Skip to main content
PS Designers since 2007

Мечтаната
Баня

Декоративни Форми от Стиропор за Ремонт, Обзавеждане за Баня и Корнизи за Баня.

Луксозно. Практично. Красиво
Всичко в помощ за ремонт на баня - преградни стени и ниши от стиропор, дизайнерски извити стени, подове със специален наклон, модули за обличане на вани, стъпала и прегради от стиропор. Декоративни форми - корнизи, колони, дизайнерски мивки по размер на клиента. нашите предложения от стиропор за баня мечта са практични, спомагат ремонта на банята и са красиви!
Дизайн Идеи и Декорация за Баня от Стиропор и Фибран
PS Designers Мечтана Баня

Всичко за Банята от Стиропор и Фибран

Интериорният дизайн днес позволява стилно декориране на всяка баня с иновативни материали и облицовки, с които лесно да допълним обзавеждането за баня и да улесним нейният ремонт и изграждане. Проектирахме специални модули за под с наклон за баня, които произвеждаме за всеки клиент с индивидуален размер. Предлагаме олекотени и здрави преградни стени за баня с опция за вградени ниши и рафтове. Можете да изберете от нашите специални дизайнерски мивки от фибран, които се произвеждат според размери на банята и могат да бъдат декорирани със стилна и качествена стъклокерамика. Изберете от нашите предложения за мини спа пейка за баня, възползвайте се и от извитите ни стени за дизайнерски душ-кабини от стиропор. Всички елементи се произвеждат от високоплътен стиропор или фибран. Предлагаме допълнително хидроизолационно покритие.
PS Designers

Модулни Системи
за Баня от Стиропор

Сглобяеми решения и модули от
стиропор за всяка Баня

С нашите луксозни и практични модули от стиропор и фибран за баня получавате богато разнообразие от решения за: преградни стени и ниши, подови и цокълни решения, дизайнерски мивки, обособени части и прегради за вани и душкабини, пейки и места за сядане в банята. Разпределяте и оформяте банята според вашите изисквания. Монтирате бързо, лесно и качествено. Насладете се на различни комбинации от модулите за баня, които предлагаме специално за Вас.
Модулни Дизайнерски Мивки за Баня
Модулни сглобяеми системи за мивки от фибран. Луксозни форми с лесен монтаж и красива стъклокерамика. Специални предложения за хотели, SPA центрове и заведения! Съвместими с всички смесители за баня.
готови наклони за под в баня от стиропор
Предлагаме практични сглобяеми системи от стиропор и фибран за стъпала, наклон на под, душкабини и баня. Можете лесно да повдигате, обособявате и да постигате перфектен наклон в мокрите помещения благодарение на нашите продукти.
Пейки от стиропор в душкабина
Анатомични, мнии и ъглови пейки от стиропор за релкас в дизайнерска баня у дома. Пейката в баня или душ кабина е една от класическите идеи за баня, които ви предлагаме. Комбинирайте с плочки за баня или стилна стъклокерамика
Дизайнерски решения от високоплътен стиропор
Модулни сглобяеми системи за преградни стени и ниши от стиропор. Разработили сме специални форми, с които лесно и красиво да оформите вашата баня. С положено хидроизолационно покритие
Форми за душ кабини от стиропор
Извити модули от стиропор за стени за баня, душ кабина охлюв, или модел по поръчка от стиропор. Лесно дизайнерско оформяне на зоната на душ кабина в банята, декориране със стъклокерамика. Стилно преграждане, оформяне на праг за баня.
С вграждане на скрито осветление
Можете да вградите вана или джакузи на определено място и да изградите красив прав или с извивки борд, който стандартните вани и джакузита нямат. Предлагаме специални форми за вграждане на скрито LED осветление.
колони и капители от стиропор и фибран
Декоративните колони от стиропор са чудесна интериорна декорация за всяка баня в класически стил. Можете да обличате съществуващи колони с декоративни обвивкиот стиропо.
Профили за Скрито Осветление от Стиропор и Фибран
Дизайнерско решение за индиректно скрито лед осветление в банята с дизайнерски профили и корнизи от стиропор. Красиво рамкиране и осветяване
Окачен таван аналог на гипсокартон
Стилен начин за декориране на всяка баня - окачени тавани от стиропор с форми и декорации. Лесна изработка на трудни извивки и форми за окачени тавани.

Нашите форми от Стиропор са важна част от необходимите Аксесоари и Обзавеждане за Баня

PS Designers
PS Designers Интериорни Орнаменти

SPA и Баня Продукти и Дизайн

Пейки, Лежанки и Кресла от Стиропор за Вашата Баня и Спа Център. Дизайнерски Мивки, Умивалници, Стени и 3Д Панели за Банята и СПА Центъра. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!