Skip to main content

Кофражи и Калъпи от Стиропор

Арки, Корнизи, Шапки за Огради и Декорация от Стиропор и Бетон

Стиропорът и Фибранът намират голямо приложение във фасадните решения, изливането на форми от бетон за подове и тавани и оформянето на Арки и Колони с голяма точност в проектираните размери.
Кофражни Решения и Калъпи от Стиропор

Кофражни Калъпи и Шапки от Стиропор

Проектираме и Изработваме Форми за Отливане на Бетон

Фасаден Профил и Арки от Стиропор

Фасаден Профил и Арки

Декоративни Арки и Сводове

Декоративни Арки и Сводове

Арки и Сводове от Стиропор

Арки и Сводове от Стиропор

Главен Корниз от Стиропор

Главен Корниз

Междуетажен Профил от Стиропор

Междуетажен Профил

Главен корниз и Арки от Стиропор

Главен Корниз и Арки

Фасадна Декорация от Стиропор

Фасадна Декорация

Арки от Стиропор по Фасадата

Архитектурните орнаменти като арки и сводове са изработени от стиропор с голяма точност. Профилите и декоративните корнизи в покрива са изработени от стиропор с висока плътност и монтирани с полиуретаново лепило върху плочите
Основи и Изолация от стиропор

Кофраж за Основи от Стиропор

Арматура и Стиропор

Арматура и Стиропор

Оребряване на Основа

Оребряване на Основата

Модули за Основи от Стиропор

Стиропорът е изключително издръжлив материал и полагането му в основите на сградата предотвратяват последващи термомостове и проникване на вода в основите на сградата. Оребряването на формата допринася за изключителна здравина.
Специален Профил за оребряване

Модул за Основи и Плоча

Стиропорен Модул за Основи

Стиропорен Модул за Плоча

Подова Изолация и Кофраж

Специално разработените форми за изливане на основи предоставят допълнително топлоизолиране и здравина на плочата или тавана. Възможна е изработка на покривни и куполни конструкции с големи размери!
Кофраж за Колона от Стиропор

Кофраж за Колона от Стиропор

Кофражи за Колони

Изливането на Колона в готов кофраж от стиропор позволява изключително точно спазване на размерите и едновременно с това спестява времето за монтиране на топлоизолация. Можем да изработим всички възможни сечения за колона и обвивки.
PS Designers Архитектурни Орнаменти

Фасадни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

Фасадна Декорация PS Designers

Фасадни и Архитектурни Орнаменти

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
    PS Designers дизайн сгради

    Нашите Проекти

    Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти