Skip to main content

Да украсим Фасадата

Орнаменти, Декорация и Профили от Стиропор

Декоративни фасадни профили и орнаменти от стиропор придават специфичен архитектурен стил на вашата къща. Фасадни панели и Фасадни облицовки за екстериорен дизайн на красиви къщи.
Фасадни Орнаменти и Дизайн
PS Designers декорация и дизайн

Фасаден Дизайн

PS Designers е Български производител на фасадна декорация, профили и колони, архитектурни елементи и екстериорен дизайн за красиви къщи, изработена от стиропор и фибран по 3D проект

Материалът Стиропор, наричан още Пенополистирол, Полистирен или Полистирол е отличен топлоизолационен продукт, който се използва не само за изолация, а и едновременно с това за фасадна декорация. Част от декоративните изолационни материали, които предлагаме за екстериорен дизайн на къщи са така наречените стенни панели от стиропор или фасадни облицовки от стиропор. Тези стенни панели могат да имитират декоративни тухли, дърво и изкуствен камък и същевремнно с това да са отлична външна изолация.

Профилите от стиропор са дизайнерско решение за всеки дом, къща и сграда. Променя визията на фасадата в модерна класическа визия.

Декоративните 3Д стенни панели за фасада се лепят и дюбелират както и обикновена външна топлоизолация от стиропор. Монтажът се осъществява с качествено лепило за стиропор, което трябва да е флексово или с полиуретанова нераздуваща пяна за полистирол. Цената за монтаж на този вид топлоизолация е конкурентна. Предлаганите дебелини на стенни панели декорация от стиропор са листове 5 см, 8 см, 10 см и 15 см. Можете да се възползвате от опция да изработим по поръчка различни стенни панели за изолация с декорация и от фибран със същото защитно акрилно покритие. Предлагаме и разкрояване по нестандартни размери, в зависимост от нуждите на всяка фасада и клиент

Декоративни Фасадни Продукти

Орнаменти, Профили и Корнизи от стиропор с Фасадно и Екстериорно Приложение

Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството и дизайна им във времето.

Възможности и Характеристики

Стиропора и Фибрана с положено декоративно покритие

Предлаганите Декоративни Орнаменти от стиропор и фибран притежават показаните характеристики и декорации като, 3Д Ефект, Различни Цветови Декоративни Покрития и възможност за боядисване в цвят по избор. Декоративно покритие имитиращо дърво, както и много добри изолационни характеристики, материалите от които се изработват са стиропор с висока плътност или фибран. Облицовъчните материали са на основата на полимер акрил, което гарантира тяхната визия и издръжливост
3Д Ефект от стиропор и фибран
Цветови решения за Стиропор и Фибран
Имитация на Дърво и Греди от стиропор и фибран
Изолация с Високо качество от стиропор
Полимерно Покритие за Стиропор и Фибран
Облицовъчен Материал за Фасади и Сгради

Възможностите на Фасадния Дизайн

Предлагаме различни архитектурни стилове за фасада на къща с фасадни декоративни елементи, орнаменти и корнизи от стиропор. Всички архитектурни елементи и профили, които произвеждаме са със защитно полимер-акрилно покритие за стиропор и фибран.

Качествени Продукти за Декорация

Неговите качества остават непроменени във времето и осигуряват дълготрайна защита за фасадната декорация на вашата къща. Монтажът им се осъществява лесно посредством полимерно или полиуретаново лепило за стиропор. Произвеждаме специално по заявка на клиента с различни размери и форми на елементите от стиропор.
Архитектурни детайли, Орнаменти и фасадни профили от стиропор и фибран

Защитно Покритие

Произведени за дълготрайна експлоатация

Бърза Доставка

Оптимизирано време за производство

Конкурентна Цена

Бюджетни предложения за луксозни елементи
Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
PS Designers
PS Designers

Нашият Екстериорен Дизайн

Фасадна Декорация & Екстериор на Къща

Можете да намерите при нас много идеи и продукти за декорация за дома онлайн - лесно и бързо се възползвате от креативността и предложенията ни за фасадни облицовки и архитектурни елементи от стиропор!

Вижте възможностите за Декорация в 3Д

Идейни Проекти и 3Д дизайн онлайн

Разгледайте нашите предложения за определен архитектурен стил и дизайн на различни визии на къщи с произвежданите от нас декоративни елементи от стиропор. Поръчайте ваша индивидуална 3д архитектурна визуализация.

Получете най-добрата оферта и цени за Фасадна Декорация

Декоративни елементи от стиропор цени

Нашата политика е да бъдем гъвкави. Предлагаме бюджетни пакети на профили и фасадни декоративни елементи, съобразени с практичен екстериорен дизайн за вашия уютен дом.

Монтаж на Елементи и
Боядисване на Фасада

Допълнителни услуги специално за вас

Ние ще ви обясним и помогнем, как да извършите професионално монтаж на фасадни облицовки и орнаменти от стиропор или ще ги монтираме при желание от ваша страна.
PS Designers

Защо да ни изберете?

Голям Опит в Производството

PS Designers Since 2007

Дизайн и Надеждно Проектиране

Фасаден Дизайн

Лускозно и Лесно Приложение

използвано от над 15к

Най-Достъпна Конкурентна Цена

Бюджетни Предложения

Бърза Доставка Навсякъде

България & Цял Свят
PS Designers Архитектурни Орнаменти

Фасадни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

Фасадна Декорация PS Designers

Фасадни и Архитектурни Орнаменти

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

 • Профили от Стиропор

  Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
 • Монтаж на Орнаменти

  Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
 • Рязане и Разкрояване

  Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
 • Защитно Покритие

  Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
 • Фасадна Декорация

  Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
  PS Designers дизайн сгради

  Нашите Проекти

  Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти