Skip to main content

Декоративните Фасадни Профили

Оставете в Миналото Сивите и Безлични Бетонни Сгради

Декоративни Профили и Орнаменти

Декоративни фасадни и интериорни профили от Стиропор

Архитектурният стил може да се определи като съвкупност от основни черти и признаци на архитектурата от определено време и място, проявяващи се в особеностите на функционалните и художествените ѝ страни.
Шедьоври в Архитектурата и Фасадната Декорация

Шедьоври в Архитектурата и Фасадната Декорация

Нейните шедьоври ще останат във времето и ще вдъхновяват с красотата и великолепието си векове наред. Сградите останали от античността ще напомнят за величието на епохата от която са и за гениалността на своите създатели. Различните стилове и форми грабват вниманието и на обикновения човек. Все повече сгради се реставрират, именно за да запазят автентичния вид на сградата.

Архитектурната дейност изисква отчитането на широк кръг функционални, технически, обществени и естетически фактори и ограничения, които се отразяват в завършения продукт. Тя е свързана с креативното използване и съчетаване на материали, технологии и обеми, както и с организацията на строителния процес, включително срокове за изпълнение и себестойност.

Добре обмисленият детайл е от изключително важен при проектирането, изпълнението и възприемането на всяка сграда. Раздвижените форми все повече се предпочитат при фасадната декорацията или интериорните профили, а какъв по-добър продукт за направата на тези форми от стиропор ЕPS.

Фасадни Орнаменти от Гипс и Цимент

Фасадни Орнаменти от Гипс и Цимент

Основен материал за направата на декоративни елементи е бил гипсът. С развитието и напредването на технологиите, търсим бързо и лесно да можем да създадем изящество от форми, в различни размери, класически или нестандартни орнаменти, изработени от леки материали с дълготрайно покритие, издръжливо на метеорологичните условия и външните влияния. Ерата на гипсът приключи, на пазара навлиза нов продукт, а именно декоративните профили и орнаменти от EPS с полимерен защитен слой.
Фасадни Орнаменти от Гипс и Цимент

Фасадни Профили и Орнаменти от Стиропор

Фасадните профили са лесен и удобен начин да предадете живот на вашия дом. Ако ви е омръзнала досегашната декорация или искате да обновите старата,елате при нас. Стандартни или нестандартни форми, оставяме избора на вас. Няма нужда да се притесняват за монтажът. Изключително бързо и лесно се режат, сглобяват, монтират и закрепват за основата профилите от EPS, благодарение на съвременните лепила. Те са устойчиви във времето и при всякакви атмосферни или външния влияния.
Фасадни Орнаменти от Гипс и Цимент

Фасадни Профили и Орнаменти от Стиропор

Още едно предимство на EPS профилите е че те са изключително изгодни от икономическа гледна точка. Времето за изработка е значително по-малко, транспортирането и монтирането са съкратени до минимум. Техните очевидни технически и икономически преимущества, безграничните възможности за архитектурни решения при строителството на нови или реставрацията на стари сгради и фасади, превръщат декоративните профили от EPS в подходящо средство да превърнете своя дом или значим инвестиционен проект в обект на внимание и възхищение и да го отличите в морето от безлики и еднотипни фасади.
Фасадни Орнаменти от Гипс и Цимент

Фасадни Профили и Орнаменти от Стиропор

С помощта на декоративните профили от EPS ще предадем завършен, модерен или автентичен вид на вашата сграда. Предлагаме Ви да разгледате част от многобройните варианти за декорация. В зависимост от мястото, което би заел всеки един профил на фасадата те променят форма и размери. Важен момент е спазването на пропорциите в декоративния орнамент. Качество на производството е основната цел, която сме си поставили. При нас ще откриете богата гама от разнообразни профили, със стандартна или нестандартна форма и размер. Ще ви напътстваме и помагаме в избора на профил за вашата фасада, таван, камина или спа обзаеждане.
Фасадни Профили от Стиропор

