Skip to main content

Фасадни & Интериорни Продукти

ПРОФИЛИ И ДЕКОРАТИВНИ ОРНАМЕНТИ ОТ СТИРОПОР

Снимковият материал представя част от възможностите за изработка на фасадни профили и продукти от стиропор. Размерите на профилите в каталога не са посочени - те могат да бъдат променяни според нуждите на клиента, за да създадат нужната визия на Вашата сграда! Върху всички изделия от стиропор след монтаж на фасадата трябва да се положи полимерно покритие, гарантиращо здравина и издръжливост на механични влияния!
by PS Designers since 2007
Екстериорни и Интериорни Продукти от Стиропор и Фибран

Декорация за дома от Стиропор

Предлагаме Ви...Декорация, 3Д Панели и Пана за Стени и Тавани, Профили за Скрито Осветление

Фасадни орнаменти & Интериорен Дизайн, декорация и 3Д Фигури от Стиропор

Фасадните орнаменти от стиропор са леки, което позволява монтирането им директно върху стена и топлоизолация. В зависимост от вида, те могат да придадат всякакъв стил и да задоволят всеки вкус за дизайн, като орнаменти и первази за прозорци, пиластри и Интериорна декорация

Моделите профили и корнизи от стиропор и деко продукти се изработват с голямо разнообразие от форми и фигури както по каталог, така и по индивидуално решение на всеки клиент. Възможностите са почти неограничени. Намират приложение в екстериора и интериора

Многообразието от фасадни и интериорни профили, 3Д Пана и Панели от стиропор дават възможност на клиенти, архитекти и строители да преминат от еднообразното и много скъпо оформление на фасаден дизайн, към стилните и оригинални по-икономични решения.

Фасадна Декорация

Придайте индивидуалност на Фасадата с профили и колони от стиропор

Разнообразието от профили и корнизи от стиропор може да задоволи дори и най-иновативните дизайнерски идеи. Екстериорната фасадна декорация дава възможност да превърнете всяка архитектура на сграда в произведение на изкуството с разнообразие от фризове, орнаменти и детайли.

Декориране и Реставриране на фасади на сгради и изготвяне на 3D визуализации за декорирането им. Избор на подходящо покритие и мазилка за декорацията, в зависимост от нуждите на клиента. В зависимост от вида, те могат да придадат всеки един стил в архитектурата.

Стиропор или Фибран като Материал за Фасадни Профили
Материалът - стиропор EPS или фибран XPS от който се изработват декоративните фасадни елементи е със затворена структура от пълни с въздух сферични частици. Това го прави изключително лек, с много добри топлоизолационни качества, не се деформира, има ниска пропускливост, не се разгражда и не е вреден за околната среда.

Интериорен Дизайн

Декорация с нашите продукти

Създаваме най-добрата интериорна Визия за всеки

Интериорна декорация от стиропор и декоративни елементи. Ние можем да реализираме Вашите идеи за луксозен интериорен дизайн на къща. Предлаганите интериорни декоративни елементи като арки и готови сводове, интериорни колони и профили, декорации за стени и тавани са разнообразни, защото материалите позволяват изработване на декоратиени изделия.

Скрито Осветление

Профили за скрито осветление от стиропор и фибран

Насочете светлината и съчетайте Декорация и осветление

Проектираме и произвеждаме профили и продукти от стиропор и фибран за скрито осветление както в Интериора, така и във Фасадната Декорация. Новото ниво на скритото осветление създава уют и романтика в приглушената пълзяща светлина.

СПА Обзавеждане и пейки

Нашите пейки за Баня, лежанки и кресла за твоя Релакс. Обзавеждане за СПА & Баня

Ще ви помогнем да създадете своя уникален СПА център или зона за Релакс.

Произвеждаме Дизайнерски заготовки от стиропор и луксозни завършени елементи за Парна и Турска Баня, Релакс и СПА Зона. Анатомични пейки и Ергономични кресла и лежанки за релакс. Откъснете се от ежедневието, поглезете се и насладете на Вашия личен SPA център у дома. Сглобяеми Модули и Дизайнерски Мивки по размер. Параметрични стени, куполи и ниши за луксозна Парна Баня

Обемен Дизайн и Букви

Рекламни 3D надписи и продукти от стиропор и фибран

Рекламни решения от стиропор и фибран! Табели, Букви, Фигури, Лога за магазини, офиси и заведения. Вариантите за реклама от стиропор и фибран, както и при фасадната декорация са безкрайни. Отличете се със стил различен от конкурентите Ви.

