Фасадите с Дизайн на LEGO

Игри и Забавление за Напреднали малки и големи Архитекти

Фасадите на LEGO
Има ли човек който не е чувал за Лего, кой не си е играл с него? – едвали има такъв човек, или поне от последните няколко поколения. Компанията LEGO Group (в буквален превод от датски Leg Godt - "Играй добре") основана от Оле Кирк Кристиансен през 1932 г. добива световна известност. Любимите на малки и големи тухлични LEGO, станали нарицателно за повечето игри тип „конструктор” се „раждат” през далечната 1958 г., а дървените им събратя през още по-далечната 1932 г, като и до днес си остават любима игра на малки и големи.
Фасада Лего с Декоративни Орнаменти

Фасада Лего с Декоративни Орнаменти

Всички знаем какво представлява играта, тя няма нужда от представяне или упътване. През годините палитрата от елементи LEGO, нараства скорострелно. Към момента на пазара могат да се открият хиляди разнообразни елементи, с които могат да се построят животни, автомобили, самолети, замъци, космически кораби и много други. Интересното тук е, че през последните 10 години се наблюдава все по-голям интерес към играта, но не само като играчка, а като хоби, практикувано от хиляди, при това не само деца, а и много възрастни.
Фасада на LEGO с Декорация

Фасада на LEGO с Декорация

Те наричат себе си AFOLs ( Adult Fans of LEGO) - възрастни фенове на ЛЕГО. AFOLs съставлява значителна част от потребителите на марката и именно затова дизайнерите на LEGO ежегодно пускат за продажба продукти и за порасналите почитатели на пластмасовите тухлички - така наречените Exclusive Sets

Всеки почитател на LEGO започва да развива уменията си първо с построяването на къща или друг вид сграда, но не си мислете, че това е толкова лесно колкото ви звучи. Любителите на LEGO не биха се задоволили с каква да е къща, затова ние ви представяме няколко модела на сгради, и то не какви да е! Това са сгради с детайлно и багато украсени фасади, въпреки малките си размери! Ако се вгледате ще видите различни фасадни елементи: околопрозочерчни рамки, арки, рустикални камъни, корнизи, подпорки, колони, капители и др.

Къща от ЛЕГО с Орнаменти

Къща от ЛЕГО с Орнаменти

Построяването на един такъв модел отнема дни, дори и седмици. Изисква не само време, но и концентрация и внимание към детайла. Освен това ексклузивните модели имат и сравнително висока цена, която може да достига до няколко стотин долара, дори и повече.

Въпреки напредналите технологии през последните години, бълващи компютърни игри и интерактивни играчки, компанията LEGO успява да задържи високите си продажби вече няколко десетилетия, като се превръща в пример за една успешна компания.

PS Designers

Нашият Блог

Преживявания, Впечатления и Опит

Обекти

Фасади на Сгради с Фасадни Профили от Стиропор и Декоративни Орнаменти ...

Забавно

Филми, Музика и Свободно Време и Интересни Факти и Събития и постижения...

Най-Четени Статии

| Забавно

Божествени и Дяволски Интериори

Адвокат на Дявола ДЯВОЛСКИ ДОБЪР ФИЛМ! Това може би е най-краткото резюме в историята ...
| Обекти

Нашето пътешествие до Хайфа

PS Designers Нашето Пътешествие до Хайфа Ще ви представим специален фасаден дизайн и п...
| Обекти

Колоните на Комплекс Албица

Фасадни Орнаменти Профили Орнаменти и Колони от Стиропор Комплекс Алб...

Най-Нови Статии

| Обекти

Фасаден Дизайн на Къща в Червено

PS Designers Фасаден Дизайн на Къща Профили, Главни Корнизи и Извивки от Стиропор Де...
| Обекти

Декорация на Жилищна Сграда в Розово и Бяло

PS Designers Фасаден Дизайн и Архитектура Подпрозоречни Первази и Профили под Камък Фас...
| Забавно

Декоративни Рамки с Арки

PS Designers Дизайн на Интериорни Прозорци Дизайн и Декоративно Златно Покритие и Боя Р...