PS Designers since 2007

Мечтаната Баня

Дизайн и Декорация за Баня
Луксозно. Практично. Красиво

Декоративни Форми от Стиропор за Ремонт, Обзавеждане за Баня и Корнизи за Баня.

Всичко в помощ за ремонт на баня - преградни стени и ниши от стиропор, дизайнерски извити стени, подове със специален наклон, модули за обличане на вани, стъпала и прегради от стиропор. Декоративни форми - корнизи, колони, дизайнерски мивки по размер на клиента. нашите предложения от стиропор за баня мечта са практични, спомагат ремонта на банята и са красиви!

Идеи & Дизайн за Баня

Нашите най-нови предложения за помощ в ремонт, обзавеждане и декориране на банята са специално проектирани и произведени. Те са практични, лесни за монтаж и носят визуално удоволствие, правейки всяка баня модерна и луксозна!
PS Designers
PS Designers Мечтана Баня

Всичко за Банята от Стиропор

Интериорният дизайн днес позволява стилно декориране на всяка баня с иновативни материали и облицовки, с които лесно да допълним обзавеждането за баня и да улесним нейният ремонт и изграждане. Проектирахме специални модули за под с наклон за баня, които произвеждаме за всеки клиент с индивидуален размер. Предлагаме олекотени и здрави преградни стени за баня с опция за вградени ниши и рафтове. Можете да изберете от нашите специални дизайнерски мивки от фибран, които се произвеждат според размери на банята и могат да бъдат декорирани със стилна и качествена стъклокерамика. Изберете от нашите предложения за мини спа пейка за баня, възползвайте се и от извитите ни стени за дизайнерски душ-кабини от стиропор. Всички елементи се произвеждат от високоплътен стиропор или фибран. Предлагаме допълнително хидроизолационно покритие.
PS Designers

Модулни Системи
за Баня от Стиропор

Сглобяеми решения и модули от
стиропор за всяка Баня

С нашите луксозни и практични модули от стиропор и фибран за баня получавате богато разнообразие от решения за: преградни стени и ниши, подови и цокълни решения, дизайнерски мивки, обособени части и прегради за вани и душкабини, пейки и места за сядане в банята. Разпределяте и оформяте банята според вашите изисквания. Монтирате бързо, лесно и качествено. Насладете се на различни комбинации от модулите за баня, които предлагаме специално за Вас.
Дизайнерски Мивки

Дизайнерски Мивки от Фибран

Модулни Дизайнерски Мивки за Баня
Модулни сглобяеми системи за мивки от фибран. Луксозни форми с лесен монтаж и красива стъклокерамика. Специални предложения за хотели, SPA центрове и заведения! Съвместими с всички смесители за баня.
Наклони в баня и душкабина

Подови Решения за Баня

готови наклони за под в баня от стиропор
Предлагаме практични сглобяеми системи от стиропор и фибран за стъпала, наклон на под, душкабини и баня. Можете лесно да повдигате, обособявате и да постигате перфектен наклон в мокрите помещения благодарение на нашите продукти.
мини анатомична пейка от стиропор за баня

Пейки за Баня и Душ Кабини

Пейки от стиропор в душкабина
Анатомични, мнии и ъглови пейки от стиропор за релкас в дизайнерска баня у дома. Пейката в баня или душ кабина е една от класическите идеи за баня, които ви предлагаме. Комбинирайте с плочки за баня или стилна стъклокерамика
преградни стени и ниши от стиропор

Преградни Стени и Ниши от Стиропор и Фибран

Дизайнерски решения от високоплътен стиропор
Модулни сглобяеми системи за преградни стени и ниши от стиропор. Разработили сме специални форми, с които лесно и красиво да оформите вашата баня. С положено хидроизолационно покритие
извита стена за душ кабини

Извити Стени за Душ кабини

Форми за душ кабини от стиропор
Извити модули от стиропор за стени за баня, душ кабина охлюв, или модел по поръчка от стиропор. Лесно дизайнерско оформяне на зоната на душ кабина в банята, декориране със стъклокерамика. Стилно преграждане, оформяне на праг за баня.
интериорна колона, декорация от стиропор

Облицовка от Стиропор за Вани и Джакузи

С вграждане на скрито осветление
Можете да вградите вана или джакузи на определено място и да изградите красив прав или с извивки борд, който стандартните вани и джакузита нямат. Предлагаме специални форми за вграждане на скрито LED осветление.
римска колона стиропор за баня

Декоративни Колони за Баня

колони и капители от стиропор и фибран
Декоративните колони от стиропор са чудесна интериорна декорация за всяка баня в класически стил. Можете да обличате съществуващи колони с декоративни обвивкиот стиропо.
корнизи за скрито осветление

Скрито Осветление в Банята

Профили за Скрито Осветление от Стиропор и Фибран
Дизайнерско решение за индиректно скрито лед осветление в банята с дизайнерски профили и корнизи от стиропор. Красиво рамкиране и осветяване
окачен таван от стиропор, фигури за таван

Окачени Тавани за Баня

Окачен таван аналог на гипсокартон
Стилен начин за декориране на всяка баня - окачени тавани от стиропор с форми и декорации. Лесна изработка на трудни извивки и форми за окачени тавани.

Луксозна Дизайнерска Баня

Практични форми и фигури от стиропор
пейка за баня от стиропор, облицовка за вана
За дизайн на луксозна баня препоръчваме на нашите клиенти да заложат на класически елементи от обзавеждането на баня, които да комбинират по подходящ начин с нашите продукти за баня от стиропор.
идеи за баня от стиропор

Пейка за Баня от Стиропор

Различни форми

Преградна Стена от стиропор

Различни Дебелини

Модули за Вани и Джакузи

Високоплътен ЕПС

Идеи за Малка Баня

Идеи за апартаменти и малки помещения
Малката баня може да е много удобна и уютна, когато на помощ идват нашите идеи за практични продукти от стиропор. Те са изработени от високоплътен полистирен и са с опция за допълнително хидроизолационно покритие.