Вертикални Зелени Пана

Пана за мъх и суколенти. Озеленяване в интериор и екстериор

Свежа "Зелена" иновация в Дизайна

Вертикалните градини и пана за мъх от фибран, стиропор и комбинация с дърво, добиват все по-широка популярност, заради тяхната красота и практичност. Удоволствие и уют с дизайнерските ни пана за озеленяване и модули за стени. Луксозен Интериор и Стилен Подарък за всеки повод.

Мечтаната Фасада и Дизайн на Къща

Фасадни декоративни елементи и арка с ключов камък
Декорирайте Фасадата ...

с Нашите Профили от Стиропор

Произвеждаме фасадни декоративни Профили от стиропор и фибран и Фасадни Орнаменти, готови за монтаж и полагане на покритие. Екстериорната декорация включва всеки един декоративен елемент, който се монтира по фасадата на сградата или къщата и придава уникален дизайн. Можем да ви бъдем полезни с орнаменти от стиропор за вашата фасада.
Декорирането на фасадата на сграда е отговорна задача, в която сме специалисти!
Профили от стиропор и Фасадни орнаменти от стиропор за фасадна декорация на къща
Фасадните орнаменти от стиропор са леки, което позволява монтирането им директно върху или заедно с топлоизолацията. В зависимост от вида, те могат да придадат всякакъв стил и да задоволят всеки вкус. Моделите се изработват с голямо разнообразие от форми и размери както по каталог, така и по индивидуално решение на всеки клиент. Възможностите са почти неограничени. Многообразието от фасадни профили от стиропор дават възможност на архитекти и строители да преминат от еднообразното и много скъпо оформление на фасади, към стилните и оригинални по-икономични решения.

Модерен Интериорен Дизайн от Стиропор

Интериорната декорация създава дизайн и уникалност на всяко пространство. Орнаментите от стиропор е препоръчително да са съобразени с височината и разпределението на помещението.
Подбираме стил и форма от интериорните ни продукти специално за Вас

СПА и Уелнес Форми & Модули от Стиропор

Проектираме и изработваме луксозни форми за СПА зони, бани и басейни.

Възползвайте се от удобствата на релакс център. Дизайнерска стъклокерамика
Нашите решения ще задоволят и най-големите Ви мечти!

Ние сме горди да ви представим нашите постижения 2020

През Следващите Години, Ние ще се представим още по-добре с повече доволни клиенти
PS Designers
За 15 години PS Designers е предложила и предлага на своите клиенти и партньори широка гама изделия за фасадна декорация и профили от стиропор и фибран, неразделна част от съвременното и бъдещо строителство. Знанията, опита и оборудването, с които разполагаме ни позволяват да изработваме не само стандартна фасадна декорация, но и уникални фасадни профили и предложения, които надминават бутиково изделие и се превръщат в произведение на изкуството. Фасадната декорация на PS Designers е подходящо решение както за ново строителство, така и за възстановяване на стари архитектурни паметници.

Фасадна Декорация

PS Designers

Интериорна Декорация

PS Designers

Колони и Капители

PS Designers

СПА & Уелнес

PS Designers

550K

Профили от стиропор

12K

Сводове & Панели

7K

Декоративни Колони

3K

Пейки & Лежанки
PS Designers описание

Предимства и Ползи

Корнизи, Орнаменти и Фризове от стиропор

Свойства и Възможности на Фасадната Декорация от Стиропор и Фибран

Предимства на фасадната декорация от стиропор

  • Индивидуално оформление на всеки отделен проект и фасада
  • Придаване на идентичност и лукс на сградата
  • Декорацията е абсолютно съобразена по идея и желание на клиент
  • По-кратко, По-бързо и икономически изгодно производство
  • Лека, устойчива и качествена изработка на орнаментите

Монтаж на профили от стиропор от Стиропор

  • Бърз и безпроблемен монтаж към всички видове фасадни покрития
  • Не се изисква специфична подготовка на основата освен почистване
  • Не се налага допълнително механично укрепване, поради ниското им тегло
  • Монтажът се извършва само с помощта на полимерно лепило или PU пяна
  • Боядисване и декориране по желание на клиент
PS Designers дизайн сгради

Нашите Проекти

Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти