Обемно. Стилно. Ефектно.

Обемни Букви
за Надписи & Реклама
3D Фигури и Форми
от Стиропор и Фибран.

Обемните букви от стиропор и фибран за надписи имат широко приложение в рекламата, екстериорен и интериорен дизайн, празнична украса за сватби, събития и рождени дни. 3Д форми и фигури от стиропор са луксозен продукт, който може да бъде използван дори и в изкуството!
Букви, Надписи & Обемна Реклама
PS Designers Обемен Дизайн

Букви от Стиропор и Фибран

Разнообразните интериорни и екстериорни букви от стиропор и фибран, които предагаме са с различни размери, шрифтове, дебелини и дизайн. Можете да ги използвате за всякакви поводи, реклама, украса или надпис.
Изработени от високоплътен стиропор или фибран всяка наша голяма и обемна буква е с качествено покритие за екстерорна употреба, когато говорим за големи рекламни надписи за фасада. Когато искате да ги използвате за празнична украса или надпис за сватба, рожден ден, можете да ги декорирате по ваш вкус с всякаква боя на водна основа, да ги облепите с тапет или хартия, изкуствена трева и различни други идеи за декорация. Издържливостта и еластичността на материала позволява буквите и надписите от стиропор или фибран да бъдат използвани като декорация за стена, масичка за празник, подиум за награждаване, фото и сценичен декор. Можете лесно да използвате обемните букви от стиропор като свободно стоящи или да залепите на стена или фасада. Ниското им тегло позволява и окачване на различни места.
PS Designers

Букви и Цифри
за всеки повод

Надписи за Реклама и Декорация от Стиропор и Фибран

С нашите луксозни и практични букви за надписи от стиропор и фибран получавате богато разнообразие от решения за: дизайнерски надписи за украса на помещения, офиси, фасада, сватби, рождени дни и юбилеи. Украсявате зали за тържества, концерти, ТВ предавания, клубове, градини, площади и градска среда. Можете да ги декорирате по ваше желание, според тематиката и стила на приложението им. Можете да ги използвате като самостоятелно стоящи, окачени или залепени. Можете да направите стилен подарък за всеки повод, а защо не и без повод. Насладете се на нашите красиви обемни букви, цифри, символи и надписи от стиропор и фибран!
азбука от стиропор

Азбука от Стиропор и Фибран

Любов към буквите
Надпис и обемни букви от стиропор за 24 Май, Азбука за класната стая, за детска градина или за детето вкъщи.
цифри от стиропор

Букви и Цифри за Рожден Ден

Големи и малки размери
Използвайте нашите букви и цифри от стиропор или фибран като украса към торта, парти за рожден ден, декорация за маса или за фотосесия за рожден ден.
големи букви от стиропор за снимки

Букви за Фото Декор

Обемни букви от стиропор
Различни букви и надписи от стиропор за всякаква тематика на различни фотосесии и снимки. Красив и обемен декор от стиропор.
големи букви от стиропор за парти украса

Обемни Букви за Парти

Декорация за Събития
Стилно парти с големи обемни букви от стиропор. Превърнете всеки празник в грандиозно събитие! Украсете според тематиката на партито.
букви от стиропор за реклама

Надписи за Фото Сесия

оригинални идеи
Няма ограничения в надписите от стиропор, те са подходящи за всяка реклама и фотосесия. Просто изберете размер и цвят!
големи  розови букви от стиропор

Обемни Букви за Реклама

Ралични букви от стиропор
Големи букви от стиропор за красиви рекламни надписи, самостоятелно стоящи или за монтаж на стена. Обемна и забелязваща се реклама от стиропор.
големи леки букви от стиропор

Големи Букви за Празник

Букви от Стиропор за всеки празник
Среден или по-голям размер букви от стиропор за всеки личен повод и празник. Можете да декорирате по ваш вкус и да изберете сами шрифта, размера и надписа.
букви от стиропор за сватба

Сватбен Надпис от Стиропор

Букви с любов
Големи букви и надписи за сватбена украса и фотосесия. Предлагат се самостоятелно стоящи и с възжможност за окачване и украса на зала. Леки и лесно преносими.
надпис от стиропор за градска среда

Градски Големи Надписи

Обемна Реклама от Стиропор
Големи букви от стиропор с различни защитни покрития за градско приложение и украса на площади, градинки, за различни събития и празници.
букви от стиропор за декорация

Букви Направи си Сам

Украсете буквите сами
Можете да използвате всякакви декоративни бои, хартии, блясък, изкуствена трева и тапети. Декорирайте обемни букви от стиропор и фибран според вашия интериор или лично желание.
обемен надписот стиропор за магазин