Фасадни Профили от Стиропор

Фасадни Профили и Орнаменти от Стиропор

Декоративните фасадни профили от стиропор EPS са със затворена структура от пълни с въздух сферични частици. Това ги прави изключително леки, с ниска паро и водо пропускливост, не се разграждат и не са вредни за околната среда. Стиропорът е един от най-добрите топло изолационни материали, лесен за монтиране и за това става все по-предпочитан от клиентите
Профилите от стиропор освен с лекота и лесен монтаж се характеризират и с това че могат да бъдат променяни и разкроявани по дължина и ширина, като това няма да засегне цялостта на покритието. Можете да обновите и коригирате както драскотини, така и цели отчупени парчета. Тайната се крие в това, че материалът е еднороден в дълбочина и се боядисва. Профилите са разработени така, че да придава висока степен на устойчивост при удар. Покритието може да бъде оцветено и така пред вас се разкриват безброй възможности по отношение на цвета и неговото умело комбиниране с другите елементи от интериора – цвят на стените, на подовата настилка, дори и на мебелите.
Интериорни Профили от Стиропор

Интериорни Профили от Стиропор

Интериорни Профили от Стиропор

Освен при фасадна декорация, можем да ви бъдем полезни и при декорирането на вашия интериор. Всяко жилище има собствени особености и характеристики .Профили за корнизи и камини, окачени тавани и скрито осветление, това е една малка част от продуктите, които ще предадат собствен стил и характер на дома ви. Можете да се възползвате от еластичността на материалите и да сътворите продукт по ваш избор,като вариациите на форми и размери са неограничени. Дайте воля на въображението си и оставете изработването и монтажа на нас.
Форми и Декоративни Елементи

Форми и Декоративни Елементи

Форми и Декорации от Стиропор

Възможностите и въображението ни не стигат до тук. По заявка на клиента изработваме орнаменти и за най-капризният вкус. Декорации от висококачествени материали, в различни форми и размери, с устойчиво покритие. Не се колебайте, създайте перфектната атмосфера във вашия дом или офис, оборудвайтевашето студио или снимачна площадка с най-висококачествени продукти.
Уелнес обазвеждане за СПА и Баня от стиропор

Уелнес Обзавеждане за СПА и Баня от Стиропор

Уелнес Обзавеждане за СПА и Баня от Стиропор

Wellness и СПА не са просто продукти присъстващи в каталога ни. Благодарение на нашите дизайнери, ще направим банята едно от най-любимите помещения в дома ви. Предлагаме ви кресла за релакс, пейки, маси за масаж, приключенски душове от стиропор и много други. Всеки елемент се изработва по проект от клиента като е съобразен с предпочитанията му и спестява време и средства в сравнение в други продукти. Изработени са от висококачествен пенопласт и след монтажа им на място се покриват със специална безшевна хидроизолационнамембрана, която ги прави по-здрави, устойчиви , не позволява поглъщането на вода и създава оптимална основа за полагане на стъкло керамична облицовка. Поради отворения дизайн и подходящите материали , клиентите могат да получат удовлетворение и да се наслаждават на топлата, удобна и безопасна баня.
Дългогодишен опит, компактни решения, професионално обслужване и успешно реализирани проекти! Това сме сме, ела и ни опознай!
PS Designers
PS Designers

Нашият Блог

Преживявания, Впечатления и Опит
Фасади на Сгради с Фасадни Профили от Стиропор и Декоративни Орнаменти ...
Филми, Музика и Свободно Време и Интересни Факти и Събития и постижения...

  Избрани Статии

  | Обекти
  Фасаден Дизайн от Стиропор Декоративни Арки и Профили от Стиропор Стил, Красота и Лукс ...
  | Забавно
  Дизайн и Идеи за Детска Стая Декорации, Надписи и Форми от Стиропор Kакво, Как, Къде и ...
  | Обекти
  Фронтони и Рустика за Сграда Орнаменти от Стиропор за Фасаден Дизайн ...

  Най-Нови Статии

  | Обекти
  Камини от стиропор PS Designers 2023 Камина от Стиропор Дек...
  | Обекти
  PS Designers СПА Пейки и Лежанки Всичко за вашия басейн и СПА Център Нашите Продукт...
  | Обекти
  PS Designers Мечтаната Фасада Декоративни Орнаменти, Профили и Колони от Стиропор Кл...