PS Designers

Интериорно Скрито Осветление

Предлагаме ви специално разработени от нас интериорни профили за скрито осветление oт стиропор и фибран, с които можете да насочвате и управлявате LED светлината различни посоки. Профилите за скрито осветление се вграждат като борд на трегери и греди по тавана. Това ги превръща в реални осветителни тела за всяко помещение. Моделите са проектирани специално за лесен и бърз монтаж.

Интериорен Профил за Скрито Осветление LCI025

Дизайнерски интериорен стенен и таванен профил от стиропор за индиректно скрито ЛЕД осветление. Проектиран като форма за вграждане към гипскартон на стени и тавани. Със специален отвор за монтиране на LED лента, който превръща интериорния профил в осветително тяло за прозорци и врати. Изработен от високоплътен стиропор с плътност 25-30 кг/м3 с положено здраво и еластично полимер-акрилно покритие, което е чудесна основа за боядисване. Възможна е опция размер по желание на клиента за различен размер.

12.00 лв

Доставка: 6.00 лв / 1бр. ( България )

70.00 лв / Палет 120 х 80 х 180 см  ( България)

Запитване за Продукт


Валидна информация за контакт е задължителна. Ние ще направим всичко възможно, за да Ви отговорим в рамките на работния ден.
PS Designers

Свързани Продукти


профил от стиропор за скрито осветление с вграждане към стена и таван

Интериорен Профил за Скрито Осветление LCI025

12.00 лв
Интериор / Стени / Тавани

Фасаден Профил за Скрито Осветление LCE005

9.00 лв
Екстериор / Прозорци / Врати
© 2021 PS Designers, All Rights Reserved