Skip to main content

Решения за Фасадата от Стиропор

на Вашаия Дом и Къща и Сграда

Подобрете визията, увеличете стойността и намалете разходите с подобряване на качеството на вашия имот и къща с нашите услуги.
Визия. Качество. Практичност.
прзоречна декорация за къща

Декорирайте Прозорците

Фасадни Решения от Стиропор
PS Designers

Имате ли нужда от Предложения за Красива Визия на вашата Къща, Фасада и Интериор?

PS Designers улеснява ремонтните дейности и/или изграждането на вашия дом с помощта на качествени услуги и продукти. Ще ви помогнем с оптимални решения да спестите време и пари, и да ремонтирате и декорирате качествено вашата къща.
Модерен Дизайн за Модерни Хора

Можем да ви бъдем полезни

PS Designers ще ви консултира и ще ви помогне с услуги и производство на персонални продукти за луксозни резултати и подобряване на качеството и визията на вашия дом и къща.
Дизайн и Надеждно Проектиране
Персонализирани уникални решения
3D Визуализация с няколко клика
Декорация от изпитани материали

Опитът ни подсказва

Да планираме заедно

Размери

Няма ограничение в размерите на продуктите

Консултиране

Помагаме ви да изберете най-подходящия дизайн

Online Поддръжка

Свържете се с нас чрез всички канали за връзка

Дизайн и Визия

Идейни Проекти или поръчайте 3D Визуализация

Високо Качество

Предлагаме 5 Години гаранция на произвежданите форми, профили и орнаменти

Стандарти

Всички продукти са произведени под стандарт и са преминали качествен контрол

Оптимизирани Решения

Обръщаме Дограмата Качествено

Подобрете монтажа на дограмата и изолирайте вашите врати и прозорци. Повишете качеството на обръщането и спестете разходи и време от ръчно линейно топлоизолиране. Получете най-добър резултат без образуване на последвали пукнатини и излишно замърсяване по време на процеса.
обръщане на прозорци за дограма на къща с Г-образни профили от стиропор

Обръщане на врати

Профили за Топлоизолиране на Отвор

Обръщане на Френски Прозорци

П-образни Профили

Обръщане към Дограма

Г-образни Профили
Изкуството в Радиус

Изграждаме и Декорираме Арки и Сводове

Омръзна ли ви от неточни арки и изкривени сводове? Ние ще изработим перфектната форма по поръчка. Използвайте точно разкроени арки и сводове по време на монтаж, топлоизолиране и ремонтиране на вашия дом и къща. Избегнете грешки и се насладете на прецизни форми.
Луксозна Визия

Подобряваме Качеството на Имота

Търсите ли улеснен и по-добър вариант за декориране и топлоизолиране на къща? С нашите решения избягвате или поправяте проблеми след неправилно изпълнени строителни дейности и украсявате стилно и качествено.

Фасадно Оформление с Ъглови Камъни

Как да Декорираме Ъглите на Фасадата?

Чудите ли се как да оформите и подчертаете външните ръбове на фасадите на вашата къща? Трябва ви вертикален разделител, за да стоят по-красиво различните цветове на фасадата? Подобрете визията с нашите предложения.
Подходящи за всяка Колона

Изправяме и Оформяме Колони

Възползвайте се от нашите услуги за декоративни обвивки за колони, с които красиво оформяме изляти неправилно, изкривени или повредени кофражни колони на къщата. Използвайте нашите решения, когато искате да превърнете съществуваща квадратна колона в кръгла или обратното.

Обличане на Колони

Променяне на визията с декоративни черупки за Колони

Изправяне на кривини

Уеднаквяване на диаметъра и прикриване на несъвършенства

Скриване на Тръби

Обличане на греди, арматура и водостоци с декоративни обвивки

Квадратни или Кръгли

Трансформиране на квадратни в кръгли колони или обратното
Топлоизолиране & Декорация

Облицоваме Фасади

Заменете стандартната топлоизолация с декоративни облицовки за фасадите на вашата къща. Получете качествен краен резултат и слейте два процеса в един - топлоизолиране и декориране на Дома.
Решения за Градината

Създаваме Красотата в Градината

Имате ли нужда от красиви и луксозни идеи за ефектен дизайн на вашата градина? Насладете се на изяществото на формите на колони и перголи, и украсете с интересни кашпи и саксии.
Луксозно Оформление на Вашите Огради

Декорираме Огради

Знаем, че не подценявате дизайна на оградата на вашия дом и имате нужда от качествени и красиви декоративни предложения за нейната защита и украса. Възползвайте се от защитни декоративни шапки или декорация за огради.
Фасадна Декорация и Дизайн
Подарък Фасадна Декорация
Табела за Адрес и Вход

Адресна Табела

PS Designers

Станете наши клиенти и получете подарък!

За всеки наш клиент при поръчка подаряваме безплатно персонализиран подарък за къщата - Адресна Табела
 • Размер
  25 х 18 х 3 см.
 • Материал
  Фибран
 • Цвят
  Бял
* Можете да закупите адресни табели и отделно без да е необходимо да правите друга поръчка на цена 20.00 лв/бр.
Фасаден Дизайн от стиропор
PS Designers

Фасаден Дизайн
Уют във Вашия Дом

PS Designers Архитектурни Орнаменти

Фасадни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

Фасадна Декорация PS Designers

Фасадни и Архитектурни Орнаменти

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

 • Профили от Стиропор

  Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
 • Монтаж на Орнаменти

  Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
 • Рязане и Разкрояване

  Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
 • Защитно Покритие

  Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
 • Фасадна Декорация

  Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
  PS Designers дизайн сгради

  Нашите Проекти

  Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти