Фасадни Декоративни Профили

Первази, Корнизи и Фризове от Стиропор

Декоративни Стиропорени Корнизи, Первази и Фризове от Стиропор и Фибран

Декоративни рамкови и прозоречни профили от стиропор с размери и форми подходящи за декориране на както околопрозоречното пространство, така и обрамчване на различните архитектурни елементи на сградата като тераси, цокъл и входове. Г-образни фризове и модули за обръщане към дограма. Хоризонтални декоративни профили от стиропор, които са свързани един с друг във формата на линия по фасадата на сградата, които наричаме междуетажни профили или линейни делители. Тяхната функция е да очертаят и разделят отделните етажи на сградата.
Фасадни Декоративни Профили

Фасадни Околопрозоречни Профили

Рамкови Профили от Стиропор за Прозорци и Врати

  Фасадни декоративни Профили от Стиропор за Вашата Къща

  Типове Профили от Стиропор и Тяхното Разположение и Съчетаване на Фасадата

  Декорирането на екстериора и фасадата на всяка сграда е отговорна задача, в която сме специалисти. Основните групи от декоративни елементи и профили от стиропор сме разделили за ваше улеснение. Постарали сме се да подберем всички подходящи за съчетаване красиви и функционални форми, орнаменти, профили и корнизи от стиропор за фасадна декорация.
  Фасадна Декорация Профили и Орнаменти от Стиропор

  Корнизи

  Главни корнизи за подпокривно пространство

  Междуетажни фризове

  Етажни разделителни линии, подчертаващи архитектурата

  Орнаменти Корнизи

  Декоративни завършващи и стилизиращи орнамени

  Околопрозоречни Орнаменти

  Флорални мотиви & Пана, Подпори и Ключови Камъни

  Колони

  Обвивки & Колони, Капители и Основи

  Пиластри

  Плоски колони очертаващи архитектурни елементи

  Ъглови Камъни

  Стилни Вертикални декоративни фасадни елементи

  Рустикални Орнаменти

  Пана & Подпори, Рустикални Фасадни Канали

  Арки и Фронтони

  Надпорозоречни Декоративни Елементи

  Цокли и Профили

  Линейни Профили затварящи цокъл

  Около & Подпрозоречни Первази

  Декоративни Рамки, Профили за обръщане на прозорци

  Профили за Улуци

  Главни Корнизи скриващи Улуци и Водосточни тръби

  Профили от Стиропор за Фасади и Прозорци

  Фасадна Декорация & Рамки от Профили Стиропор

  Импровизирайте с различните профили от стиропор предлагани от нас, комбинирайте разнообразни форми и размери, създайте нов собствен стил във фасадната декорация и Дизайн на Вашите прозорци!

  Профили от Стиропор

  Важна част от декорирането на вашите прозорци са формите и сечението на профилите от стиропор, които избирате да кореспондират с останалата фасадна декорация и цялостния екстериорен дизайн на къщата.

  Фасадни Подпрозоречни Первази и Профили

  Декорация за Подпрозоречна Дъска и Пространство

   Най-доброто покритие на пазара за защита на стиропорени корнизи и профили

   Високоустойчиво на всякакви влияния, нашето покритие за профили и первази от стиропор е перфектната защита за всяка архитектурна и фасадна декорация. Еластичността му гарантира лесен монтаж и издържливост на линейните разширения по фасадата.

