Skip to main content

Декоративни Арки и Фронтони от Стиропор

Архитектурни Декоративни Арки, Сводове и Фронтони за Прозорци и Фасади

Арка, Свод и Фронтон са сред най-класическите фасадни декоративни орнаменти от стиропор. Те се произвеждат специално според екстерирния дизайн на фсадата и са елементи, които са изключително прецизни и елегантни. Декоративната им стойност се съчетава с функционалната им такава за лесно оформяне и декориране на арковидни прозоречни отвори и декорация над входове.

Декоративни Арки и Сводове от Стиропор

Фронтони, Арки и Сводове от Стиропор

Декоративни Орнаменти и Профили за Оформяне на Фасадата

PS Designers
Арката е сводова конструкция, често срещана в прозорци и колонади. Ще ви помогнем да изгладите линията на вашите арки и сводове от стиропор защото нашите продукти следват напълно линията на извивка на точен радиус.
Фронтонът представлява завършек на прозорци и архитектурни елементи имащи нужда от шапка, във формата на триъгълник или друга форма, изработен от профили от стиропор.
Фронтон от Стиропор с Декоративни подпори
PS Designers

Фронтон от Стиропор с Декоративни подпори

Арка Фронтон с Декоративни Подпори
PS Designers

Арка Фронтон с Подпори

PS Designers

Фронтон от стиропор

Ние съобразяваме нашите продукти напълно с желаниеята на нашите клиенти и можем да придадем идентичност на всеки един фронтон с помоща на букви, лога или други декоративни форми
Детайли за Фронтон и Стъпки на Покрив
PS Designers

Детайли за Фронтон

Фронтон Изглед от пред от Профили и Орнаменти от Стиропор
PS Designers

Фронтон Изглед отпред

Монтаж и Изработка на Фронтони за Покрив
PS Designers

Монтаж на Фронтон на Покрив

PS Designers

Проектираме и Изработваме

Изработката на Фронтон за Покрив на Къща или сграда е винаги индивидуален проект. В Зависимост от ситуацията, ние ще ви помогнем да вземете най-подходящото решение за вашата декорация!

Орнаменти за Арки от Стиропор

Прозоречните орнаментики стоят красиво в комбинация с ключов камък и са стилен акцент за арка, фронтон и корниз

Рамки за Прозорци с Арки

Всяка една рамка за прозорец може да бъде изпълнена за отвор с арка или овал. Предлагаме сводова декорация от прозоречни профили и орнаменти.
Прозорец с Орнаменти и Арка от Стиропор
PS Designers

Орнаментиран Прозорец

Прозоречни Орнаменти Профили и Арки
PS Designers

Прозоречни Пана и Орнаменти

Орнаменти за Прозорец и Ъглови Орнаменти от стиропор
PS Designers

Прозоречна Рамка с Орнаменти

Декоративна Арка от Стиропор с Орнаменти и Подпори
PS Designers

Декоративни Арки с Рустика и Подпори

Рустикална Арка за Прозорец с Подпора
PS Designers

Рустикална Арка за Прозорец с Подпора

Свод за Врата от Профил от Стиропор и Орнаменти
PS Designers

Свод за Врата от Профил от Стиропор и Орнаменти

Класически Арки

PS Designers
Класическите извивки на фасадните арки, сводове и овали без значение дали става въпрос за декорация на прозоречни отвори или врати са предпочитан вариант за обемна фасадна декорация. Арките могат да бъдат и в модерен стил като се проектират специално според всяка сграда.

Арка с Декоративен Ключов Камък

Ключовият камък от стиропор е надпрозоречна вертикална обемна декорация, която увенчава и украсява прозоречните рамки и врати. Допълнителните орнаменти от стиропор като подпори и конзоли се използват като стъпало, върху което арката или свода стъпва.

Свод от Стиропор с Подпори и Колонки

Готовите сводове и арки от стиропор за прозоречна и входна декорация се комбинират стилно с плоски и полуколони или рустикални камъни за прозорци. Точният радиус или овал, под който са изработени гарантира правилно изправяне и оформяне на прозоречните отвори. Можете да се възползвате и от извити Г-образни профили за обръщане към дограма.

Прозорец с Арка и Надпрозоречен Свод

Надпрозоречният свод копира извивката на прозореца с по-голям корниз от околопрозоречния профил за арка и повтаряйки формата затвърждава красотата на извитите линии в архитектурната фасадна декорация и орнаментика от стиропор. Този декоративен фасаден стил е лесен за изпълнение и монтиране с нашите специално прооизведени за всеки отвор арки и овали.

Прозорец с Арка и Профил от Стиропор

Класическо Оформление с прозоречен профил извит в арка или овал за прозорци и врати. С нашите прецизно изработени арки овали от прозоречни профили от стиропор можете не само лесно да монтирате, а и да ги ползвате като шаблон за изправяне и изравняване на изкривени отвори, когато се налага. След като залепите арката можете бързо да оформите по нея всеки отвор, предлагаме и извито обръщане за прозорци във всеки овал или радиус.