Цифри и Символи за Разпродажба

За магазини и Молове
С голямо приложение за витрина, самостоятелно стоящи или за окачване, можете да поръчате всякакви символи и комбинации от цидри и букви за търговски отстъпки и разпродажби.
надпис от стиропор за стена  за бебе

Надпис за Бебе

Подарък или Декорация
Украсете стената на детската стая или изберете като украса за бебе парти, подарете красив обемен надпис от стиропор или фибран в любимите бебешки цветове или класическо бяло.
големи букви от фибран

Обемни Букви от Фибран

Големи размери букви
Гладки букви от високоплътен фибран. Леки рекламни надписи, подходящи за интериорна и екстериорна самостоятелно стояща или окачена реклама.
обемни букви от стиропор за брандиране

Декоративни Букви за Офис

Фирмени Надписи
Стилно обемно брандиране и декорация за офиса с букви и надписи от стиропор и фибран. 3Д лога и фирмено име от стиропор за стена, фасада, офис и конферетнти зали.
букви от стиропор за украса на дома

Модерни Интериорни Букви

Дизайн за дома
Интериорни модерни букви за надписи от стиропор и фибран. Чудесна декорация за дома и стаята. Използвайте с различни цветове и текстил или тапети.
букви от стиропор за детска стая

Букви за Детска Стая

Кирилица и Латиница
Буквички от стиропор за декорация на детска стая. Надписи с името на детето или азбука. Любими букви за малки и големи деца.
букви от стиропор за стена

Букви за Интериор

Декорация за стена
Букви за надписи от стиропор или фибран - персонализирани, креативни и арт предложения за ваша лична декорация на стената.
букви от стиропор за парти и празник

Парти Обемни Букви

Дизайн и декорация
Букви от стиропор за парти украса, празник и всеки повод. Ярки и красиви цветове, блясък и декорация за добро настроение. Стилен подарък или празничен акцент.
букви от стиропор за стена

Букви за Дома

Любими надписи
С нашите обемни букви от стиропор или фибран можете да изпишете любимия си слоган или семеен надпис. Персонализирана декорация за дома, стаята, стената.
надпис от стиропор с брокат украса за рожден ден

Надпис за Рожден Ден

Специален Подарък
Надписи и букви от стиропор и фибран за рождени дни и юбилеи. Специална украса за празника, стилна декорация от стиропор за всеки личен празничен повод.
буквички от фибран

Обемни Букви за Надписи

от Стиропор и фибран
Разични шрифтове, размери, дебелини и дизайн на буквите от стиропор и фибран позволяват всякакви комбинации, приложения и начини за тяхното декориране!
големи букви от стиропор

Букви от Стиропор и Фибран имитация на материали

Стилна модерна декорация с обемни букви и символи от стиропор и фибран. Бетон, мазилка, дърво, тухлички от стиропор, можете да постигнете различна декорация на елементите от стиропор.

Големи Обемни Букви за Надписи от стиропор и фибран

Използвайте като декорация за сватби, празници и кътове за снимки на гостите. Могат да са самостоятелно стоящи или окачени за декорация на стена или беседки.
надпис от обемни букви от  стиропор за сватба декорация
букви от фибран за декорация на стена на стая

Букви и Символи за Тийн Стая

Декорация с букви и символи за стена. Нека вашият тийнейджър да украси по собствен вкус или да изпише любимите си групи, актьори и хобита с обемни или плоски букви!

Обемен надпис от стиропор за изоложения, реклама или слоган

Всичко може да бъде изработено от стиропор, всеки един обемен детайл и голяма буква за вашите надписи, послания и реклама.
обемни букви за надпис от стиропор
С нашите продукти от стиропор и фибран за обемни надписи, лога и реклама можете да постигнете невероятни декоративни ефекти. Всеки един детайл може да бъде боядисан в различен цвят и декориран с различни облицовки, тапети и декоративна хартия. Избирате между много варианти за реклама, украса, интериорен и фасаден дизайн за вашите букви, цифри и надписи от стиропор. Направете вашите специални поводи, празници или фотосесии незабравими с нашите обемни букви!
символ от стиропор
Символи от Стиропор

Обемни Символи и Букви за Надписи

Букви от стиропор и фибран за всеки
Можете да поръчате всякакви размери, шрифтове и дебелини на обемни букви и надписи от стиропор и фибран.
корнизи за скрито осветление за вграждане в гипсокартон
Букви от стиропор
надпис от стиропор и големи букви за декорация

Надписи от Стиропор за градове и спортни мероприятия

Леки, лесно преносими, бързи за изработка и на конкурентна цена, нашите обемни букви и надписи от стиропор завладяха рекламния пазар неусетно и трайно. Възможностите за осветяване и монтиране на скрито осветление е още един плюс при рекламните изделия
надпис от стиропор с декоративни букви

