Skip to main content
Галерия и Анализ на Фасада

Sophie

Кокетна Фасадна Декорация за Къща

Клиент

Частен Клиент
София

Период
Април 2018
Услуги & Продукти
 • Концептуален Дизайн & Скица
 • Производство & Продукт
 • Главен Корниз
 • Рамки Прозорци
 • Рустикални Камъни
 • Фронтони & Капители
Фасаден Дизайн с PS Designers

Целите

Фасадна Декорация на Къща

Фасадна декорация за новопостроена къща. Модерни прозоречни изчистени рамки, рустикални пана тип ъглови камъни, подходящ междуетажен универсален корниз.

Не можете да използвате креативността. Колкото повече използвате, толкова повече имате
Maya Angelou
Декорация за Врати и Прозорци
PS Designers

Декорация за Врати и Прозорци

Главен Корниз Профил от стиропор
PS Designers

Главен Корниз

Рустикални 3Д Пана
PS Designers

Рустикални Пана | Фронтон

Рамки и Первази за прозорци от стиропор
PS Designers

Рамки Прозорци

Универсален Корниз и Перваз от стиропор
PS Designers

Универсален Профил | Рустикално Пано

Прозоречна Декорация и Междуетажен Перваз от стиропор
PS Designers

Прозоречна Декорация

  Изграждане на Концепцията

  Прозоречните рамки са модерни, плоски и с малък към среден размер на прозоречния профил. Универсалният корниз се явява едновременно междуетажен и главен корниз.

  Ъгловите декоративни рустикални пана рамкират вертикално всички ъгли на фасадите и обособяват вратопрозореца на единя балкон. Красив акцент над вратопрозореца е фронтон с деликатен профил.

  PS Designers

  Sophie

  Универсален Корниз | Рустикални Пана | Прозоречни Профили
  PS Designers

  Ценови Пакет

  Фасадна Декорация Sophie

  Рамки Прозорци, Профил, Рустикални пана за фасадна декорация
  Универсален Корниз 100 m'
  Околопрозоречен Профил 200 m'
  Рустикални Пана 60 m'
  Безплатна 3D Визуализация A360

  2900 €

  Резултатът

  Фасаден Дизайн от Профили

  Елегантен екстериорен дизайн, стилна фасада в тъмен цвят и сребристо боядисана декорация.
  Използвани продукти в Проект Sophie
  Фасадна Декорация от стиропор
  PS Designers

  Sophie

  PS Designers Архитектурни Орнаменти

  Фасадни Продукти и Дизайн

  Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

  Фасадна Декорация PS Designers

  Фасадни и Архитектурни Орнаменти

  PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

  Декорация за Фасада

  Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

  Нашата Визия за Дизайн

  Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

  Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
  Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
  Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
  Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
  Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
   PS Designers дизайн сгради

   Нашите Проекти

   Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти