Фасадни & Интериорни Продукти

ПРОФИЛИ И ДЕКОРАТИВНИ ОРНАМЕНТИ ОТ СТИРОПОР

Снимковият материал Представя част от възможностите за изработка на фасаден профил и продукт от стиропор, върху които се полага полимерно покритие, гарантиращо здравина и издръжливост на механични влияния! Размерите на профилите в каталога не са посочени - те могат да бъдат променяни според нуждите на клиента, за да създадат нужната визия на Вашата сграда!
by PS Designers since 2007
Екстериорни и Интериорни Продукти от Стиропор и Фибран

Декорация за дома от Стиропор

Предлагаме ти...Декорация и 3Д Панели и Пана за Стени и Тавани, Профили за Скрито Осветление

Фасадни орнаменти & Интериорен Дизайн, декорация и 3Д Фигури от Стиропор

Фасадните орнаменти от стиропор са леки, което позволява монтирането им директно върху стена и топлоизолация. В зависимост от вида, те могат да придадат всякакъв стил и да задоволят всеки вкус за дизайн, като орнаменти и первази за прозорци, пиластри и Интериорна декорация

Моделите профили и корнизи от стиропор и деко продукти се изработват с голямо разнообразие от форми и фигури както по каталог, така и по индивидуално решение на всеки клиент. Възможностите са почти неограничени. Намират приложение в екстериора и интериора

Многообразието от фасадни и интериорни профили, 3Д Пана и Панели от стиропор дават възможност на клиенти, архитекти и строители да преминат от еднообразното и много скъпо оформление на фасаден дизайн, към стилните и оригинални по-икономични решения.

Фасадна Декорация

Придай индивидуалност на Фасадата с профили и колони от стиропор

Разнообразието от профили и корнизи от стиропор може да задоволи дори и най-иновативните дизайнерски идеи. Екстериорната фасадна декорация дава възможност да превърнете всяка архитектура на сграда в произведение на изкуството с разнообразие от фризове, орнаменти и детайли.

Декориране и Реставриране на фасади на сгради и изготвяне на 3D визуализации за декорирането им. Избор на подходящо покритие и мазилка за декорацията, в зависимост от нуждите на клиента. В зависимост от вида, те могат да придадат всеки един стил в архитектурата.

Стиропор или Фибран като Материал за Фасадни Профили
Материалът - стиропор EPS или фибран XPS от който се изработват декоративните фасадни елементи е със затворена структура от пълни с въздух сферични частици. Това го прави изключително лек, с много добри топлоизолационни качества, не се деформира, има ниска пропускливост, не се разгражда и не е вреден за околната среда.

Интериорен Дизайн

Декорация с нашите продукти

Създаваме най-добрата интериорна Визия за всеки

Интериорна декорация от стиропор и декоративни елементи. Ние можем да реализираме Вашите идеи за луксозен интериорен дизайн на къща. Предлаганите интериорни декоративни елементи като арки и готови сводове, интериорни колони и профили, декорации за стени и тавани са разнообразни, защото материалите позволяват изработване на декоратиени изделия.

Скрито Осветление

Профили за скрито осветление от стиропор и фибран

Насочете светлината и съчетайте Декорация и осветление

Проектираме и произвеждаме профили и продукти от стиропор и фибран за скрито осветление както в Интериора, така и във Фасадната Декорация. Новото ниво на скритото осветление създава уют и романтика в приглушената пълзяща светлина.

СПА Обзавеждане и пейки

Нашите пейки за Баня, лежанки и кресла за твоя Релакс. Обзавеждане за СПА & Баня

Ще ви помогнем да създадете своя уникален СПА център или зона за Релакс.

Произвеждаме Дизайнерски заготовки от стиропор и луксозни завършени елементи за Парна и Турска Баня, Релакс и СПА Зона. Анатомични пейки и Ергономични кресла и лежанки за релакс. Откъснете се от ежедневието, поглезете се и насладете на Вашия личен SPA център у дома. Сглобяеми Модули и Дизайнерски Мивки по размер. Параметрични стени, куполи и ниши за луксозна Парна Баня

Обемен Дизайн и Букви

Рекламни 3D надписи и продукти от стиропор и фибран

Рекламни решения от стиропор и фибран! Табели, Букви, Фигури, Лога за магазини, офиси и заведения. Вариантите за реклама от стиропор и фибран, както и при фасадната декорация са безкрайни. Отличете се със стил различен от конкурентите Ви.

