Skip to main content

Профили за Вграждане на Фигури от Светлина

Интериорен Дизайн и Скрито Осветление с Форми за Вграждане

Профилите за вграждане на скрита светлина издигат осветеността на съвсем различно ниво, чрез тях можете да изграждате собствени светещи форми по стени и тавани, да се заиграете със цветовете на светлината за вграждане и да придадете дълбочина на помещението. От приглушена светлина за уют и спокойствие на очите в края на дълъг работен ден, до закачлива парти светлина за голямо събитие. Всичко това е възможно, чрез различни профили за вграждане от стиропор и фибран.
Профили за Вграждане на Фигури от Светлина в Тавана

Профили от Стиропро и Фибран за Вграждане

Скрито ЛЕД Осветление и Форми за Индиректно Осветление

Фигури от Скрито Осветление

вградено ЛЕД осветление
Възползвайте се от нашите специално проектирани корнизи и профили за форми със скрито ЛЕД осветление за директен скрит монтаж в окачени тавани и стени от гипсокартон, с които можете да обособите декоративни светещи отвори и форми по таваните и стените в интериора на помощенията.

Форми за Скрито Осветление

Профилна Декорация за Отвори

Различни Размери и Сечения

3Д Облицовки и Панели за Стени и Тавани

Идеи за Модерни и Стилни Интериори

Декоративни 3Д Панели в модерен урбанистичен стил
Изолационни стенни 3Д панели с напречно сечение на канали и греди от стиропор и фибран. Комбинация с монтаж на Корнизи за скрито лед осветление придават модерен стил на всеки интериор. Изолация и модерна декорация за интериор.

Модерни Вертикални 3Д Панели

Стенни 3Д Панели от Стиропор за Скрито Осветление
Скрито Вградено ЛЕД Осветление в модерни стенни 3D панели направени с модерно сечение с напречни греди от стиропор. Разнообразие от форми, размери и цветове. Хоризонтални и Верткални 3Д Панели за Стени в съчетание със Скрито ЛЕД Осветление