстериора и интериора. Защитното полимерно покритие може да бъде боядисване с всякакви фасадни бои в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната идея на сградата в завършен вид. Фасадните профили позволяват при ремонт да се запази цялостта и автентичността на сградата и придават свои собствен характер и стил.
Декоративни фасадни профили и елементи са изработени от стиропор с висока плътност.
PS Designers
Архитектурен Фасаден Дизайн

Фасаден & Интериорен Дизайн

PS Designers декорация и дизйан
Архитектурни Деко детайли, Орнаменти и фасадни профили от стиропор и фибран

PS Designers

Фасаден & Интериорен Дизайн

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3D проект

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Интериори и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!
 • Профили от Стиропор

  Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
 • Монтаж на Орнаменти

  Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
 • Рязане и Разкрояване

  Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
 • Защитно Покритие

  Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
 • Фасадна Декорация

  Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
PS Designers

Фасадни Продукти

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облиовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!
PS Designers Дизайн

3D Визуализация Цени

Екстериорно и Интериорно 3Д Визуализиране на Фасади и Декорация

Изисквания за 3D

Вашата 3D Визуализация

Изпратете ни

 • Снимки на Фасадите или Интериора
 • Чертеж или скица на обекта
 • Описание в свободен текст
 • Изберете от нашите 3D продукти
3D Визуализация

Ние имаме визия за Дизайн

Ако се колебаеш кой вариант е най-подходящ за твоята къща, сграда, интериор или заведение, ние ти предлагаме изработване на 3D визуализация за тях с предлаганата фасадна или интериорна декорация
3д визуализация сграда

3D Скица на Ситуация

49 *
Situation
 • Визуализация на
  1 Ситуация
 • Снимки & Сечения
 • Цвят по избор на Фасадата
 • Дизайн на Материали

* Скицата представлява решение и предложение за индивидуална ситуация

3д визуализация сграда

3D Визуализация Къща

€/m2 3 *
Your STYLE
 • Визуализация на
  Фасада Къща
 • Снимки & Сечения
 • Цвят по избор на Фасадата
 • Дизайн на Материали

* Визуализацията представя решение и предложение за индивидуална фасадна декорация

PS Designers дизайн сгради

Нашите Проекти

Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти
© 2020 PS Designers, All Rights Reserved