Надписи за Декорация от Стиропор и Фибран

Декоративни надписи и обемни букви за декорация за вашите празник или тържество, сватба и рожден ден, интериорна декорация на дома и рекламен надпис за вашия офис или магазин. Можете да изберете от стандартните ни предложения или да изработим за вас по поръчка.
буква от стиропор за декорация на  стая

Обемни Интериорни букви с декорация

В направление "Направи си сам" нашите обемни букви от стиропор или фибран са чудесно поле за изява. Можете да ги декорирате с цветна хартия, вестници, тапети, различни бои, блясък, изкууствена трева и много други декорации.
обемна буква стиропоор за декорация
PS Designers

Лукс в Рекламата, Интериора и Празничната украса от стиропор

Дизайнерски продукти от стиропор и фибран за реализиране на луксозни и интересни идеи с букви, символи, цифри и надписи за всеки празник, събитие, декорация за магазини, офиси и стилни подаръци.
PS Designers Обемен Дизайн

3Д Форми, Фигури и Макети

Обемните големи форми, фигури и макети от стиропор или фибран намират широко приложение в рекламен дизайн, сценичен и фото декор, градинска декорация, както и в дизайн и декорация на подаръци за различн поводи като мечета от стиропор с цветя, макети за торти, рекламни фигури за различни събития, арт инсталации, 3д лога, мебели от стиропор и различни композиции от стиропор и фибран.
3Д форми и тяхното приложение в празнична и рекламна украса - големи яйца за Великден, мечета от стиропор с дизайн и цветя, снежинки, сърца и украса за празници. Можете да избирате от няколко различни размера на обени форми от стиропор, както и различни защитни покрития за екстериорно приложение или интериорна употреба сред много хора. Арт композиции и инсталации от стиропор. Макети на различни продукти, мебели, форми и опаковки от стиропор и фибран. Всеки един наш продукт е с възможност за различни размери и промяна на формите. Скулптурни рекламни или градиснки фигури от стиропор - възможностите за производство и бутикова изработка са много.
PS Designers

Форми и Фигури
от Стиропор и Фибран

Обемни макети, форми и изделия

Обемни форми и различни фигури, скулптури и макети от стиропор и фибран, които могат да бъдат използвани като поръчкови и арт изделия, форми за реклама и презентация, обемни фигури за дизайн, макети и реклама, сценичен декор за предавания и пиеси, декорация за дома и градината и форми за подаръци, торти, сватби и рождени дни.
форми от стиропор

Форми и Фигури от Стиропор

Обемна и празнична декорация
Изработваме всякакви форми от високоплътен стиропор и фибран за рекламна и празнична декорация. Могат да бъдат декорирани, оцветявани и облепяни с различни декоративни материали, хартия и изкуствени трева и цветя.
мече  от стиропор

Мече от Стиропор

Форми за Подаръци
Фигури на мечета от стиропор и други животинки за декориране с цветя. Перфектен нежен и красив подарък за всеки повод като рожден ден, Св. Валентин, сватби и други любими поводи.
фигури от стиропор за таван и стена

Апликация Пеперуда

Форми за стена и таван
С нашите красиви апликации от стропор и фибран декорирате стилно и интересно всеки дом, стена, таван. Можете да използвате за тематична празнична украса за детски рождени дни, сватби и балове.
великденски яйца  от стиропор

Великденски Яйца

Големи яйца от стиропор
Обемна украса от стиропор за Великденска декорация. Предлагаме изработка на различни размери големи яйца от стиропор, както и форми и фигури на щъркели, зайчета, кошници и други тематични изделия от стиропор за Великден.
снежинки от стиропор

Снежинки от Стиропор и Фибран

Коледна Декорация
Големи форми на снежинки от стиропор и фибран, подходящи за декориране на заведения, училища и детски градини, търговски витрини, помещения, зали, търговски обекти и молове.
сърца от стиропор

Обемни Сърца

форми за Св. Валентин
Сърца от стиропор и фибран за празнична украса или подарък за Св. Валентин. Могат да бъдат облечени с плат, декорирани с ярки цветове и блясък брокат и да донесат много радост на техния получател.
торта от стиропор

Торти от Стиропор

Етажи и Форми за Торти
Различни размери и диаметри торти и етажи за торти от стиропор и фибран. Стилна декорация за всеки празник, лесно декориране и впечатляващи резултати с нашите торти от стиропор.
големи букви от стиропор за парти украса

Големи Фигури за Игри

За външна употреба
Макети и фигури от стиропор на популярни настолни игри за използване на открито. Подходящи за заведения, хотели и градска среда. Можете да поръчате в цвят с красива декорация и с различни защитни покрития за стиропор.
животно от стиропор