Фронтон от Стиропор и Профил

Класическа надпрозоречна декорция от стиропор във формата на фронтон или педимент, която увенчава всеки прозорец, врата или вход и украсява фасадата. Възможна е изработка на модерни фронтони и педименти от изчистени профили от стиропор, с линия в дизайна, която позволява да бъдат съчетани с модерни облицовки и да постигнат модерен облик на сградата и фасадите. Обадете ни се за консултация кое е най-подходящото съчетание от фасадни декоративни профили и орнаменти за вашата сграда

Фронтон и Фасадна Декорация от Профили и Орнаменти от Стиропор

Фронтоните се съчетават с фасадни розетки, подпори и други декоративни фасадни орнаменти от стиропор, които стилно украсяват всяка фасада и сграда.Нашите предложения са в различни размери, форми и можете да изберете подходящ дизайн за вас. Фасадните декоративни орнаменти и подпори са стилен завършек на всеки фронтон и арка от стиропор.

Фронтон във Форма на Арка над Прозорец от Стиропор

Правоъгълните или квадратни отвори на врати и прозорци също могат да бъдат декорирани със сводове, арки и фронтони във вид на надпрозоречна декорация от стиропор. Фасадният дизайн и различните предложения, които предлагаме за фасадни орнаменти и рамкиране на прозорци може да разгледате в секции Рамки за Прозорци и Фасадни Подпори и Орнаменти.

Арки, Фронтони и Ключови Камъни над Прозорец от Стиропор

Комбинациите от фасадни декоративни орнаменти от стиропор като арки, фронтони, подпори и ключови камъни са разнообразни и могат да бъдат изпълнени в много и различни съчетания според стила на всяка фасада и сграда. Архитектурните фасадни профили, колони и капители от стиропор в допълнение се комбинират успешно с тези декорации и създават индивидуален дизайн, съобразен с вкуса на всеки.

Фронтони, Арки и Сводове за Входове на Къщи и Сгради

В класическата фасадна декорация декоративните орнаменти от стиропор за Портик са богати и включват колони, фронтон, подпори, фриове и голям корниз. Нашите предложения за дизайн на вход могат да бъдат приложими не само за класически екстериор, а и да бъдат в модерен стил.
Арки, Сводове и Фронтони от Стиропор

Подпори

PS Designers
Различните възможности на приложението на подпорите са повлияли на стилът и изгледът им. Модерни или класически с богата орнаментика, тези декоративни форми се използват като прозоречна, фронтонна, покривна и стенна декорация.

Конзоли

Corbels
Клсическите им видове като Кронщайн и Модильон водят началото си от ордерната архитектура. Модерните сечения на конзоли и подпори са основен акцент в декорацията на входове, балкони и колони.
PS Designers

Класически Форми

Подпорите могат да бъдат с класически орнаменти и форми като S-образна форма и дентикули или различни флорални мотиви. Предлагаме ии бутикови подпори с релефи и специална орнаментика
PS Designers

DF016

Конзолна Подпора в комбинация със Сандрик. Подходяща за Покрив, Балкони, под Плоча и Тераси
PS Designers

Балюстри

Класически и Модерни форми и сечения на балюстри
PS Designers

C050

Квадратна Колона за балюстрада
Декоративни Колони и Конзоли от Стиропор за Прозорци и Врати

Конзоли за декорация на вход

PS Designers
Подпорите стоят много красиво като капители за плоски и обемни колони около прозорци и входове. Монтирани под тераси или балкони спомагат за сливането на двете равнини и подчертават красиво всички издадени над тях форми
PS Designers

DF036

Подпора със стилизиран Акант за Плоски Рустикални Колони и Капители
PS Designers

A023

Универсален профил подходящ за Главен Корниз, Междуетажен Профил, Корниз за Тераси
PS Designers

RP018

Рустикална Колона

Бутиков Дизайн от Стиропор и Фибран

Изработваме скулптурни, флорални и животински орнаментирани съчетания по поръчка. Предлагаме визуално 3D оформлениие и последващо производство на бутикови, арт и дизайнерски фасадни форми за фасадна архитектура
Видове & Приложение на Арки и Фронтони

Дизайнерски Орнаменти от Стиропор

 • Класически и Модерен стил
 • Обемни и Плоски Форми
 • Флорални и Геометрични Мотиви
 • За Сандрици и Фронтони
 • Колонна Декорация
 • Орнаментика за Подпори

Вашите Подпори & Конзоли

 • Приложение

  Декоративните подпори са с много голямо разнообразие и приложение. Често срещан вариант е да са отделни и да подпират конструктивни елементи като тераса, балкони или стряха. Освен декориране на прозорци с подпори, конзолните декорации се съчетават успешно с фронтони и колони
 • Орнаментика

  Изработваме богато орнаментирани конзоли и подпори, с различни сечения и големини. Изпъкналата декорация по тях е съобразена с вида на фасадната декорация и останалата архитектурна орнаментика по нея
PS Designers Архитектурни Орнаменти

Фасадни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

Фасадна Декорация PS Designers

Фасадни и Архитектурни Орнаменти

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
  PS Designers дизайн сгради

  Нашите Проекти

  Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти