Рустикално Топлоизолиране

САЙДИНГ ОТ СТИРОПОР ЗА ФАСАДИ НА СГРАДИ И КЪЩИ

Рустиката е пътуване във времето. Представлява декоративна зидария от стиропор или фибран, чиято лицева повърхност може да е грубо издялана или гладка и придава на зданието масивност и сила. Идва от архитектурата на древната Римска империя и по-късно при издигането на средновековните замъци. Става популярна отново в ранния Ренесанс до Барока, когато от фасадите на приземните етажи на дворци лъха студенина.
PS Designers
Топлоизолиране и Рустика от стиропор
PS Designers

Продукти за лесен монтаж на Рустикална Фасада

Проектираните ни рустикални продукти от стиропор са с възможност за специална клик система, която да осигури лесно сглобяване на цели големи пана по фасадите. Всички декоративни профили, орнаменти, колони и 3Д пана от стиропор и фибран могат да бъдат предварително вградени в топлоизолиращата рустикална система. Изработката на елементите е от високоплътен стиропор EPS/XPS, с положено здраво и еластично полимер-акрилно покритие.

Рустикален Профил Фуга

PS Designers
Представяме един много интересен и функционален продукт от нашите рустикални профили от стиропор и предложения. Това е рустикален профил Фуга за рустикално хоризонтално и вертикално декориране на фасади

Сайдинг Пано Фуга

PS Designers
В комбинация с топлоизолационни плоскости от стиропор. Предлагаме различни сечения на профила Фуга и различни размери в зависимост от дебелината на топлоизолацията.
Монтаж и Боядисване на Профил Фуга и Панели От Стиропор
PS Designers

Рустикални Панели

Монтаж на Рустика от Стиропор

Профил Фуга, Камък от Стиропор и Пана и Прозорци

Предлагаме опция рустикалните модули и пана да бъдат без положено покритие и в последствие след монтаж на фасадата да се омрежи и шпаклова като стандартна топлоизолация.

Можете да разгледате всички наши рустикални продукти като камъни, пана, профили и плочи:

Топлоизолация от Стиропор и Декорация с Профили и Рустика
PS Designers

Рустикална Топлоизолация

PS Designers

Рустикална Фасадна Декорация

Рустикалното декориране от стиропор с акрилно покритие замества успешно топлоизолацията на сградата и я декорира в същото време. Можете да избирате между варианти на стар класически по-богат или нов модерен по-изчистен стил.

Рустикална Фасада наричаме декорирана такава с плоски пана, ъглови и квадратни/правоъгълни елементи като камъни и плочи, и има линейни прорези тип жлебове в хоризонтална и вертикална равнина.

Архитектурни Акценти

Вижте наш изпълнен обект с рустикални топлоизолационни готови сглобяеми панели. Използвали сме продукти за Рустикална класическа фасада.

Рустикални плочи, камъни и панели. Топлоизолационни модули и рустикален профил Фуга

Изкуствен Камък от Стиропор или Фибран

Рустикални Камъни от Стиропор с Фаска

 • фасаден профил фуга от стиропор за топлоизолация, рустика, декорация за тераси и етажи

  Прозоречно Рустикално Пано DC030

  52 x 7.5 х 100 cm
 • фасаден профил фуга от стиропор за топлоизолация, рустика, декорация за тераси и етажи

  Стенен Сайдинг Панел RP015

  20 00 лв
  50 x 4 х 100 cm
 • фасаден профил фуга от стиропор за топлоизолация, рустика, декорация за тераси и етажи

  Рустикален Профил Фуга RP001

  8 00 лв
  10 x 8 х 100 cm
 • фасаден профил фуга от стиропор за топлоизолация, рустика, декорация за тераси и етажи

  Ъглови Камъни с Фаска RP016

  11 00 лв
  40 x 3.5 х 35 cm
 • фасаден профил фуга от стиропор за топлоизолация, рустика, декорация за тераси и етажи

  Стиропор за Топлоизолация RP017

  8 00 лв
  25.5 x 8 х 100 cm
Модерна Фасадна Декорация с Канали по фасадата
PS Designers

Модерна Рустикална Фасада

PS Designers

Рустикални Продукти

Рустиката позволява разнообразни сечения и размери, както и начини за тяхното подреждане. Може да се използва за цялостна облицовка от различни по размер камъни или форми. PS Designers предлага плочи и камъни от стиропор с различни сечения и дебелини, съобразени напълно с желанията на клиента

Топлоизолационните рустикални плочи и пана, произвеждани от нас са чудесен продукт, с който бързо и удобно се декорира фасадата. Изработени са от високоплътен стиропор или фибран с еластично и много здраво полимер-акрилно покритие.

PS Designers

Рустика & Топлоизолация

Концептуалният дизайн е разработен специално до най-малкият рустикален детайл, с идеята да могат да се проектират и произвеждат цели фасадни панели, които да представляват цялостна топлоизолационна система с декоративна част вградена в нея.

По този начин се осигурява бърз и качествен монтаж и се избягват две поредни строително-монтажни действия - на топлоизолиране и после на полагане на декорацията върху фасадата, които сливаме в един улеснен и прецизен процес.

Профил Канал по Фасадата и Прозоречна Рамка
PS Designers

Рустикални Плочи Около Прозорци

Фасаден & Интериорен Дизайн

PS Designers декорация и дизйан
Архитектурни Деко детайли, Орнаменти и фасадни профили от стиропор и фибран

PS Designers

Фасаден & Интериорен Дизайн

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3D проект

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Интериори и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!
 • Профили от Стиропор

  Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
 • Монтаж на Орнаменти

  Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
 • Рязане и Разкрояване

  Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
 • Защитно Покритие

  Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
 • Фасадна Декорация

  Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
PS Designers

Фасадни Продукти

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облиовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!
PS Designers Дизайн

3D Визуализация Цени

Екстериорно и Интериорно 3Д Визуализиране на Фасади и Декорация

Изисквания за 3D

Вашата 3D Визуализация

Изпратете ни

 • Снимки на Фасадите или Интериора
 • Чертеж или скица на обекта
 • Описание в свободен текст
 • Изберете от нашите 3D продукти
3D Визуализация

Ние имаме визия за Дизайн

Ако се колебаеш кой вариант е най-подходящ за твоята къща, сграда, интериор или заведение, ние ти предлагаме изработване на 3D визуализация за тях с предлаганата фасадна или интериорна декорация
3д визуализация сграда

3D Скица на Ситуация

49 *
Situation
 • Визуализация на
  1 Ситуация
 • Снимки & Сечения
 • Цвят по избор на Фасадата
 • Дизайн на Материали

* Скицата представлява решение и предложение за индивидуална ситуация

3д визуализация сграда

3D Визуализация Къща

€/m2 3 *
Your STYLE
 • Визуализация на
  Фасада Къща
 • Снимки & Сечения
 • Цвят по избор на Фасадата
 • Дизайн на Материали

* Визуализацията представя решение и предложение за индивидуална фасадна декорация

PS Designers дизайн сгради

Нашите Проекти

Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти
© 2020 PS Designers, All Rights Reserved