Skip to main content

3Д Проект на Спа и Уелнес у Дома

Парна Баня, Сауна, Релакс Зона и Декорация от Стиропор

3Д идеен проект и визуализация за СПА и Уелнес помещение у дома за клиент. Клиентът пожела превръщане на избеното му помещение в истинска Релакс зона в къщата, за отдих и физическо отпускане, личен уелнес кът със сауна, парна баня, релакс кът с лежанки и душ кабина. Проектирането на елементите и декорации от стиропор е съобразено с точните размери и облицовъчните материали, които собственика пожела да използваме като камък, плочки, стъклокерамика и дърво.
3Д Проект и Разпределение на СПА Зона за Къща

Проектиране, 3Д Визуализиране и Производство

Форми и Пейки за СПА и Релакс Модули от Стиропор

Форми, Модули и Елементи за СПА Релакс от стиропор

Дизайнерска Декорация за СПА и Уелнес

В релакс зоната обособихме преградна стена за извита душ кабина или така наречения приключенски душ от стиропор, стената се облицова със стилна стъклокерамична мозайка . Красивият мрамор, който влагаме в изграждането на цялата парна баня е използван тук като декоративен акцент в ниши от стиропор по стената. За да придадем по-голям ефект и дълбочина в нишите добавихме красив и функционален корниз за скрито LED осветление.

Профили за Скрито Осветление и Колони

Ниши и Декоративни Преградни Стени

Извити Душове и Лежанки от Стиропор

Пейки и Масажни Маси за Парна Баня

Облицовка с Дизайнерска Стъклокерамика

Извита Преградна Стена за Душ Кабина

Приключенският душ е съобразен по размер и хармонира с помещението, позициониран е под трегера, който в срещуположната си стена се поддържа от декоративна римска колона. Всеки наш вариант на форми от стиропор за преградни и декоративни стени, душ-кабини, пейки, лежанки и декорации от стиропор могат да бъдат проектирани и произведени специално за вашето СПА помещение.
Декоративни Стени, Ниши, Колони и Профил за Скрито осветление от стиропор

Декорация и Орнаментика за Релакс Зона

Декоративните форми от стиропор, които изградихме като ниши, корниз за скрито лед осветление, колона и цокълен фриз перфектно се съчетават със стилните и красиви облицовъчни материали като мрамор, дърво, стъклокерамика и плочки. Орнаментите могат да бъдат комбинирани и да синхронизират с останалите аксесоари за декориране на интериора, като вази в прекрасно осветените ниши, солни лампи до пейките за релакс и много други.

Обзавеждане и Изграждане на Парна Баня

Извит таван, пейки и масажна маса за хамам
В парната баня проектирахме с пейки и курни с правоъгълни форми без заобляне за по-лесно облицоване с камък и мрамор, по желание на нашия клиент. Извитият таван на Хамама обаче придава нужната мекота на помещението и той завършва с елегантни корнизи за скрито Лед осветление. Добавихме ориенталска декоративна ниша от стиропор на стената като продължение на масажната маса, която придава нужната завършеност на турската баня.

Дизайн и Декорация за Хамам

Облицоване на пейки, курни и стени от стиропор с камък
Модерни и изчистени линии на декоративни пейки и курни или пък класически дизайни можете да изберете от нашите предложения в раздела SPA форми. Предлагаме ви проектиране и производство на различни форми, дизайни и размери. В изграждането на тази Турска баня, съчетанието между прави и извити СПА форми от стиропор е в необходимата хармония и придават на помещението стилно завършен и ориенталски вид.
3д проект и разпределение на спа, сауна и парна баня

Парна Баня, Сауна и Релакс Зона

от какво имате нужда

Разпределение на СПА Помещение

3Д Проект Зониране и Функционалност
Имате нужда от 3Д проектиране, визуализиране и правилно разпределение на вашите баня, СПА и Релакс помещения? Ние ви помагаме и произвеждаме специално за вас.
PS Designers Интериорни Орнаменти

SPA и Баня Продукти и Дизайн

Пейки, Лежанки и Кресла от Стиропор за Вашата Баня и Спа Център. Дизайнерски Мивки, Умивалници, Стени и 3Д Панели за Банята и СПА Центъра. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!