Профили за скрито осветление
PS Designers

Полезни Съвети за
Скрито Осветление

Интериорно индиректно ЛЕД Осветление - Защо и Как?

В модерния интериорен дизайн осветявенето с индиректно или така наречено скрито осветление се използва от все повече клиенти и дизайнери, поради неговите функционалност и достъпност, които в същото време създават уютна и луксозна среда.

Профил от Стиропор за Скрито Осветление

PS Designers

Защо да осветим с индиректно скрито осветление?


На първо място, защото е енергоспестяващо, а в същото време може да осветява по-силно и ефектно от няколко осветителни тела. Особено полезно е на места, на които е трудно или сложно да се пусне обикновено осветление от тавана. О, да - има такива места

Разгледайте Предложения:

Интериорни Акценти

ЛЕД Профили, LED Корнизи, Монтаж на таван и вграждане на лед осветление, Скриване на кабели за осветлението, Профили за скрито осветление, Индиректно осветление

На второ място, защото може да бъде превърнато в дизайнерски акцент, който да радва окото и да допълни красиво интериора.

На трето място - защото е модерно, стилно и луксозно!

И не на последно място - защото е лесно и практично!

Моннатж на Таван и Вграждане на LED


Форми и Карета от Корнизи за Скрито Осветление

PS Designers

Как да осветим с индиректно скрито осветление?

Като използваме специални декоративни профили от стиропор и фибран за скрито ЛЕД осветление, които не само ще скрият и насочат правилно индиректната светлина, но и ще украсят интериора в зоната между стената и тавана.

Предимството им е, че са леки, лесни за монтаж и за боядисване. В същото време могат да се подберат варианти за еднозоново или двузоново осветяване, т.е. могат да светят нагоре по тавана и/или надолу да осветяват стените. Особено красиво стои, когато осветите например пердетата или ниша.


PS Designers

Монтаж към Гипс Картон

Профили от стиропор и фибран за директен монтаж към гипс картон по тавана и стените. Това са корнизи, с проектирани специално форми за лесен и скрит монтаж към окачени тавани и стени от гипс кртон. Вече няма нужда да се правят куфари и канали от гипс картон, а могат да се използват тези корнизи за скрито осветление.


Скриване на Кабели за Осветлението

Форми от стиропор

Специални обемни форми за окачени тавани или стени, в които е предвиден отвор за монтаж на скрито лед осветление. Например красиви обемни листа, цветя, звезди, ниши и други окачени или вградени форми по таваните или стените.

Профили за скрито осветление за рамка за телевизор или рамки за специални ниши по стените.

© 2021 PS Designers, All Rights Reserved