PS Designers

Възможностите на Фасадна Декорация и Архитектурен Дизайн

Искаш дизайнерска идея за твой обект, сграда или къща? Насочил си се към модерен или класически фасаден стил? Търсиш фасадна орнаментика и продукти за декорация от стиропор? На точното място си - виж възможностите!
Фасаден Дизайн
PS Designers

Фасадна Декорация и
Дизайн за Къщи от стиропор

Споделяме Нашия Опит от 2007
Профили за Вход и Междуетаен Делител
Произведената от нас фасадна декорация е уникална и неповторима, и може да задоволи и изпълни най-креативните архитектурни проекти. Ако правите реставрация или реализирате нов проект на сграда или фасада в конкретен архитектурен стил, или желаете да поставите акценти, предлаганите от нас продукти за фасадна декорация ви предлагат широк набор от практически решения като профили за фасадна декорация от стиропор. Фасадните профили и орнаменти се съчетават много добре и с текстурирани мазилки и архитектурни орнаменти произведени от нас
Декорация за Вход и междуетажни Профили от стиропор
Околопрозоречни Профили и Колони
Гъвкавоста на нашето производство и на нашето покритие за фасадна декорация още от самото начало убеждава нашите клиенти, че продуктите ни са произведения на изкуството по фасадата в съвремената архитектура. Фасадните декоративни профили от стиропор имат уникално и универсално приложение по всяка една фасада и могат да бъдат употребявани не само навън, но и в интериора. Фризовете могат да бъдат използвани и за перфектно обрамчване на прозорци, врати и фасадни елементи.
Продуктите, които предлагаме не могат да бъдат изброени и тук ще направим само кратък списък на възможните за производсрво и декориране: прозоречни первази, профили и ключови камъни, фасадни орнаменти, подпрозоречни первази, арки и сводове от стиропор. Индивидуалните поръчки, които изпълняваме са процес, който започва с визуализирането на Вашия обект и завършва с производството и монтажа на всеки един пожелан от вас продукт.
Декоративна Рамка и Колони от Стиропор
Декоративни Колони за Вход от стиропор
PS Designers

Описание на Продуктите за
Фасаден Дизайн & Декорация

Споделяме Нашия Опит от 2007

Фасадни Главни Корнизи

Покривен Профил, Профил Софит, Корниз за Сачак, Главен Корниз

Корниз наричаме профил, който е декоративен орнамент или фриз от фасадата на сградата. В зависимост от мястото и архитектурния стил, който трябва да бъде постигнат, той може да бъде главен корниз, цокълен профил, междуетажен фриз, околопрозоречен и подпрозоречен корниз. Обичайно се монтират в мястото, където покрива среща фасадата така наречените сачаци, плочи или др, като преход от фасадата към покрива. Свържете се с нас, за да ви запознаем с древните ордери, където пропорциите са били всичко и като всеки един елемент този също трябва да бъде в определени граници, за да изглежда красиво вашата фасада.

Междуетажни профили и Фризове

Линеен Делител, Междуетажен Фриз, Профил за Тераса

Хоризонтални декоративни профили, които са свързани един с друг във формата на линия по фасадата на сградата. Тяхната функция е да очертаят и разделят отделните етажи на сградата и да подчертаят тераси или балкони.

Прозоречни первази и профили

Обрамчване на прозорци, рамков профил за прозорец

Фасаден профил с характерен размер и форма за екстериорна декорация, който се монтира около прозоречния отвор или под каменни первази на прозорци.

Профили за рамки

Профил за пано, рамков профил, фасадни фризове

Деко профили с размери подходящи за декориране на както околопрозоречното пространство, така и обрамчване на различните архитектурни елементи на сградата. Можете да разгледате в раздел Рамки за Прозорци и Фасадни Профили

Профили за рустикални канали

Рустикален профил фуга

Профили за имитация на рустикални канали подобни на колоните във фасадата. Вграждат се между листите на топлоизолационна система, като се монтират с нейната армировка. Служат за пресъздаване на фасада, която изглежда като реден каменен зид.

Плоски и обемни колони

Колона, пиластър, база, капител

Колоната от древността изпълнява подържаща роля и винаги е придавала величие на сградите. Това е една от причините този архитектурен елемент да има нужда от декорация състояща се от основа, капител и тяло. Изпълняват се всякакви видове колони и пиластри, съброзанеи с древните архитектурни ордери. Тук ще намерите и описание какви са връзките между колоните и фасадните орнаменти като арки, профили около прозорци, междуетажни елементи, подпори и всички останали.

Фронтони и Педименти

Фронтонна декорация, сандрик и фронтон

Фронтона представлява завършек на прозорци и архитектурни елементи имащи нужда от шапка, във формата на триъгълник изработен от профили. Ние съобразяваме нашите продукти напълно с желаниеята на нашите клиенти и можем да придадем идентичност на всеки един фронтон с помощта на орнаменти, букви, лога или други декоративни форми.

