Skip to main content

Скрито Осветление в Интериора

Дизайнерски Профили от Стиропор за Скриване на ЛЕД Осветление

Осветеността в помещението е изключително важна, за да се придаде уют и да се използва функционално помещението. Ако търсите модерни изчистени форми за скрито лед осветление за вграждане към гипскартонени стени и тавани, нашите предложения са проектирани за вас.Пресъздайте вашите светлинни фантазии в реалност и придайте отличим акцент в интериора, чрез магията на светлината.
Идеи за Скрито Осветление в Интериора

Осветяваме Интериора с Профили и Вградени форми

Проектираме Индиректно Скрито Лед Осветление от Стиропор

3Д Панели за Стенa и Скрито ЛЕД Осветление

Модерен Интериорен Дизайн

3Д Стенни панели от Стиропор имитация на дърво и профили от Стиропор за скрито осветление се съчетават успешно с опънати тавани и декоративни мазилки в модерния интериорен дизайн на апартаменти и къщи. Посходящи са за средни и по-високи помещения.

Вграждате

Завършване към гипскартон

Извивате лесно

Профили за Елипси и Радиуси

Насочвате светлината

Двузоново и под ъгъл осветяване

Богат избор

Класически и модерни форми
Класически Интериор с Профили от Стиропор

Скрито Осветление на Таван

Корнизи и Профили от стиропор за скрито ЛЕД Осветление с възможност за монтаж към окачен таван от гипскартон или директно на стената на хол, коридор, спалня или помещението.
3Д панели и профили за индиректно осветление от стиропор

3Д Дизайн за Стена и Таван

Комбинация между 3Д Панели от Стиропор за стени и окачени тавани - с нашите профили от стиропор и фибран за скрито ЛЕД осветление лесно вграждате и осветявате различни детайли, пана и форми.
Олекотени дизайнерски продукти

Скрито Осветление и Облицовки

Вграждане на индиректно ЛЕД осветление в облицовки имитация на дървво, камък и тухлички. Осветяване с профили за окачени тавани за скрито оветление, които можете да комбинирате с интериорна декоративна мазилка.
Профили за вграждане към гипскартон и скрито осветление

Осветление и Декорация за Тавани

Изивки, ъгли и различни нива на дизайн на тавана можете да постигнете с нашите профили със скрито осветление за вграждане. Декоративните ни предложения са подходящи за класически и модерни интериори.
Бърз, лесен и чист монтаж на ЛЕД Осветление в Профили

Модерни Овални и Извити Тавани

Изчистени форми, правилни овали и сложни извивки постигате лесно и бързо с корнизи за скрито осветление от стиропор и фибран, които вграждате към гипскартон.
PS Designers Интериорни Орнаменти

Интериорни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Интериорни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!