Плот за мивка от стиропор

лесно вграждане

Мудули за вграждане на вана

Стилно оформяне
  • Плот за мивка от стиропор

    лесно вграждане
  • Мудули за вграждане на вана

    Стилно оформяне
ремонт на баня, наклон на под от стиропор

Модули от Стиропор за Преградна Стена и Под в Банята

Преграждате практично с нашите сглобяеми модули за стени в банята.
Душкабина и Облицовка от стиропор за баня

Стъпала и Модули за Вани от Стиропор

Обсобявате бързо стъпала и прагове в банята, където е необходимо.
Плотове и Мивки за Баня

Плотове за вграждане и Дизайнерски Мивки

Плотове от стиропор или фибран за вграждане на мивки във всякакви форми.

Извита Стена за Душ Кабина

Практично отделяне на зони в Банята

Декоративни Корнизи за Баня

Стенни Панели и Облицовки

Преградни Стени и Ниши

Лесно и точно Обособяване
PS Designers

Лукс в Банята с нашите форми, стени и модули от стиропор

Дизайнерски продуктиот стиропор и фибран за реализиране на луксозни и интересни идеи в банята
PS Designers Идеи за Интериори

Всичко за Банята Мечта

Идеи за Баня

Когато сме пред ремонт на баня и търсим практични и в същото време красиви идеи за дома, на помощ идват новите функционални материали и практично проектирани форми за лесна реализация.

Декоративни тухли от стиропор

3Д стенни панели и пана. Плоскости за Баня вместо плочки, които монтирате бързо, лесно и чисто и получавате допълнителна изолация за банята.
Первази и Корнизи от Стиропор за ТВ рамка декоративна стена от стиропор
Корниз от стиропор за скрито осветление в окачен таван

Правоъгълни пейки за душ зона във вашата Баня

В комбинация с модулни мивки, проектирани специално за всяка Баня, пейките за Баня са класически луксозен елемент, който е функционален и удобен.
форма за окачен таван от профил за скрито лед осветление
Правоъгълна мини пейка от стиропор

Пейки от Стиропор за Баня

Дизайн за луксозна Баня
Предлагаме квадратни, правоъгълни, триъгълни и ергономични пейки от стиропор за баня и душ кабина. Възползвайте се от релакса на спа зоната у дома. Лесен монгтаж и стилно обличане с плочки за баня или дизайнерска стъклокерамика, можете да съчетаете с модули за обличане на вани.
корнизи за скрито осветление за вграждане в гипсокартон
ъгловка пейка в душ кабината

Декоративни Ниши, Преградни стени и Пейки

Вградените ниши и преградни стени в банята се изпълняват лесно и бързо от стиропор и фибран. Те са чудесен елемент, в допълнение към обзавеждането на баня и могат да бъдат осветени ефектно с лед осветление.
декоративни тухли от стиропор за стенни панели
скрито осветление за баня
Модули за Вана със скрито осветление

Дизайн на Вани за Баня

Предлагаме квадратни, правоъгълни, триъгълни и ергономични пейки от стиропор за баня и душ кабина. Възползвайте се от релакса на спа зоната у дома. Лесен монтаж и стилно обличане с плочки за баня или дизайнерска стъклокерамика, можете да съчетаете с модули за обличане на вани.
осветление за баня
Дизайн за баня със скрито осветление
Идеи за интериорен дизайн и оборудване на баня. Предложения за лесен ремонт на баня с 3Д Панели, Профили за скрито осветление, корнизи и первази, и стенни панели и облицовки предлагани от нас в различни цветови решения и размери. Създавайте уют и красота с нашата декорация за баня мечта!
пейка от стиропор за душ кабини

Модули от стиропор за обличане на вана
и пейки от стиропор за баня

Борд за вана и джакузи с различни дебелини

Сглобяеми модули за вграждане или обличане на вана, които могат да бъдат в различна форма и дебелина, да имат извивки и различни фаски, заобляне и наклони, както и с отвор за вграждане на скрито осветление. Леки и здрави, много по-практични и лесни за монтаж от обикновен градеж. Изработени от високоплътен стиропор или фибран, с нанесено хидроизолационно покритие, готови за полагане на плочки или облицовки.
плот за вграждане на мивка за баня

Модул за вана с вградено
скрито осветление

Идеи за вграждане на мивки и вани

Когато искате бърз и чист ремонт в банята и поръчкови форми без труден градеж, сглобяемите модулни системи от стиропор или фибран са правилният продукт за всяка баня. Материалите са по-гъвкави и с различни дебелини и след монтаж издържат на повече натоварване дори и от гипсокартон за баня., а едновременно с това и изолация. С нашите Бюджетни предложения получавате високо качество и спестявате време и усилия.

Нашите форми от Стиропор са важна част от необходимите Аксесоари и Обзавеждане за Баня

PS Designers
PS Designers

Защо да ни изберете?

Голям Опит в Производството

PS Designers Since 2007

Дизайн и Надеждно Проектиране

Дизайн за Баня

Лускозно и Лесно Приложение

използвано от над 15к

Най-Достъпна Конкурентна Цена

Бюджетни Предложения

Бърза Доставка Навсякъде

България & Цял Свят

Вземете 10% отстъпка

Абонирайте се за новини и оферти

Имате ли Въпроси?

Свържете се с нас
Ние ще намерим решение
PS Designers Интериорни Орнаменти

SPA и Баня Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Интериорни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!
© 2021 PS Designers, All Rights Reserved