Скрито Осветление в Интериора

За декорация, мантели и обличане на камери

Осветеността в помещението е изключително важна, за да се придаде уют и да се използва функционално помещението. Ако търсите модерни изчистени форми за скрито лед осветление за вграждане към гипскартонени стени и тавани, нашите предложения са проектирани за вас.Пресъздайте вашите светлинни фантазии в реалност и придайте отличим акцент в интериора, чрез магията на светлината.

Осветяваме интериора с вградени форми

Проектираме Индиректно Скрито Лед Осветление от Стиропор

Модерен Интериорен Дизайн

3Д Панели за Стенa и Скрито ЛЕД Осветление
Стенни панели имитация на дърво и профили за скрито осветление се съчетават успешно с опънати тавани и декоративни мазилки в модерния интериорен дизайн на апартаменти и къщи. Посходящи са за средни и по-високи помещения.

Вграждате

Завършване към гипскартон

Извивате лесно

Профили за Елипси и Радиуси

Насочвате светлината

Двузоново и под ъгъл осветяване

Богат избор

Класически и модерни форми

Скрито Осветление на Таван

Класически Интериор с Профили от Стиропор
Корнизи и Профили от стиропор за скрито ЛЕД Осветление с възможност за монтаж към окачен таван от гипскартон или директно на стената на хол, коридор, спалня или помещението.

Дизайн за Стена и Таван

3Д панели и профили за индиректно осветление от стиропор
Комбинация между 3Д панели за стени и окачени тавани - с нашите профили за скрито ЛЕД осветление лесно вграждате и осветявате различни детайли, пана и форми.

Скрито Осветление и Облицовки

Олекотени дизайнерски продукти
Вграждане на индиректно ЛЕД осветление в облицовки имитация на дървво, камък и тухлички. Осветяване с профили за окачени тавани за скрито оветление, които можете да комбинирате с интериорна декоративна мазилка.

Осветление и Декорация за Тавани

Профили за вграждане към гипскартон и скрито осветление
Изивки, ъгли и различни нива на дизайн на тавана можете да постигнете с нашите профили със скрито осветление за вграждане. Декоративните ни предложения са подходящи за класически и модерни интериори.

Модерни Овални и Извити Тавани

Бърз, лесен и чист монтаж на ЛЕД Осветление в Профили
Изчистени форми, правилни овали и сложни извивки постигате лесно и бързо с корнизи за скрито осветление от стиропор и фибран, които вграждате към гипскартон.
© 2021 PS Designers, All Rights Reserved