Ъглови камъни и Рустикални Фасади

ъглови камъни, рустикални плочи и пана

Правоъгълни и квадратни плочи или панели за ъглите на сградата, с различни размери подчертаващи ъглите на зданието и имитиращи каменни плочи. Тези елементи заедно с колоните са допълнението на профилите за имитация на рустика по плоскостта на фасадата.

Декоративни Арки и Сводове

готови сводове, декорация за свод, арки от стиропор

Арката е сводова конструкция, често срещана в прозорци и колонади. Ще ви помогнем да изгладите линията на вашите арки, защото нашите продукти следват напълно линията на извивка на точен радиус.

Ключови камъни и декоративни Фасадни орнаменти

ключов камък, орнамент за пано и прозорец

Ключов камък се нарича елементът, отбелязващ върха на арка или свод, който в архитектурата има функцията конструктивно да подкрепи елемента централно в едно цяло, така че той да не се срути.

Фасадни Декоративни Подпори

подпори и конзоли за тераси, прозорци и сачак

Подпорите са елементи по фасадата с декоративен характер, които имат за цел да подчертаят архитектурния стил на сградата. Те често симулират, че поемат натоварването на тежки елементи като тераси, балкони и други, излизащи ивън фасадата архитектурни елементи. Поставени на правилното място помагат визуално архитектурата да следва линията на сечение.

Размери

Няма ограничение в размерите на предлаганите от нас профили и орнаменти

Материали

Използваме високоплътен стиропор епс и фибран. Предлагаме два вида покрития

Консултиране

Помагаме ви да изберете най-подходящите форми и ви консултираме за дизайна

Online Поддръжка

Лесно свързване с нас по всички онлайн канали в раздел Да Поговорим

Дизайн и Визия

Възползвайте се от нашите Идейни Проекти или поръчайте 3D Визуализация

Боядисване

Нашите продукти могат да бъдат боядисвани с всички фасадни и интериорни бои на водна основа

Високо Качество

Предлагаме 5 Години гаранция на произвежданите форми, профили и орнаменти

Стандарти

Всички продукти са произведени под стандарт и са преминали качествен контрол
Вашият партньор за
Архитектурен Фасаден Дизайн

PS Designers

Фасади Екстериор & Интериор

PS Designers е на пазара от 15 години с утвърдено качество на продукти и орнаменти за фасадна декорация от стиропор и фибран. Възможностите за декориране на фасадата на Вашата къща, сграда, хотел, интериор са неограничени. Зависят само и единствено от фантазията и мечтите ви!

Производство и Дизайн

PS Designers Ltd. произвежда декоративни орнаменти и фасадни архитектурни профили

Фризове

Первази

Арки

Ключови Камъни

Колони

Капители

Основи

Ъглови Камъни

Сайдинг

Декорация

Профили

Корнизи

През 2015 г. разширява дейността си и включва 3D Визуализация, проектиранe и производство на широка гама продукти за изработка на Сауни, Парни бани, Модулни мебели, Мивки, Ниши и Куполи, дизайнски СПА & Баня форми със стъклокерамика.

Large

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Нови Интересни Фасадни Продукти

Ново полимер акрилно покритие за фасадната декорация, гарантиращо здравина, гъвкавост и издръжливост, от PS Designers. Изпратете ни запитване и ще получите мостра от нас за да се убедите в качеството. Разгледайте Новите продукти тук ...

Фасадна Декорация Промоции

Тук ще намерите промоционалните ни предложения с най-ниските възможни ценови оферти за фасадна декорация на пазара! Предлаганите профили от стиропор в промоционалните оферти са налични и могат да бъдат закупени веднага.
 • Фасадна декорация и архитектурен дизайн

  Екстериор

  Индивидуалност за прозорци, тераси, врати и колони. Фасадни профили и орнаменти за цялостна фасадна декорация. Фасадни Орнаменти за дизайнерски идеи.
 • Интериорен дизайн и Профили

  Интериор

  Модерен Интериорен Дизайн. Акцентирайте с первази, профили за скрито LED осветление, интериорни колони, арки и сводове. Ние можем да превърнем Вашия дизайн в реалност!
 • СПА и Уелнес пейки и лежанки, бани и мивки

  СПА & Уелнес

  Насладете на Вашия СПА & Уелнес център у дома. За тези, които търсят спокойствието и отпускане на тялото и душата. Ние създаваме за Вас приятно място за релакс!
 • Букви за Надписи от стиропор и фибран Реклама и Тебели

  Букви & Надписи

  Отличете се със Дизайн и Стил. Букви за Надписи от стиропор и фибран. Направете празника или партито си запомнящо се с нашите 3D надписи и отличаващи се идеи!
 • Облицовки Тухлички и Камък от стиропор

  Облицовки и 3D Панели

  3D Панели за Интериор и Декорация на стени и тавани. Деко пана и Облицовки имитация на тухлички, камък и дърво от стиропор.

  Нашият Блог

  Tук ние споделяме нашите преживявания,
  впечатления, опит и интересна информация

  Категории

  • Обекти
   Фасади на Сгради с Фасадни Профили от Стиропор и Декоративни Орнаменти & Дизайн в Архитектурата
  • Информация
   Полезни Съвети & Информация
  • Забавно
   Филми, Музика и Свободно Време
   PS Designers

   Продуктите

   Направете света на работата забавление - разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!
   • Прозоречна Рамка от стиропор
    PS Designers

    Window Collection | Рамки Прозорци

    Frames & Accessoires
    Exterior
   • Профил от стиропор с декорация
    PS Designers

    Crown Epistylia | Профили с Декорация

    Ornaments & Cornices
    Exterior
   • Интериорна Декорация, Профили и Пана
    PS Designers

    Formo | Интериор & Аксесоари

    Interior Decorations
    Interior
   • Фасадни Профили и Фризове от стиропор
    PS Designers

    Molding | Фасадни Профили

    Decorative Ideas
    Interior & Exterior
   • Профили за скрито Осветление
    PS Designers

    Lumina | Скрито Осветление

    Hidden Lighting Collection
    Interior & Exterior
   • Колони и Капители от стиропор
    PS Designers

    Column | Колони и Капители

    Lux Collection
    Interior & Exterior
   • Главни корнизи от стиропор
    PS Designers

    Classic | Главни Корнизи

    Supreme Collection
    Exterior
   • Пана за мъх и вертикални градини
    PS Designers

    Green | Вертикално Озеленяване

    Vertical Garden
    Interior & Exterior
   • Декоративни орнаменти и Подпори от стиропор
    PS Designers

    Corbels | Фронтони и Подпори

    Delux Composition
    Exterior
   • Букви, Надписи и Реклама от стиропор
    PS Designers

    Letters | Надписи & Реклама

    Advertising Products
    Interior & Exterior
   • Профил за скриване на улук и водосточни тръби
    PS Designers

    Gutter Cornice | Скриване Улуци

    Crown Moldings
    Exterior
   • Стъклокерамика и Облицовки
    PS Designers

    Ceramic Inspiration | Стъклокерамика

    Trend Collection
    SPA & Bathroom
   • Ъглови камъни, рустика и топлоизолация от стиропор
    PS Designers

    Rustique & Ornaments | Рустика & Орнаменти

    Panels & Insulation
    Exterior
   • Дизай и Панели за Стени от стиропор
    PS Designers

    Design Wall | Панели & Облицовки

    Individual Proposals
    Interior & Exterior
   • Пейки, Лежанки и Кресла от стиропор
    PS Designers

    Chaise Longue | СПА & Уелнес

    SPA Collection
    SPA & Bathroom
    PS Designers Дизайн

    3D Визуализация

    Екстериорно и Интериорно визуализиране на Фасади и Декорация

    Изисквания за 3D

    Вашата 3D Визуализация

    Изпратете ни

    • Снимки на Фасадите или Интериора
    • Чертеж или скица на обекта
    • Описание в свободен текст
    • Изберете от нашите 3D продукти
    Визуализирай с Нас
    3D Визуализация

    Ние имаме визия за Дизайн

    Ако се колебаеш кой вариант е най-подходящ за твоята къща, сграда, интериор или заведение, ние ти предлагаме изработване на 3D визуализация за тях с предлаганата фасадна или интериорна декорация
    Разгледайте нашите Идейни Проекти и се вдъхновете от 3D Визуализации на фасади
    3д визуализация сграда

    3D Скица на Ситуация

    0 *
    FREE
    • Визуализация на
     1 Ситуация
    • V-Ray Снимки & Сечения
    • Цвят по избор на Фасадата
    • Дизайн на Материали

    * Скицата представлява решение и предложение за индивидуална ситуация

    3д визуализация сграда

    3D Визуализация Къща

    50 *
    Your STYLE
    • Визуализация на
     Фасада Къща
    • 4 V-Ray Снимки & Сечения
    • Autodesk Online Модел
    • Цвят по избор на Фасадата
    • Дизайн на Материали

    * Визуализацията представя решение и предложение за индивидуална фасадна декорация

    Останете свързани

    Получавайте нашия месечен бюлетин, предложения и нови продукти

    Контакти

    Ал. Дякович 18
    9000 Варна, България (BG)

    Телефон

    Работно Време
    09:00 АМ - 07:00 РМ

    PS Designers

    Архитектурен Фасаден Дизайн
    © 2020 PS Designers, All Rights Reserved