Skip to main content

Окачени Тавани и Форми от Стиропор

3Д Фигури, Форми и Апликации за Окачени Тавани

Окачените тавани са се наложили като луксозен и стилен начин за декориране на таван в Интериора, декорацията и формите от стиропор могат да помогнат и да заменят основния елемент - гипскартон като придадат стил в извивки във форми, трудни и тежки за изработка от гипскартон. Цените на тези обемни форми от стиропор са много конкурентни на аналога им.
Форми и Фигури за Окачени Тавани от Стиропор

Проектирате, Визуализиране и Производство

Интериорен Дизайн, Окачени Тавани и Форми от Стиропор

Форми и Корнизи за Окачени Тавани

Богато разнообразие от възможности
Интериорният дизайн за окачени тавани, който осъществяваме за вас е съвкупност от определена визия и качествени олекотени продукти, с които да го постигнем. Възползвайте от следните ни услуги в допълнение към предложенията ни за окачени тавани:

Скрито Осветление

Профилна Декорация

Форми за Тавани и Стени

3Д Облицовки и Панели

Извити и Сложни Форми от Стироппор

Всякакви форми и фигури са постижими за изработка от стиропор
Нашите предложения за окачени тавани от стиропор и фибран са предпочитани заради лекото си тегло, бързата изработка, конкурентната цена и лесният монтаж. Сложни, обемни и 3Д форми, които допринасят за луск в интериора вече са постижими за изработка и монтаж от стиропор и фибран - получавате качество и детайлност на форми и сечения за всякакви интериорни окачени тавани от стиропор.

Осветете Тавана в Интериора

Насочете светлината с Модули от стиропор
Индиректното и скрито лед осветление в интериора вече има възможност за вграждане в разнообразни дизайнерски и нестандарттни форми от стиропор и фибран. Можете да избирате между класиески или модерни предложения, но винаги получавате качествен продукт, лесен за монтаж без допълнителна конструкция и мръсен процес. Практичността и приложението на декоративните продукти за окачени тавани в интериора от стиропор и фибран е предпочитана от все повече хора.

Рамки и Пана за Таван от Стиропор

Олекотени дизайнерски продукти
Можете да рамкирате, изграждате 3д пана и да украсите окачените тавани като в същото време ги олекотявате и избягвате ненужни конструкции. Вграждате лесно скрито осветление и осветявате вашите 3д дизайнерски форми за окачени тавани бързо и качествено.

Фигури и Форми за Таван и Стена

3Д Фигури и Декорация за Таван от Стиропор
Изберете Окачен таван от имитация на модерни напречни греди, декоративни плочи за таван или корниз за скрито осветление и комбинирайте с 3д стенни панели с декоративни тухли. Това е подходяща декорация за коридор, антре или хол.

Окачен Таван Аналог на Гипскартона

Бърз, лесен и чист монтаж
Стандартните предложения и изработки на окачени тавани от гипсокартон са трудо и времеемки, изискват специална конструкция и процесът по изграждане не е чист и бърз. А когато говорим за подобрения в интериора търсим варианти за лесно и чисто изграждане на декорацията.

Извити и Кръгли Окачени Тавани

Овални форми от стиропор за окачени Тавани
Нашите предложения са олекотени и съобразени с тези изиксвания, можем да произведем много сложни и красиви форми, които биха били много по-скъпи и трудни за изграждане от гипсокартон или стандартните стари материали. Овалните и кръгли форми на извитите окачени тавани са лесни з изграждане и декориране от стиропор.

3Д Фигури за Окачен Таван

Специални форми за всеки
Разнообразните ни предложения за форми за окачени тавани като цветя, пеперуди, компас, сърца, кръгове и квадрати са само малка част от предлаганите от нас фигури за окачен таван, Вдяка форма може да бъде изработена от стиропор или фибран и да бъде вашата олекотен фигура, която ще декорира тавана ви и ще е лесна и бърза за чист монта и ще създаде уют в класически или модерен стил.
Вграждане на Осветление в Таван от Стиропор

Вграждане на Осветление в Таван от Стиропор

Окачени Класически Тавани

Форми от Стиропор и Фибран в Интериора
Когато са ви необходими точни форми и размери на правоъгълни, извити и квадратни форми, нашите предложения са за вас. Ние предлагаме и изработваме дизайнерски окачени тавани и форми за окачени тавани от стиропор и фибран за всеки интериор, които могат да бъдат разположени, сглобени и монтирани лесно без никакви грешки. Просто добавяте скрито осветление и боядисвате в желан от вас цвят. Voila, толкова е лесно!
PS Designers Интериорни Орнаменти

Интериорни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Интериорни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!