Skip to main content

Как да изберем цвят за фасадата?

ФАСАДНА ДЕКОРАЦИЯ ОТ СТИРОПОР И КОНТРАСТ

Макар на пръв поглед трудна задача, избирането на цвят и комбинация от цветове за фасадата, е всъщност интересно занимание, чрез което можете да изразите своята лична арт същност. Подбрали сме от нашия опит за вас седем важни съвета
PS Designers
Цветово Фасадно Решение

Цветови Фасадни Решения

Съседна Архитектурна Среда

Съобразете се със заобикалящите ви имоти и инфраструктура. Нека поривът да отличите вашата фасада от съседните не се превърне в крещяща разлика и визуално замърсяване.

Архитектурни Акценти

Орнаментика, Корниз с Декорация, Рамки Прозорци

Подчертаване на Фасадата

Цвят и Орнаментика от стиропор

Имате ли части от архитектурата на сградата, които желаете да подчертаете и да изпъкнат? Изберете за тях контрастен от основния цвят, в същата гама или в кореспондираща и съчетайте с подходяща фасадна декорация от стиропор. Можете да поръчате визуализация при нас за да видите как ще изглеждат цветове и орнаментика.

Един или два цвята да изберете

Богата Декорация от Стиропор

Ако къщата ви ще бъде с богата фасадна декорация, изберете само един цвят за фасадата. Можете да боядисате орнаментите в цял или контрастен цвят на основния.

Изчистени Линии и Идеи

При по-семпла или модерна фасадна орнаментика използвайте поне два фасадни цвята. Разгледайте нашите идейни проекти с предложения за цветово декориране на Фасадата.

Ако обичате промените

Следете Тенденциите

Тенденциите във Визията на Фасадите се менят, така че ако ползвате акцентни цветове, гледайте да са на лесно достъпно място в последствие за промяната им, както и за поддръжката в последствие

Вътре & Вън

Можете да съчетаете цветовете на екстериора с тези в интериора на вашия дом - по този начин ще създадете поток между вътре и вън и ще постигнете продължаващо успокоение и връзка, когато влизате или излизате.

Цвят и Фасадна Облицовка

Не забравяйте, че облицовките по фасадата, ако има такива са също част от цветовата композиция, затова цветовете трябва или да кореспондират с тях или да ги подчертават. Вземането на решение за правилно цветово декориране и релизирането му за вашия дом ще ви изпълва с гордост и ще ви доставя удоволствие.
PS Designers Архитектурни Орнаменти

Фасадни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

Фасадна Декорация PS Designers

Фасадни и Архитектурни Орнаменти

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
    PS Designers дизайн сгради

    Нашите Проекти

    Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти