Фасадни 3Д Панели

Декоративни Екстериорни 3Д Пана от Стиропор

Декоративни Фасадни Панели и Облицовки за Стени

Пана за стена от стиропор са модерен продукт, който ви позволява да декорирате и изолирате външните стени и да поставяте 3д акценти, които декорират стилно и модерно. Декоративната изолация за стени от 3д панели и деко пана се монтира лесно и бързо и изглежда впечатляващо.
3Д Пана и Панели от Стиропор

3Д Стенни Панели

Екстериорни 3Д Панели и Облицовки от Стиропор и Фибран

PS Designers Ltd.
Предлагаме голям избор от различни деко 3Д пана и параметрични стени за декориране на вашия екстериор, Фасада, Двор и Ограда. Можете да използвате декоративни панели за стени на веранда, украса за стена на беседка, ТВ рамка за външна стена в градината и декорация с външни стенни панели за ограда и около басейна. Декоративните 3D олекотени панели и стени са подходящи както за определени акценти, така и за декориране на цяла стена или помещение
 • Фасадно 3Д пано и ъглови камъни от Стиропор

  3Д Пано и Ъглови Камъни

 • 3Д пана Имитация на камък от стиропор

  Имитация на Камък 3Д Пано

 • Флорални 3Д Пана и деко панели за Стена и Входна Зона

  Флорални 3Д Пана за Стена

 • 3Д Панели за Врата и Стена, 3d декоративни стенни панели

  3Д Панели за Врата и Стена

Декоративни Облицовки за Външни Стени

Обемен Дизайн за Огради и Стени от стиропор

PS Designers
Дизайнерски изработени 3д стенни панели, пана и облицовки от стиропор. Произвеждаме специално за всеки клиент и размер. Декоративна изолация за стени с 3д ефект в модерен или класически стил.
Подходящи за Къщи, Огради, Хотели и Заведения. Външните стени са перфектен вариант за 3д декорация с фасадни панели за стена и външни облицовки за стени с фасадни панели от стиропор.

3Д Стенни Облицовки

Декоративни 3Д панели имитация на Камък и Дърво

Stones

PS Designers
Олекотени и много здрави външни 3д екстериорни стенни и цокълни облицовки. Многобройни стилове имитация на камъни, рустик и тухлички, различни форми, размери и цветове.
Можете да декорирате бързо, лесно и чисто. Кътове, стени, акценти - нашите 3д панели и външни облицовки са чудесен избор за екстериорно декориране и изолация.
3Д Тухлички и Панели

3Д Стени за Веранда и Беседка

С 3Д декоративни стенни панели декорирате кътове или цели стени на вашите веранди и беседки. Можете да оформите стена зад ТВ и да добавите рамка от стиропор и скрито осветление към нея. В модерен или класически стил, нашите 3д пана и стенни панели са бърз и качествен вариант за стилен дизайн.
3Д Панели от Стиропор

Модерни 3Д Панели

3d декоративни стенни панели са качествен дизайнерски продукт, който се използва за декорация и изолация на външни стени и огради, както и за акцентни пана и подчертаване на входни врати, входове и колони.
Стиропор и Фибран в 3Д

3Д Панели & Стени

Стена с имитация на камък или декоративни тухлички може да изглежда наистина специално място в дома, ако я използвате като декор за картини, постери, снимки или огледала с метални рамки, например. Декоративни тухли от стиропор са 3д панели за външни стени, които осигуряват допълнителна изолация.
Обемните форми за стени са идеални за декорация, добавят към мястото класически или индустриален стил и те карат да се чувстваш уютно, и освен това не изискват поддръжка. Имитация на дърво или камък от стиропор са 3д стенни панели за стилна декорация. Важно предимство е да кажем, че са добър избор и за банята, а и са допълнителна изолация.
PS Designers Архитектурни Орнаменти

Фасадни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

Фасадна Декорация PS Designers

Фасадни и Архитектурни Орнаменти

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

 • Профили от Стиропор

  Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
 • Монтаж на Орнаменти

  Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
 • Рязане и Разкрояване

  Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
 • Защитно Покритие

  Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
 • Фасадна Декорация

  Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
PS Designers дизайн сгради

Нашите Проекти

Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти