Skip to main content

Дизайн и Идеи за Детска Стая

Декорации, Надписи и Форми от Стиропор

Дизайн и Декорация на Детска Стая

Kакво, Как, Къде и Кога в Детската Стая?

Всеки бъдещ родител чака с нетърпение появата на своето дете. Месеци наред бъдещите майки избират имена, дрешки, аксесоари и дори училища за все още неродения малчуган. Не на последно място стои избора на цветове, мебели и декорацията за детската стая. Като професионалсти в тази област ви предлагаме няколко полезни съвета и насоки, които да ви ориентират в света на декорацията от стиропор и фибран. Визуализирайте предварително Вашия проект с нас, за да обсъдим възможностите!
Декоративни Профили за Прозорци и Пердета

Декоративни Профили за Прозорци и Пердета

Окачен Таван и Форми по Тавана от Стиропор

Окачен Таван и Форми по Тавана от Стиропор

Надписи и Букви от Стиропор за Стена

Надписи и Букви от Стиропор за Стена

  Декорацията на стаята на нашето дете сe се отличава от тази, на която и да е друга стая от нашия дом. Разликата е в това, че детската особено в първите години ще се излозва от невръстен малчуган, който няма да е състояние да изрази своето мнение относно интериора и най–вече комфорта на неговата стая. Представете си вашата спалня да е в цветове, които ви дразнят или леглото ви да не е удобно, а да не можете да се оплачете!
  Съветваме да вземете под внимание този факт и да съобразите избора си със следните аспекти:
  Надпис Мама от Стиропор

  Надпис Мама от Стиропор

  Надпис Татко от Стиропор

  Надпис Татко от Стиропор

  Букви и Декорации от Стиропор

  Букви и Декорации от Стиропор

   Бюджет за Декорация

   Преди да предприемете каквото и да е първо определете своя бюджет. Декорацията на детската стая може да отнеме време и финансови ресурси. Когато обаче обзавеждате и декорирате детската стая, не е нужно да прекарвате много време и да харчите ненужни пари за малкото дете, което скоро ще порасне. Вземете под внимание това, че децата растат много бързо и големите инвестиции са неоправдани. Скоро малкият ви наследник ще има свой вкус, който ще сменя със скороста, с която дрешките и обувките ще му умаляват. Днес дъщеря ви може да е влюбена в понитата, утре във феи, а следващата седмица - знае ли някой? Но докато това стане можете да сбъднете своите собствени желания и представи, без обаче това да е финансово неоправдано. Декорацията от стиропор и фибран е бюджетна и може да разреши лесно всеки проблем възникнал в следствие
   Декорация Космос и Ракета от Стиропор

   Декорация Космос и Ракета от Стиропор

   Декорация Балон и Облаци от Стиропор

   Декорация Балон и Облаци от Стиропор

   Надпис с Име за Стена от Стиропор

   Надпис с Име за Стена от Стиропор

    Свежо и Оригинално Хрумване

    Ако искате да добавите доза свежо и оригинално хрумване, помислете за временна декорация. Нашето предложение – изберете декорация от стиропорени или фибранови елементи като например името на вашето дете от красиви обемни букви, окачено над креватчето му. Освен оригинална, тази декорация не струва много, а и ще си спестите време като дадете на нас, професионалистите да я изработим.
    Декоративно Име Надпис от Стиропор

    Декоративно Име Надпис от Стиропор

    Освен това има и няколко предимства. Първо, спокойно ще можете да сменяте нейното място с времето. Тези от вас, които имат току-що проходило дете знаят как с първите крачки на малчугана всички предмети в неговия обсег се преместват с метър по-високо. Дори и да я стигне обаче няма опасност падащата буква да го нарани, защото стиропора и фибрана са изключително леки. Второ – надписа ще остане мил спомен за семейството ви и ще се запази с времето. Все пак името на детето ви никога няма да излезе от мода!

    За Порастнали Деца

    Ако вашето дете обаче е по–голямо и вече има своите интереси и предпочитания трябва да се съобразите с тях. Например, ако синът ви е малък футболен запалянко ще се радва да има декорация в стаята си на спортна тематика. Момичетата обикновено имат афинитет към приказните герои, затова те определено ще се радват на всякаква декорация от стиропор, която ще ги кара да се чувстват като принцеси.
    Декоративни Букви и Рафтове от Стиропор

    Декоративни Букви и Рафтове от Стиропор и Фибран

    Обзавеждане и Профили на Детска Стая

    Мебелите за детската стая са скъпи, така че ги подберете правилно, за да могат те да се използват в продължение на поне няколко години. Съществуват различни идеи за мебели, които буквално „растат” с детето ви. Може да ви е трудно да си представите вашето бебе като тийнейджър, но това неимоверно ще се случи и то много по-скоро отколкото си мислите или ви се иска. Много актуални са бебешките кошарки „трансформърс”, които след време се трансформират в юнушеско легло, шкафче и бюро, а вие ще трябва само да купите по – голям матрак. Освен това, важно е и да избягвате тематичното обзавеждане, като например легло във формата на автомобил за момченцатата. Да, детето ви може би сега ще го хареса, но докога? Много по-разумно е да избере неутрална мебелировка и да смените само декорацията, ако се наложи.
    Декоративни Профили за Таван от Стиропор

    Декоративни Профили за Таван от Стиропор

    Мебелите в Детската Стая

    Качеството на мебелите също не е фактор за пребрегване. Внимавайте много, когато избирате мебели, особено ако идеята ви е те да се ползват по – дълго време или ако планирате да имате второ дете. Малчуганите не се отнасят особено внимателно с обзавеждането и има голяма вероятност да го повредят, ако е от некачествени материали.
    Пуфове и Барбарони от Стиропор

    Пуфове и Барбарони от Стиропор

    Детските Идеи и Барбарони от Стиропор

    Ако искате да направите декорацията на детската стая още по-нестандартна можете да се обърнете за идеи направо към вашите деца! Ще останете учудени от това, колко е безгранично детското въображение! Психолози твърдят, че подреждането на личното им пространство предоставя чудесна възможност на децата да изразят своята идентичност, да проявят вкус и предпочитания към нещата, нещо което трябва да започва още с прохождането им.
    Как ще вземете решение и ще съчетаете обзавеждането и декорацията на детската стая, която едновременно да отразява личността на детето ви и да притежава функционалност и комфорт е една не лека задача.
    Не е задължително обаче да се нагърбвате с декорацията сами. Потърсете професионалистите!
    PS Designers

    Нашият Блог

    Преживявания, Впечатления и Опит
    Фасади на Сгради с Фасадни Профили от Стиропор и Декоративни Орнаменти ...
    Филми, Музика и Свободно Време и Интересни Факти и Събития и постижения...

     Избрани Статии

     | Обекти
     Колона Капител и Профил от Стиропор ...
     | Забавно
     Ранно Лято с Моряшко Синьо във Варна Регатата Tall Ships и неветоятните Втроходи ...
     | Забавно
     Стара Варна Галерия и Снимки Варна - Перлата на Черно Море Събрахме колекция от снимки ...

     Най-Нови Статии

     | Обекти
     Камини от стиропор PS Designers 2023 Камина от Стиропор Дек...
     | Обекти
     PS Designers СПА Пейки и Лежанки Всичко за вашия басейн и СПА Център Нашите Продукт...
     | Обекти
     PS Designers Мечтаната Фасада Декоративни Орнаменти, Профили и Колони от Стиропор Кл...