Вертикални Зелени Пана

Пана за мъх и суколенти. Озеленяване в интериор и екстериор

Свежа "Зелена" иновация в Дизайна

Вертикалните градини и пана за мъх от фибран, стиропор и комбинация с дърво, добиват все по-широка популярност, заради тяхната красота и практичност. Удоволствие и уют с дизайнерските ни пана за озеленяване и модули за стени. Луксозен Интериор и Стилен Подарък за всеки повод.

Мечтаната Фасада и Дизайн на Къща

Фасадни декоративни елементи и арка с ключов камък
Декорирайте Фасадата ...

с Нашите Профили от Стиропор

Произвеждаме фасадни декоративни Профили от стиропор и фибран и Фасадни Орнаменти с покритие, готови за употреба. Екстериорната декорация включва всеки един декоративен елемент, който се монтира по фасадата на сградата или къщата и придава уникален дизайн. Можем да ви бъдем полезни с орнаменти от стиропор за вашата фасада.
Декорирането на фасадата на сграда е отговорна задача, в която сме специалисти!
Профили от стиропор и Фасадни орнаменти от стиропор за фасадна декорация на къща
Фасадните орнаменти от стиропор са леки, което позволява монтирането им директно върху или заедно с топлоизолацията. В зависимост от вида, те могат да придадат всякакъв стил и да задоволят всеки вкус. Моделите се изработват с голямо разнообразие от форми и размери както по каталог, така и по индивидуално решение на всеки клиент. Възможностите са почти неограничени. Многообразието от фасадни профили от стиропор дават възможност на архитекти и строители да преминат от еднообразното и много скъпо оформление на фасади, към стилните и оригинални по-икономични решения.

Модерен Интериорен Дизайн от Стиропор

Интериорната декорация създава дизайн и уникалност на всяко пространство. Орнаментите от стиропор е препоръчително да са съобразени с височината и разпределението на помещението.
Подбираме стил и форма от интериорните ни продукти специално за Вас

СПА и Уелнес Форми & Модули от Стиропор

Проектираме и изработваме луксозни форми за СПА зони, бани и басейни.

Възползвайте се от удобствата на релакс център. Дизайнерска стъклокерамика
Нашите решения ще задоволят и най-големите Ви мечти!

Ние сме горди да ви представим нашите постижения 2020

През Следващите Години, Ние ще се представим още по-добре с повече доволни клиенти
PS Designers
За 15 години PS Designers е предложила и предлага на своите клиенти и партньори широка гама изделия за фасадна декорация и профили от стиропор и фибран, неразделна част от съвременното и бъдещо строителство. Знанията, опита и оборудването, с които разполагаме ни позволяват да изработваме не само стандартна фасадна декорация, но и уникални фасадни профили и предложения, които надминават бутиково изделие и се превръщат в произведение на изкуството. Фасадната декорация на PS Designers е подходящо решение както за ново строителство, така и за възстановяване на стари архитектурни паметници.

Фасадна Декорация

PS Designers

Интериорна Декорация

PS Designers

Колони и Капители

PS Designers

СПА & Уелнес

PS Designers

550K

Профили от стиропор

12K

Сводове & Панели

7K

Декоративни Колони

3K

Пейки & Лежанки
PS Designers описание

Предимства и Ползи

Корнизи, Орнаменти и Фризове от стиропор

Свойства и Възможности на Фасадната Декорация от Стиропор и Фибран

Предимства на фасадната декорация от стиропор

  • Индивидуално оформление на всеки отделен проект и фасада
  • Придаване на идентичност и лукс на сградата
  • Декорацията е абсолютно съобразена по идея и желание на клиент
  • По-кратко, По-бързо и икономически изгодно производство
  • Лека, устойчива и качествена изработка на орнаментите

Монтаж на профили от стиропор с покритие

  • Бърз и безпроблемен монтаж към всички видове фасадни покрития
  • Не се изисква специфична подготовка на основата
  • Не се налага допълнително механично укрепване, поради ниското им тегло
  • Монтажът се извършва само с помощта на полимерно лепило или PU пяна
  • Боядисване и декориране по желание на клиент
PS Designers дизайн сгради

Нашите Проекти

Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти