Skip to main content

Интериорни Декоративни Колони От Стиропор и Фибран

Кръгли и Плоски Колони, Черупки и Обвивки за Интериорен Дизайн

Плоски, кръгли или обвивки за колони от стиропор или фибран, нашите предложения за интериорни декортивни колони и капители са подходящи за всеки интериорен дизайн и са специално предложение за декорация за дома!
Декоративни Интериорни Колони и Обивки

Проектиране, 3Д Визуализиране и Производство

Интериорен Дизайн и Декорация Колони и Капители от Стиропор

Дизайнерски Декоративни Колони

Богато разнообразие от Интериорни форми колони и обвивки
Интериорните декоративни колони от стиропор ви дават възможност да постигнете луксозно оформление на помещенията и да създадете акценти с колоните и между тях. Можете да избирате различни видове колони:

Гладки или Оребрени

Цели или Полуколони

Кръгли или Квадратни

Декоративни или Подпорни

Обвивки или Плътни

С Основа и Капител

Кръгли Интериорни Колони

Класическа Интериорна Декорация
Интериорните кръгли колони с основа и капител са класическа декорация, с която украсявате отвори и врати. Можете да поръчате обвивки и да превърнете съществуващи квадратни бетонни колони в интериора в кръгли, както и обратното.

Колони и Профили за Стени и Тавани

Интериорна Декорация от Стиропор
Можете да завършите всяка колона освен с капител, а и с декоративни корнизи и профили за стена и таван. Стиропорените ни продукти с покриие ви дават възможност да декорирате в няколко направления в интериора и да постигнете впечатляващ класически или модерен дизайн.

Класически Форми Колони от Стиропор

Различни размери, форми, сечения и предназначение
Колоните от стиропор за интериорен дизайн могат да бъдат кръгли или квадратни. Те могат да имат канелюри - жлебове по продължението на тялосто / пиластъра им или да са изчистени и гладки. Предлагаме и различни основи и капители, с които да завършите вашите интериорни колони.

Модерен Урбанистичен Дизайн

Декоративни Колони от Стиропор за Модерни Хора
Класическите Колони от стиропор намират своето място дори в най-модерния урбанистичен дизайн, използван в домове, заведения и молове. Декоративните колони от стиропор винаги са били и са луксозен интериор.