Нашето Пътешествие до Хайфа

Ще ви представим специален фасаден дизайн и производство на архитектурни елементи за наш чуждестранен клиент. Запознайте се с нашата работа в това вълнуващо пътуване. Задачите, пред които бяхме изправени са да скрием с подходящ едновременно главен и междуетажен корниз всички улуци по фасадата. Съответно бяха предвидени плоски колони за обличане на водосточните тръби. Друг важен момент беше обличането на всички метални перголи с Т и П образен профил, който да бъде оформен със същата фасадна мазилка като фасадите.

Прозоречни Рамки

Класически Дизайн

Прозоречните рамки са с класически сечения на околопрозоречен, надпрозоречен и подпрозоречен профил със среден към голям размер, а големите френски и стълбищни прозорци са декорирани с рамков профил, монтиран в картинен стил.

Комбинирахме два вида плоски колони: изчистени и с канелюри, като избрахме за тях различен, но сходен дизайн на капителите. Подчертахме мини балкончетата на втория етаж на всеки вратопрозорец с челен класически профил, който да се комбинира красиво с парапета от ковано желязо.

Архитектурен Дизайн

Модерните архитектурни предложения за фамилни къщи завладяват света бързо.

Корниз за Улук и Плоски Колони за водостоци
Заложихме на класическо фасадно осветление, което да подчертае главно капителите на колоните на последния етаж и частично главния корниз. Според изискванията на нашия клиент прозоречната декорация кореспондира с дизайна на класически рамки за прозорци, които той е харесал още като дете на сграда, която е видял на почивка в чужбина с родителите си.
Фасадно Осветление в три цвята
Цялостният облик на къщата внушава класически лукс и същевременно разчупеност на фасадите, което е търсена комбинация в съвременния фасаден дизайн
Класическа Фасадна Декорация

PS Designers

Запиши се за нашия Бюлетин

Face Chat