Skip to main content

Интериорни Греди и Елементи от Стиропор

Олекотена Декорация Имитация на Дърво

Интериорният Дизайн, който предлагаме е съвкупност от декоративна имитация на дърво, 3Д Панели Декоративни Тухли, Красиви Мазилки и Перголи, Профили и Корнизи от Стиропор съчетание с правилните материали и естествени природни цветове създава уют и чувство на спокойствие в дома, а олекотените имитации на дърво за лесни за монтаж.
Форми и Фигури за Окачени Тавани от Стиропор
Дизайн и Декоративни Покрития

Декоративно покритие за профили
Имитация на Дърво и Камък

Декоративни Греди Имитация на Дърво

Стиропор и Фибран с декоративно покритие
Олекотен продукт от стиропор или фибран имитация на дървени греди. Лесни за монтаж и много ефектни за дизайнерски интериор. Предлагаме много сечения и размери на декоративните греди от стиропор. Подходяща декорация са за модерни и класически интериор. Изпползвайте в комбинация с декоративни корнизи за стена и профили за скрито осветление.

Декоративни Профили Имитация на Дърво

Стиропор и Фибран с декоративно покритие
Декорацията може да бъде доста интересна не само чрез формата си, а и чрез тези нови и уникални мазилки, които могат да бъдат положени както върху декоративните профили и елементи или фрагменти от тях, така и около тях, а декорацията да бъде използвана за подчертаване на формите на архитектурата на сградата.

Дизайн и Производство на Олекотени Греди

Декоративни Форми от Стиропор имитация на Дърво

Декоративни греди от стиропор и фибран

Интериорни декоративни елементи имитация на дърво
Желаете да промените стила на дома си с интериорни декоративни греди? Ние можем да ви помогнем! Изграждаме декоративните греди от стиропор и/или фибран с покритие. Интериорните греди от стиропор ще донесат уют и комфорт във вашия дом. Лекият материал, от който са изработени, е с отлични декоративни свойства, високи нива на сигурност и устойчивост. Предимства:

Изключително леки

Могат да се произвеждат в най-различни размери

Високи нива на сигурност

Не се нуждаят от допълнителна обработка

Перфектно прилягане

Възможност за скриване на кабели и/или възможност за скрито осветление

Практични размери

Лесен и точен монтаж според всяко помещение

Декоративна Имитация на Дърво, Первази и 3Д Панели от Стиропор

Всякакви форми и фигури са постижими за изработка от стиропор
Корнизи и Первази, Подпори, декоративни олекотени дървени греди и имитация на дървени стенни облицовки са част от нашите декоративни предложения от стиропор за интериорен диайн и съчетание с обзавеждане за уютен дом.

Декоративни Дървени Греди

Декоративни Орнаменти имитация на Дърво
Съчетайте Класиката с Модерния Дизайн с Нашите Декоративни Дървени Греди, Подпори и Елементи от Стиропор и Фибран имитация на дърво. Безупречно Качество и Изолация на Конкурентна цена! Олекотени продукти, лесни за монтаж, с разнообразни цветове.

Греди за Вграждане от Стиропор

Олекотени дизайнерски продукти
Качествени елементи от стиропор имитация на дървени греди за декорация на ниши, вграждане в стена и обособяване на кътове. Можете да използвате нашите продукти в интериорния дизайн и да оформяте и декорирате желаните от вас стаи и помещения.

Декоративни Дървени Греди и Орнаменти

Висококачествени Декорации от Стиропор
Декоративни елементи от стиропор - Дървени греди за декорация. Подпори и перголи за интериор. Лесен и бърз монтаж - луксозна визия за декорация в интериора. Перфектна идея за дизайн на хол, дневна и къща. Дървена декорация за стена, дървени профили

Декоративни Колони Имитация на Дърво

Здрави и луксозни декоративни пиластри
Луксозна класическа декорация на различни форми и сечения плоски и кръгли колони от стиропор с декоративно покрите имитация на дърво. Идея за дизайн, подходяща за класическо обзавеждане и специални и луксозни интериори. Облечете и декорирайте съществуващите интериорни колони!