Skip to main content
PS Designers

Големи Надписи от Стиропор

Градска Среда, Събития Празници & Парти

Надписи от Стиропор и Фибран

3Д Дизайн, Стил & Решения от Стиропор

Решение и Дизайн за Всяко Събитие

Големи букви от стиропор с различни защитни покрития за градско приложение и украса на площади, градинки, за различни събития и празници. Леки, лесно преносими, бързи за изработка и на конкурентна цена, нашите обемни букви и надписи от стиропор завладяха рекламния пазар неусетно и трайно. Възможностите за осветяване и монтиране на скрито осветление е още един плюс при рекламните изделия.

Декоративни Ефекти и Покрития върху Букви от Стиропор

Елементите от стиропор могат да бъдат боядисани в различни цветове, да се поставят специални покрития, които имитират метал, дърво и камък. Могат да бъдат матови, ярки, брокатени, облепени с хартия, винил, цветя и зеленина. Тази възможност с неограничения брой форми които могат да се изработят от стиропор, правят избора безкраен. Споделете с нас смелите си идеи, ние сме насреща да ги осъществим.

3Д Дизайн, Шрифт и Стил

Обемните букви могат да бъдат изработени във всички стилове и шрифтове, всеки символ може да бъде изрязан в различни размери и дебелина. Изборът на шрифт е може би най-трудният етап в този процес и можем да осъществим всеки стилово издържан дизайн на надписа, табелата, логото и всяко друго послание, което искате да осъществите.

Неограничени в Размерите на Надписи и Табели

Обемните букви могат да бъдат изработени във всички размери които желаете, и да те могат да бъдат ГОЛЕМИ, МНОГО ГОЛЕМИ. Лекият стиропор позволява да се изработват огромни по обем фигури, които да не правят труден монтажа и да не застрашават околните с някаква тежка и тромава конструкция. Можете да изберете от стандартните ни готови предложения и дизайни или да изработим за вас по поръчка.

Заедно Можем да Създаваме Дизайн и Реклама

С голямо приложение за витрини, самостоятелно стоящи или за окачване, можете да поръчате всякакви символи и комбинации от цифри и букви за търговски отстъпки и разпродажби, магазинни витрини, корпоративни събития, фирмени офиси и т.н. Няма ограничения във формата и цвета, всичко е постижимо за осъществяване на вашите рекламни идеи! Свържете се с нас!

Възможности за Декориране и Цветове!

Бъдете КРЕАТИВНИ

Направи си сам и декорирай Буквите и Украсата от стиропор

Сами декорирате нашите дизайнерски продукти от стиропор и фибран за реализиране на луксозни и интересни идеи с букви, символи, цифри и надписи за всеки празник, събитие, декорация за магазини, офиси и стилни подаръци.
Декорирайте и Направете сам своята Азбука