   Покритие за Корнизи и Профили от Стиропор за Фасадна Декорация

   Орнаменти и Профили от стиропор са правилно защитени, за години напред

   диаграма на профил от стиропор покритие за външен монтаж

   Височина

   Размер на Профил

   Стиропор | EPS

   Висока плътност на материала

   Покритие

   Акрилно Покритие
   Флексова обмазка

   Боя

   Могат да се ползват всички бои на водна основа
   • Височина

    Размер на Профил
   • Стиропор | EPS

    Висока плътност на материала
   • Покритие

    Акрилно Покритие
    Флексова обмазка
   • Боя

    Могат да се ползват всички бои на водна основа

   Профили от Стиропор с Полимерно Покритие

   Профилите, изработени от стиропор са най-предпочитаният продукт за декориране на фасади и архитектурни паметници, поради многобройните им предимства:
   • Ниско Тегло
   • Здраво Покритие
   • Лесен Монтаж
   • Конкурентна Цена
   • Разнообразие от Форми

   Стандартни Размери

   PS Designers
   Вижте Таблица

   Работна Скица

   PS Designers

   Фасадни Главни, Междуетажни и Профили за Улук

   Линейни Делители и Покривни Профили за Нива и Тераси

    Планирайте Фасадата, Декорацията и Орнаментите от Стиропор Навреме

    Фасадни Архитектурни Профили

    Прозоречни Профили и Первази от Стиропор

    Профили и декоративни форми за околопрозоречна линейна декорация. Формата и извивките са съобразени с архитектурните ордери от древността. Прозоречните фризове и профили от стиропор са рамкови первази, които обрамчват или друго казано обикалят и декорират прозорци, входове и врати. Те са различни по дизайн и рзмери и могат да бъдат изчистени и модерни или класически и орнаментирани. Често се използват прозоречни плоски колонки или правоъгълни профили. Съчетават се с друга прозоречна фасадна декорация като ключовеи камъни, фронтони, подпорики и орнаменти. Разгледайте нашите готови предложения за рамки прозорци.
    Фасадни Профили и корнизи от стиропор за Обръщане

    Подпрозоречни Первази и Профили от Сиропор и Фибран

    Подпрозоречни первази и корнизи са използвани от древността до днес. Тези профили могат да бъдат полезни за всеки един архитектурен елемент и отвор като прозорци и тераси. Обичайно подпрозоречният перваз е по-голям и широк от прозоречния фриз, който стъпва върху него. Профилите от стиропор за подпрозоречни корнизи са с възможност за водобран и отвор за скрито осветление.
    Фасадни Профили и Фризове от стиропор

    Г-Профили от стиропор за Обръщане, Подпрозоречна дъска

    Специално проектирани от нас готови профили и модули за обръщане на прозорци с цел улеснение на процеса по обръщане и декориране на околопрозоречното пространство. С нашите модули за обръщане към дограма, Г-образни профили и шапки изолирате, декорирате и обръщате към дограмата бързо, качествено и на половин цена. Спестявате време и няколко процедури, спазвате точни размери и защитавате отвори и дограма.
    Фасадни Профили и Продукти от Стиропор

    Универсални Профили и Первази от стиропор

    Междуетажни и линейни делители и фризове от стиропор за фасадна декорация. нашите форми за фасадна декорация са вдъхновени от античните ордери и са специално проектирани за всеки архитектурен стил на фасада, къща и сграда. Разгледайте най-използваните универсални профили за фасадна декорация, всички размери на профилите са указани. Могат да бъдат произведени специално и по размер на клиент.
    PS Designers

    Каталог Фасадни Профили, Декорация и Орнаменти от Стиропор

    Екстериорни Профили от стиропор, Корнизи и Продукти от Фибран за Фасадна Декорация

    PS Designers Архитектурни Орнаменти

    Фасадни Продукти и Дизайн

    Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

    Фасадна Декорация PS Designers

    Фасадни и Архитектурни Орнаменти

    PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

    Декорация за Фасада

    Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

    Нашата Визия за Дизайн

    Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

    • Профили от Стиропор

     Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
    • Монтаж на Орнаменти

     Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
    • Рязане и Разкрояване

     Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
    • Защитно Покритие

     Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
    • Фасадна Декорация

     Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
    PS Designers дизайн сгради

    Нашите Проекти

    Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти
    © 2021 PS Designers, All Rights Reserved