3Д Стени и Арт Декораци за Стени от Стиропор

Декоративни Големи 3Д Пана и Декорация за Интериорни Стени

Стиропорът е невероятен материал, с който ние правим обемни форми, 3Д панели и интериорни декоративни или преградни стени, които са луксозни, уникално изработени и с индивидуален дизайн. Те са с топло и шумоизолационни качества, лесни за производство и монтаж, което им осигурява предимство пред всички други материали.
3Д Панели и Интериорни Стени от Стиропор

Проектираме, 3Д Визуализираме и Произвеждаме

Интериорни Преградни Декоративни Дизайнерски Стени

 • Декоративна Стена от Стиропор

  Декоративно Листо

  DW063
 • Декоративна изолация за стени

  Диагонална Декорация

  DW059
 • Декоративни Стенни панели кръгове

  Декоративни Кръгове

  DW061
 • Модерна Арт Декорация за Стени от Стиропор

  Декоративен Камък

  DW062

Арт Декорации и 3D Панели за Стени

Декоративни форми и фигури за Апликации на стени
Декоративните 3Д панели, форми и апликации могат да превърнат плоските стени на апартамента ви в истинско произведение на изкуството. Възползвайте се от нашите предложения, за да създадете уют и красота във вашият дом. Ние ви предлагаме:

Арт декорации

Изцяло съобразени с вашия избор и вкус

Апликации за стени

Лесен монтаж

Облицовки и стенни панели

Богат избор

Декоративни форми за стени

Качествен материал

Извити и Сложни 3Д Форми от Стироппор

Всякакви форми и фигури са постижими за изработка от стиропор
Все по-модерни стават персоналните дизайнерски апликации за стени. Лични тотеми, извити декоративни пана и форми носещи послание. Имате готов проект или искате да реализирате ваш личен дизайн, свържете се с нас за да изработим проекта и изпълнението.

Декорирайте Цялата Стена с 3Д Ефект

Красиви Декоративни 3Д Облицовки по Проект
Цялостни Стенни декоративни решения в комбинация от цветове и материали. Различно решение от повтарящите се форми и текстури. Предоставете ни Размерите на Вашата стена, а ние ще Ви предложим персонален проект!

Натурални 3Д Извивки от Природата

Дизайнерски продукти и Цветове от Стиропор и Фибран
Искате ли да създадете пясъците и атмосферата на Сахара или Гладките и Извити форми на Камъните в река в 3Д Ефект във Вашата Баня. Да пресъздадете Цветовете и Материалите от природата и да имате произведение на изкуството в интериора?

3Д Пана и Декорация за Стена в Интериора

Скрито ЛЕД осветление в 3Д Пана в Спалнята
Стенни Панели от стиропор като интериорна облицовка за стена. Изолация с декоративна функция в интериорния дизайн, която е практична и лесна за монтаж. Предлагаме варианти за декорация на стена за спалня, хол, коридор и детска стая с различен дизайн и флорални мотиви.

Скрито Осветление

Профилна Декорация

Форми за Тавани и Стени

3Д Облицовки и Панели

3Д Листа за Декорация за Стена на Хол

Флорални Декоративни Орнаменти от стиропор
Декорация за стена с флорални мотиви, красиви 3Д пана и решетки могат да бъдат красив интериорен декоративен акцент за мазилка, тапети или ТВ кът. Осветете ги с профили за скрито осветление или декорирайте с Колони, Пиластри и Панели за Ламперия ...

Модерни Каменни и Абстрактни 3Д Панели

Богато разнообразие от възможности във Интериорния Дизайн
Полигонални Форми имитиращи Каменни и Абстрактни форми от Стиропор, приложими в интериорния дизайн за акценти на кътове и стени. Луксозни и модерни 3Д панели изработени индивидуално за постигане на неповторим релултат и дизайн!

3Д Абстрактни Ефекти

3Д Облицовки и Панели

Модерни 3Д Дизайн Решения за Стена

Всякакви форми и фигури са постижими за изработка от стиропор
Нашите предложения за декоративни форми за стени от стиропор и фибран са предпочитани заради лекото си тегло, бързата изработка, конкурентната цена и лесният монтаж. Сложни, обемни и 3Д форми, които допринасят за луск в интериора вече са постижими за изработка и монтаж от стиропор и фибран - получавате качество и детайлност на форми и сечения за всякакви интериорни или преградни стени от стиропор

Преградни Стени от Стиропор

Леки, здрави и с предизвикателни форми
Декоративните преградни стени от стиропор са нов вариант за разделяне на цели помещения по практичност и стил. Вариантите са от свръх модерен футуристичен до класически интериорен дизайн с профили и колони. В декоративната стена могат да се вградят ниши, отвори и рафтове с различни приложения.

Хексагонални 3Д Панели от Стиропор и Фибран

Олекотени дизайнерски 3Д Продукти
3Д панелите от Стиропор и Фибран могат да акцентират и контрастират на цветовите решения в интериорния дизайн. Те създават допълнителен обем на стените и ъглите. Използвайте Декоративни покрития и мазилки за подсилване на ефектите!
PS Designers Интериорни Орнаменти

Интериорни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Интериорни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!