Skip to main content
PS Designers

Полезни Съвети за Скрито Осветление

Профили от Стиропор за Скрито Осветление

Полезни Съвети за Скрито Осветление

Интериорно индиректно ЛЕД Осветление - Защо и Как?

В модерния интериорен дизайн осветявенето с индиректно или така наречено скрито осветление се използва от все повече клиенти и дизайнери, поради неговите функционалност и достъпност, които в същото време създават уютна и луксозна среда. С Нашите Профили от Стиропор за Скриване на Осветление можете да постигнете най-добрите резултати!
Профили от Стиропор за Скрито Осветление

Профил от Стиропор за Скрито Осветление

PS Designers

Защо да осветим с индиректно скрито осветление?

На първо място, защото е енергоспестяващо, а в същото време може да осветява по-силно и ефектно от няколко осветителни тела. Особено полезно е на места, на които е трудно или сложно да се пусне обикновено осветление от тавана. О, да - има такива места

Разгледайте Предложения:

Интериорни Акценти

Профили от Стиропор, LED Корнизи, Монтаж на таван и вграждане на лед осветление, Скриване на кабели за осветлението, Профили за скрито осветление, Индиректно осветление

На второ място, защото може да бъде превърнато в дизайнерски акцент, който да радва окото и да допълни красиво интериора. На трето място - защото е модерно, стилно и луксозно! И не на последно място - защото е лесно и практично!

Профили от Стиропор за Скрито Осветление на Таван

Монатж на Таван и Вграждане на LED

Профили от Стиропор за Скрито Осветление

Форми и Карета от Корнизи за Скрито Осветление

PS Designers

Как да осветим с индиректно скрито осветление?

Като използваме специални декоративни профили от стиропор и фибран за скрито ЛЕД осветление, които не само ще скрият и насочат правилно индиректната светлина, но и ще украсят интериора в зоната между стената и тавана.

Предимството им е, че са леки, лесни за монтаж и за боядисване. В същото време могат да се подберат варианти за еднозоново или двузоново осветяване, т.е. могат да светят нагоре по тавана и/или надолу да осветяват стените. Особено красиво стои, когато осветите например пердетата или ниша.

Профили за Скрито Осветление

Монтаж и Вграждане към Гипс Картон

Профили от стиропор и фибран за директен монтаж към гипс картон по тавана и стените. Това са корнизи, с проектирани специално форми за лесен и скрит монтаж към окачени тавани и стени от гипс кртон. Вече няма нужда да се правят куфари и канали от гипс картон, а могат да се използват тези корнизи за скрито осветление.

Профили от Стиропор за Осветление и скрити кабели

Скриване на Кабели за Осветлението

Форми от Стиропор

Специални обемни форми за окачени тавани или стени, в които е предвиден отвор за монтаж на скрито лед осветление. Например красиви обемни листа, цветя, звезди, ниши и други окачени или вградени форми по таваните или стените.

Профили за скрито осветление за рамка за телевизор или рамки за специални ниши по стените.

PS Designers Скрито Осветление

Профили за Скрито Осветление

Декоративни Орнаменти, Интериорни Профили и 3Д Панели от Стиропор за скрито осветление, всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!