Skip to main content
PS Designers

Сватбен & Парти Фотодекор от Стиропор

Сватбен и Парти Фотодекор от Стиропор

Украшение, Дизайн и Стил за Всяка Сватба

PS Designers

Уникални Декори за Сватба

Дизайнерски продукти от стиропор и фибран за реализиране на луксозни и интересни идеи и декори с обемни букви, символи, цифри и надписи за всеки повод - детски рожден ден , абитуриентски бал , сватба , юбилей, парти или фотографско студио. С обемните фигури може да се допълни аранжировката за сватбения ритуал, вариантите са много, стиропорени колони за поставяне на цветя, обемни букви с имена или послание, възможностите са неограничени, всяко нещо може да бъде изработено за Вас и Вашият повод.
PS Designers

Сватбено Парти и Букви

Стилно парти с големи обемни букви от стиропор. Много младоженци се спират на надпис LOVE или инициалите им. Тези обемни букви обикновено са разположени на мястото на ритуала и са страхотен декор за последващите снимки с гостите. Прекрасен акцент в сватбения ден, красив завършек на сватбената украса! Формата и шрифта избирате вие, споделете с нас вашата идея!
PS Designers

3Д Фото Декор от Стиропор

Леки и лесно преносими, големите обемни букви от стиропор се предлагат самостоятелно стоящи или с възможност за окачване и украса в залата. Могат да се използват за изнесен ритуал навън и после бързо и лесно да допълнят украсата в ресторанта, който сте избрали за сватбения ден. Те винаги са предпочитано място за снимки и прекрасен фото декор за незабравимия ви ден.
PS Designers

Декоративни Покрития и Дизайн на Цветове & Ефекти

Букви от стиропор могат да са част от всяка парти украса, празник и повод. Обемните форми от стиропор могат да бъдат в ярки и красиви цветове да се добави блясък и брокат или декоративни елементи за добро настроение. Те са прекрасен празничен акцент, възможностите отново са неограничено много.
PS Designers

Парти за Рожден Ден с Декорация

Надписи и букви от стиропор и фибран за рождени дни и юбилеи. Специална украса за празника, стилна декорация от стиропор за всеки личен празничен повод.
PS Designers

Сватбени Надписи от Стиропор

Големи Обемни Букви за Надписи от стиропор и фибран. Използвайте като декорация за сватби, празници и кътове за снимки на гостите. Могат да са самостоятелно стоящи или окачени за декорация на стена или беседки. Лесно преносими, могат да са в различни цветове и прекрасно да допълнят тематиката на вашият специален ден.
PS Designers

Създайте Неповторима Атмосфера

Декоративни надписи и обемни букви за декорация за вашите празник или тържество, сватба и рожден ден. Можете да изберете от стандартните ни предложения или да изработим за вас по поръчка.

Възможностите за Декориране са Неограничени!

Бъдете КРЕАТИВНИ

Направи си сам и декорирай Буквите и Украсата от стиропор

Сами декорирате нашите дизайнерски продукти от стиропор и фибран за реализиране на луксозни и интересни идеи с букви, символи, цифри и надписи за всеки празник, събитие, декорация за магазини, офиси и стилни подаръци.
Декорирайте и Направете сам своята Азбука