Skip to main content
Обемно. Стилно. Ефектно.

3Д Фигури, Надписи и Букви
от Стиропор и Фибран.

Обемните букви от стиропор и фибран за надписи имат широко приложение в рекламата, екстериорен и интериорен дизайн, празнична украса за сватби, събития и рождени дни. 3Д форми и фигури от стиропор са луксозен продукт, който може да бъде използван дори и в изкуството!
Букви, Надписи & Обемна Реклама от Стиропор и Фибран
PS Designers Обемен Дизайн

3Д Букви от Стиропор и Фибран

Разнообразните интериорни и екстериорни букви от стиропор и фибран, които предагаме са с различни размери, шрифтове, дебелини и дизайн. Можете да ги използвате за всякакви поводи, реклама, украса или надпис с всички показани покрития и ефекти!
Изработени от високоплътен стиропор или фибран всяка наша голяма и обемна буква е с качествено покритие за екстерорна употреба, когато говорим за големи рекламни надписи за фасада. Когато искате да ги използвате за празнична украса или надпис за сватба, рожден ден, можете да ги декорирате по ваш вкус с всякаква боя на водна основа, да ги облепите с тапет или хартия, изкуствена трева и различни други идеи за декорация. Издържливостта и еластичността на материала позволява буквите и надписите от стиропор или фибран да бъдат използвани като декорация за стена, масичка за празник, подиум за награждаване, фото и сценичен декор. Можете лесно да използвате обемните букви от стиропор като свободно стоящи или да залепите на стена или фасада. Ниското им тегло позволява и окачване на различни места.
PS Designers

3Д Букви и Цифри за всеки повод

цифри от стиропор
Големи и малки размери

Букви и Цифри за Рожден Ден

Използвайте нашите букви и цифри от стиропор или фибран като украса към торта, парти за рожден ден, декорация за маса или за фотосесия за рожден ден.
големи букви от стиропор за снимки
Обемни букви от стиропор

Букви за Фото Декор

Различни букви и надписи от стиропор за всякаква тематика на различни фотосесии и снимки. Красив и обемен декор от стиропор.
букви от стиропор за реклама
оригинални идеи

Надписи за Фото Сесия

Няма ограничения в надписите от стиропор, те са подходящи за всяка реклама и фотосесия. Просто изберете размер и цвят!
големи леки букви от стиропор
Букви от Стиропор за всеки празник

Големи Букви за Празник

Среден или по-голям размер букви от стиропор за всеки личен повод и празник. Можете да декорирате по ваш вкус и да изберете сами шрифта, размера и надписа.
букви от стиропор за декорация
Украсете буквите сами

Букви Направи си Сам

Можете да използвате всякакви декоративни бои, хартии, блясък, изкуствена трева и тапети. Декорирайте обемни букви от стиропор и фибран според вашия интериор или лично желание.
надпис от стиропор за стена  за бебе
Подарък или Декорация

Надпис за Бебе

Украсете стената на детската стая или изберете като украса за бебе парти, подарете красив обемен надпис от стиропор или фибран в любимите бебешки цветове или класическо бяло.
обемни букви от стиропор за брандиране
Фирмени Надписи

Декоративни Букви за Офис

Стилно обемно брандиране и декорация за офиса с букви и надписи от стиропор и фибран. 3Д лога и фирмено име от стиропор за стена, фасада, офис и конферетнти зали.
букви от стиропор за украса на дома
Дизайн за дома

Модерни Интериорни Букви

Интериорни модерни букви за надписи от стиропор и фибран. Чудесна декорация за дома и стаята. Използвайте с различни цветове и текстил или тапети.
букви от стиропор за детска стая
Кирилица и Латиница

Букви за Детска Стая

Буквички от стиропор за декорация на детска стая. Надписи с името на детето или азбука. Любими букви за малки и големи деца.
букви от фибран за декорация на стена на стая

Букви и Символи за Тийн Стая

Декорация с букви и символи за стена. Нека вашият тийнейджър да украси по собствен вкус или да изпише любимите си групи, актьори и хобита с обемни или плоски букви!
буква от стиропор за декорация на  стая
С нашите луксозни и практични букви за надписи от стиропор и фибран получавате богато разнообразие от решения за: дизайнерски надписи за украса на помещения, офиси, фасада, сватби, рождени дни и юбилеи. Украсявате зали за тържества, концерти, ТВ предавания, клубове, градини, площади и градска среда. Можете да ги декорирате по ваше желание, според тематиката и стила на приложението им. Можете да ги използвате като самостоятелно стоящи, окачени или залепени. Можете да направите стилен подарък за всеки повод, а защо не и без повод. Насладете се на нашите красиви обемни букви, цифри, символи и надписи от стиропор и фибран!
обемна буква стиропоор за декорация

Обемни Интериорни букви с декорация

В направление "Направи си сам" нашите обемни букви от стиропор или фибран са чудесно поле за изява. Можете да ги декорирате с цветна хартия, вестници, тапети, различни бои, блясък, изкууствена трева и много други декорации.

