Интертайм Фасада

Ще ви представим класически фасаден дизайн и производство на архитектурни елементи за наш обект в гр. София. Фасадната декорация украсява всички елементи по фасадата без да натоварва откъм детайлност. Декорирани са прозорци, арки, тераси и ъгли в хоризонтал и вертикал. Плоски и Ъглови колони се комбинират успешно с прозоречна декорация и междуетажен делител.

Прозоречни Рамки

Богат Фасаден Дизайн

Прозоречните рамки са декорирани с класически околопрозоречен профил с акцент ключов камък. На последен етаж всички арковидни прозорци са декорирани със същия извит прозоречен профил. Красиви прозоречни пана подчертават прозоречната декорация и терасите. За Подпрозоречен Корниз служи универсален междуетажен профил, който подчертава всички тераси.

Архитектурни Акценти

Арки, Колони, Декоративни Пана

Плоски & Ъглови Колони

Комбинирахме два вида плоски колони с различни широчини: прави и ъглови колони. Украсихме с плоски основи и капители. За двете кръгли колони на последен етаж използвахме същото сечение на капителя, изпълнено в полукръгъл капител.

Използвахме универсален профил, който служи едновременно за Главен Корниз, Профил за Тераси и Подпрозоречен Профил

Класическа Фасадна Декорация

Цялостният облик на сградата внушава класически лукс и същевременно разчупеност на фасадите, което е търсена комбинация в съвременния фасаден дизайн.

Междуетажен Профил за Тераси

PS Designers

Запиши се за нашия Бюлетин

Face Chat