Skip to main content
PS Designers

Обемни Букви &
Цифри от Стиропор

Креативно Цветово Решение в Жълто

Декоративни Букви и Цифри от Стиропор

Решение за Надписи, Магазини & Офиси

Изработени от Стиропор и Фибран с Висока Плътност

PS Designers

Надписи за Партита и Събития

Направете вашите специални поводи, празници или фотосесии незабравими с нашите обемни букви! С обемни букви за сватби, фотосесии, празник на буквите. Свободно стоящи или висящи надписи, които могат да бъдат инициали, текстове, думи. Всяко послание може да се претвори в незабравим акцент към вашето събитие.
PS Designers

Символи и Лога от Стиропор

С нашите продукти от стиропор и фибран за обемни надписи, могат да се изработват лога ,цифри, символи, всякакви форми, цветове и огромна палитра от невероятни декоративни ефекти. Дали ще са част от декор за частно парти или част от декора на вашия офис или магазин, част от витрина на магазин, декорация в ресторант, за корпоративно събитие или личен повод, всяка форма и цвят е постижима.
PS Designers

Всички Букви и Шрифтове

Можете да поръчате всякакви размери, шрифтове и дебелини на обемни букви и надписи от стиропор и фибран. Това е материал, с който лесно се работи, лек и удобен, може да бъде изрязан според вашите желания и предпочитания. Нашите обемни букви могат да са в помощ към вашето послание и достигане на вашите рекламни цели. Доверете ни се и се свържете с нас, да го обсъдим!
PS Designers

Цветни и Декоративни

Всеки един детайл от стиропор може да бъде боядисан в различен цвят и декориран с различни облицовки, тапети и декоративна хартия. Това дава неограничени възможности за създаване на точния акцент и детайл към тематиката на вашето събитие. Цветово всеки един елемент от стиропор може да завърши вашето концептуално декоративно решение.
PS Designers

Цени, Промоции и Проценти

С голямо приложение за витрини, самостоятелно стоящи или за окачване, можете да поръчате всякакви символи и комбинации от цифри и букви за търговски отстъпки и разпродажби. Няма ограничения във формата и цвета, всичко е постижимо! Свържете се с нас!
PS Designers

И Всяка Ваша Идея за Надпис ...

Избирате между много варианти за реклама, украса, интериорен и фасаден дизайн за вашите букви, цифри и надписи от стиропор. Споделете с нас смелите си идеи, ние сме насреща да ги осъществим.
Бъдете КРЕАТИВНИ

Направи си сам и декорирай Буквите и Украсата от стиропор

Сами декорирате нашите дизайнерски продукти от стиропор и фибран за реализиране на луксозни и интересни идеи с букви, символи, цифри и надписи за всеки празник, събитие, декорация за магазини, офиси и стилни подаръци.
Декорирайте и Направете сам своята Азбука