Лукс в Рекламата, Интериора и Празничната украса от Стиропор и Фибран

Дизайнерски продукти от стиропор и фибран за реализиране на луксозни и интересни идеи с букви, символи, цифри и надписи за всеки празник, събитие, декорация за магазини, офиси и стилни подаръци.
Реклама и Надписи от Стиропор и Фибран
PS Designers Обемен Дизайн

3Д Форми, Фигури и Макети

Обемните големи форми, фигури и макети от стиропор или фибран намират широко приложение в рекламен дизайн, сценичен и фото декор, градинска декорация, както и в дизайн и декорация на подаръци за различн поводи като мечета от стиропор с цветя, макети за торти, рекламни фигури за различни събития, арт инсталации, 3д лога, мебели от стиропор и различни композиции от стиропор и фибран.
3Д форми и тяхното приложение в празнична и рекламна украса - големи яйца за Великден, мечета от стиропор с дизайн и цветя, снежинки, сърца и украса за празници. Можете да избирате от няколко различни размера на обени форми от стиропор, както и различни защитни покрития за екстериорно приложение или интериорна употреба сред много хора. Арт композиции и инсталации от стиропор. Макети на различни продукти, мебели, форми и опаковки от стиропор и фибран. Всеки един наш продукт е с възможност за различни размери и промяна на формите. Скулптурни рекламни или градиснки фигури от стиропор - възможностите за производство и бутикова изработка са много.
PS Designers

Форми и 3Д Фигури
от Стиропор и Фибран

Обемни форми и различни фигури, скулптури и макети от стиропор и фибран, които могат да бъдат използвани като поръчкови и арт изделия, форми за реклама и презентация, обемни фигури за дизайн, макети и реклама, сценичен декор за предавания и пиеси, декорация за дома и градината и форми за подаръци, торти, сватби и рождени дни.
форми от стиропор
Обемна и празнична декорация

Форми и Фигури от Стиропор

Изработваме всякакви форми от високоплътен стиропор и фибран за рекламна и празнична декорация. Могат да бъдат декорирани, оцветявани и облепяни с различни декоративни материали, хартия и изкуствени трева и цветя.
великденски яйца  от стиропор
Големи яйца от стиропор

Великденски Яйца

Обемна украса от стиропор за Великденска декорация. Предлагаме изработка на различни размери големи яйца от стиропор, както и форми и фигури на щъркели, зайчета, кошници и други тематични изделия от стиропор за Великден.
снежинки от стиропор
Коледна Декорация

Снежинки от Стиропор и Фибран

Големи форми на снежинки от стиропор и фибран, подходящи за декориране на заведения, училища и детски градини, търговски витрини, помещения, зали, търговски обекти и молове.
сърца от стиропор
форми за Св. Валентин

Обемни Сърца

Сърца от стиропор и фибран за празнична украса или подарък за Св. Валентин. Могат да бъдат облечени с плат, декорирани с ярки цветове и блясък брокат и да донесат много радост на техния получател.
големи букви от стиропор за парти украса
За външна употреба

Големи Фигури за Игри

Макети и фигури от стиропор на популярни настолни игри за използване на открито. Подходящи за заведения, хотели и градска среда. Можете да поръчате в цвят с красива декорация и с различни защитни покрития за стиропор.
животно от стиропор
Декоративни фигури от стиропор

Обемни Животни

Дизайерска изработка на големи обемни форми на рзлични животни за впечатляваща декорация. Декорирането им може да бъде с разнообразни материали - от боя през изкуствена трева, брокат или луксозна стъклокерамика.
стол и 3д мебели от стиропор

Мебели и 3Д Форми от Стиропор

Специфични изработки за мебели от стиропор. Предлагаме всякакви размери и форми, които произвеждаме от високоплътен стиропор и могат да бъдат използвани за декорация за дома, детски партита и рождени дни, реклама за изложения и други приложения.
Бъдете КРЕАТИВНИ

Направи си сам и декорирай Буквите и Украсата от стиропор

Сами декорирате нашите дизайнерски продукти от стиропор и фибран за реализиране на луксозни и интересни идеи с букви, символи, цифри и надписи за всеки празник, събитие, декорация за магазини, офиси и стилни подаръци.
Декорирайте и Направете сам своята Азбука