PS Designers

Сватбен & Парти Фотодекор от Стиропор

Сватбен и Парти Фотодекор от Стиропор

Украшение, Дизайн и Стил за Всяка Сватба

Букви и Декори за Сватба от Стиропор

Букви и Декори за Сватба

PS Designers

Уникални Декори за Сватба

Дизайнерски продукти от стиропор и фибран за реализиране на луксозни и интересни идеи и декори с обемни букви, символи, цифри и надписи за всеки повод - детски рожден ден , абитуриентски бал , сватба , юбилей, парти или фотографско студио. С обемните фигури може да се допълни аранжировката за сватбения ритуал, вариантите са много, стиропорени колони за поставяне на цветя, обемни букви с имена или послание, възможностите са неограничени, всяко нещо може да бъде изработено за Вас и Вашият повод.
Декоративни Големи Букви за Сватби и Партита

Големи Букви и Лога

PS Designers

Сватбено Парти и Букви

Стилно парти с големи обемни букви от стиропор. Много младоженци се спират на надпис LOVE или инициалите им. Тези обемни букви обикновено са разположени на мястото на ритуала и са страхотен декор за последващите снимки с гостите. Прекрасен акцент в сватбения ден, красив завършек на сватбената украса! Формата и шрифта избирате вие, споделете с нас вашата идея!
Фото Декор за Сватбено Тържество

Фото Декор за Сватба

PS Designers

Фото Декор от Стиропор

Леки и лесно преносими, големите обемни букви от стиропор се предлагат самостоятелно стоящи или с възможност за окачване и украса в залата. Могат да се използват за изнесен ритуал навън и после бързо и лесно да допълнят украсата в ресторанта, който сте избрали за сватбения ден. Те винаги са предпочитано място за снимки и прекрасен фото декор за незабравимия ви ден.
Декоративни Покрития и Цветове за Букви и Надписи от Стиропор

Декоративни Покрития

PS Designers

Декоративни Покрития и Дизайн на Цветове

Букви от стиропор могат да са част от всяка парти украса, празник и повод. Обемните форми от стиропор могат да бъдат в ярки и красиви цветове да се добави блясък и брокат или декоративни елементи за добро настроение. Те са прекрасен празничен акцент, възможностите отново са неограничено много.
Букви и Цифри за Рожденни Дни и Партита

Букви и Цифри за Рожденни Дни

PS Designers

Парти за Рожден Ден с Декорация

Надписи и букви от стиропор и фибран за рождени дни и юбилеи. Специална украса за празника, стилна декорация от стиропор за всеки личен празничен повод.
Сватбен Надпис LOVE от Стиропор

Сватбен Надпис LOVE

PS Designers

Сватбени Надписи от Стиропор

Големи Обемни Букви за Надписи от стиропор и фибран. Използвайте като декорация за сватби, празници и кътове за снимки на гостите. Могат да са самостоятелно стоящи или окачени за декорация на стена или беседки. Лесно преносими, могат да са в различни цветове и прекрасно да допълнят тематиката на вашият специален ден.
Букви от Стиропор за Любов, Партита и Музика

Любов, Партита и Музика

PS Designers

Създайте Неповторима Атмосфера

Декоративни надписи и обемни букви за декорация за вашите празник или тържество, сватба и рожден ден. Можете да изберете от стандартните ни предложения или да изработим за вас по поръчка.

Възможностите за Декориране са Неограничени!

© 2021 PS Designers, All Rights Reserved