Обемни Животни

Декоративни фигури от стиропор
Дизайерска изработка на големи обемни форми на рзлични животни за впечатляваща декорация. Декорирането им може да бъде с разнообразни материали - от боя през изкуствена трева, брокат или луксозна стъклокерамика.
звезда от стиропор

Украса за Парти

Звездички от стиропор
Форми от стиропор и фибран за всяко парти - звездички, сърца, цифрички, усмивки, различни пиктограми и икони, всичко може да бъде изработено. Оцветете и украсете по ваш вкус, според тематиката на празника.
форми и торти от стиропор

Геометрични Форми

кубове, сфери, звезди от стиропор
За всяко училище, детска градина или детски клуб и център. Нашите геометрични форми от стиропор и фибран могат да бъдат изработени във всякакви размери и са подходящи за различни занимания с деца.
сърце от стиропор

Направи си сам декорация

занимания за украса
Форми от стиропор и фибран, които можете да декорирате сами с различни бои, брокат или да облепите с парти или подаръчна хартия. Креативни Занимания за вашето семейство, празник и повод.
камина от стиропор

Камини от Стиропор

Дизайнерски Модели
Луксозни, модерни и класически камини от стиропор и фибран. Подходящи за стилна декорация за дома или луксозен фото декор. Големи и стандартни размери, с негоримо или декоративно покритие, нашите камини от стиропор са чудесен избор за всеки.
декоративна форма за стена от стиропор арка

Декоративни Арки

Декорация за Сватби и тържества
Различни, красиви и луксозни тематични арки от стиропор като декорация за различни празници и поводи. Можете да избирате между много идеи, както и да предложите своя, която да изработим. Комбинирайте с декоративни колони или голяма рамка за снимки от стиропор.
апликация от стиропор за детка стая

Апликации за Стени

Декорация за дома
Плоска или обемна декорация за стени и тавани от стиропор и фибран. Можем да изработим всякакви сечения на популярни форми за украса на дома, детска градина, училища или детски клубове. Ракети, луна, слънце, звезди, анимационни герои и много други предложения.
сценичен декор, 3д стенни обемни панели от стиропор

Фото и Сценичен Декор от Стиропор и Фибран

Сценичен и фото декор от стиропор и фибран - разнообразни обемни форми, фигури и 3д панели за стена за всякакъв декор. Можете да се възползвате от нашия професионализъм в специфични изработки от стиропор за Презентации, ТВ шоута, Декор за Фото заснемане и различни Събития.
мебели и реклама от стиропор
Детско столче от Стиропор

Декоративни Обемни Форми

Идеи от стиропор и фибран за всеки
Рекламни форми и фигури от стиропор, които могат да бъдат на всякаква тематика. Предлагаме проектиране и производство на поръчкови изделия, които могат да бъдат реклама или украса за всеки бизнес, повод, празник и презентация.
котка от стиропор, рафтове от стиропор
Котешка секция от стиропор
сърца и етажи за торти  от стиропор

Етажи за Торти от Стиропор и Фибран

Геометрични форми и етажи за изкуствени торти от стиропор. Предлагаме голямо разнообразие от форми и дебелини, както и специални форми по поръчка за всеки празник и красива декорация. Нямаме ограничение в размерите.
реален макет от стиропор
Реален макет на кола

Макети от Стиропор

Големи и умалени фигури от стиропор
Изработваме макети и обемни фигури от стиропор на различни обекти, модели и продукти. Стиропорът позволява качествена направа на всякакви триизмерни форми за макети и фигури в различни размери и мащаби.
макет от стиропор на болид формула 1
Умален рекламен макет от стиропор
стол и мебели  от стиропор

Мебели и Форми от Стиропор и Фибран

Специфични изработки за мебели от стиропор. Предлагаме всякакви размери и форми, които произвеждаме от високоплътен стиропор и могат да бъдат използвани за декорация за дома, детски партита и рождени дни, реклама за изложения и други приложения.
PS Designers

Направи си сам и декорирай Букви и Форми за Реклама, Интериор и Празнична и Рекламна украса от стиропор

Сами декорирате нашите дизайнерски продукти от стиропор и фибран за реализиране на луксозни и интересни идеи с букви, символи, цифри и надписи за всеки празник, събитие, декорация за магазини, офиси и стилни подаръци.
PS Designers

Защо да ни изберете?

Голям Опит в Производството

PS Designers Since 2007

Дизайн и Надеждно Проектиране

Дизайн на Декорации

Лускозно и Лесно Приложение

използвано от над 15к

Най-Достъпна Конкурентна Цена

Бюджетни Предложения

Бърза Доставка Навсякъде

България & Цял Свят
© 2021 PS Designers, All Rights Reserved