Skip to main content

Лежанки и Пейки от Стиропор EPS

PS Designers
Пейки и Лежанки от Стиропор

Дизайнерски Пейки и Лежанки от Стиропор

Изработените продукти в галерията са съвкупност от много наши клиенти, представяме възможностите за изработка на дизайнерски пейки, лежанки, маси за масаж и други декоративни функционални продукти от стиропор за инсталация в СПА Център или вашата баня. Малките пейки от стиропор намират най-широко приложение в банята или душ кабината, която също може да бъде изработена от стиропор или фибран.
PS Designers

Пейки за СПА с Курни

Специално разработени по размери на клиент, пейките са монтирани в Хамам. Всеки един модел от нашите пейки за Турска баня могат да бъдат модифицирани според желанията на клиентите.

Материала (Стиропор) който се използва за изработка на тези пейки е с висока плътност над 25 кг/м3. След монтажа на продуктите се поставя хидроизолация след което се облепват с стъклокерамични плочки.

PS Designers

Резултатът в Банята

Монтирани и инсталирани правилно в Турска баня. Освен пейките за Хамама, можем да предложим и мивки, курни, профили, колони и изработка на извития таван, който е нужен в банята. Свържете се с нас, ние ще ви консултираме за всичко, което ви е необходимо.
СПА пейка със стъклокерамика
PS Designers

СПА Пейка със Стъклокерамика

Хамам с Пейка от стиропор
PS Designers

Хамам с Пейка от стиропор

Пейка от Стиропор с Облегалка
PS Designers

Пейка с облегалка от Стиропор

Финалното покритие на пейките и лежанките от стиропор обикновено е стъклокерамични плочи с различни цветове и дизайн, който позволяват да се монтират по извивките на пейките и лежанките. Правилния подбор на цветовете и съчетанието им с интериора на помещенията създава продуктите като акцент, който контрастира на атмосферата.
PS Designers Интериорни Орнаменти

SPA и Баня Продукти и Дизайн

Пейки, Лежанки и Кресла от Стиропор за Вашата Баня и Спа Център. Дизайнерски Мивки, Умивалници, Стени и 3Д Панели за Банята и СПА Центъра. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!