PS Designers фасаден дизайн

Фасадна Декорация и Дизайн за Вас

Архитектурни детайли и фасадни профили от стиропор и фибран

Произвеждаме Декоративни фасадни профили и Орнаменти от експандиран полистирол - стиропор EPS с висока плътност и са защитени с повърхностен слой 3 - 4 мм от полимер-акрилно покритие, което ги защитава от стареене и им придава естествен вид. Благодарение на своите качества те остават устойчиви и непроменени във времето. Монтажът им е лесен, бърз и безпроблемен към всички видове фасадни покрития като не се изисква специфична и трудоемка подготовка на основата. Лесни и удобни са и поради ниското си тегло не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило. Могат да бъдат разкроявани на необходимата дължина и ширина и под желания ъгъл с обикновен ръчен инструмент за рязане, без да се нарушава цялостта на повърхностния слой. Защитното полимер-акрилно покритие може да бъде боядисване с всякакви фасадни бои в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната идея на сградата в завършен вид. Фасадните профили позволяват при ремонт да се запази цялостта и автентичността на сградата и придават свои собствен характер и стил.

Предимства и Свойства

Фасадните профили могат да задоволят дори и най-необичайните дизайнерски идеи.
 • лесно и индивидуално оформление
 • лека, здрава и устойчива изработка
 • декорацията по желанията на клиената
 • трайно покритие и еластична защита
 • по кратко време за производство и монтаж
 • лесен монтаж, бързина, сигурност и ефективност
 • изгодни икономически и технически
Архитектурен Фасаден Дизайн и Декорация

PS Designers


основана 2007

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на Вашата сграда. Разгледайте нашите предложения за Сгради и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната декорация може да впечатли всеки!
Декоративните фасадни профили от стиропор EPS са със затворена структура от пълни с въздух сферични частици. Това ги прави изключително леки, с ниска паро и водо пропускливост, не се разграждат и не са вредни за околната среда. Стиропорът е един от най-добрите топло изолационни материали, лесен за монтиране и за това става все по-предпочитан от клиентите. Преимуществата им позволяват производство и монтаж на Декорация и Топлоизолация в една сиситема.
Профилите от стиропор с покритие освен с лекота и лесен монтаж се характеризират и с това, че могат да бъдат променяни и разкроявани по дължина и ширина като това няма да засегне цялостта на покритието. Орнаментите са разработени така, че да придава висока степен на устойчивост при удар. Покритието може да бъде оцветено и така пред вас се разкриват безброй възможности по отношение на фасадата - цвета и неговото умело комбиниране с другите елементи от екстериора и интериора.
PS Designers

Продукти и Услуги

Дизайнерски Профили & Орнаменти от Стиропор и Фибран

Околопрозоречни Профили от Стиропор

Профили и Орнаменти от Стиропор за Фасади

Фасаден Архитектурен Дизайн
PS Designers е български производител на фасадна декорация и профили, изработена от стиропор EPS и фибран XPS: корнизи, профили, первази, колони, арки и сводове, декорации и орнаменти по проект. Намират приложения в Класическата Фасадна и Прозоречна декорация. Фризове от стиропор за междуетажни делители и подчертаване на архитектура.
Прозоречен и Междуетажен профил от стиропор
PS Designers

Фасаден Дизайн

Арка и Капител профил от стиропор
PS Designers

Архитектурен Дизайн

Профил от стиропор за Арка
PS Designers

Дизайн на Арки

Визуализация на Къща и Интериор

3D Визуализация

Дизайн за Фасади и Интериорен Дизайн

Изработваме 3D визуализации за декориране на фасади: Декорация и Орнаменти за Прозорци, Колони, Изкуствен Камък от стиропор, Сводове и Арки, Декоративна Изолация и Фризове за външни стени . 3D визуализации на фасади със декорация и орнаменти.

3D визуализации за интериор на помещения, окачени тавани, панели за стени, декоративни тухлички, колони, сводове и арки от стиропор, декорирация по идея на клиент. 3D визуализации със декорация и орнаменти.

Фасаден Дизайн Кооперации
PS Designers

Фасаден Дизайн 3D

Фасаден Дизайн на Къщи
PS Designers

Фасаден Дизайн на Къщи

Дизайн на Фасади на Хотели и Сгради
PS Designers

3D Дизайн на Сгради

Големи Букви от Стиропор

Рекламни Решения

Букви и Надписи от Стиропор
Рекламни решения от стиропор и фибран! Букви, Лога и Символи за Надписи от стиропор. Намират приложение в магазини, офиси и заведения, партита и тържества. Производство на стандартни и нестандартни декоративни елементи и фигури от стиропор по зададено задание.
Големи букви от стиропор за реклама
PS Designers

Рекламни Надписи

Обемни Рекламни Надписи и Подаръци
PS Designers

Подаръчни Надписи

Обемни 3Д Фигури от Стиропор
PS Designers

Обемни Фигури

Саниране и Реставрация на Фасада с Профили от стиропор

Реставриране на Сгради

Възстановяване на Красиви Фасади
Реставриране, Топлоизолиране и Декориране на сгради. Изготвяне на 3D визуализации за декорирането им. Производство на автентични архитектурни орнаменти. Изработка и монтаж на Модулу за Възстановяване на Фасада. Избор на подходящо покритие на декорацията, в зависимост от нуждите на клиента.
Реставриране на Профили
PS Designers

Възстановяване на Профили

Реставриране на Прозорци
PS Designers

Реставрация на Прозорци

Реставриране на Фасада, Саниране и Топлоизолация
PS Designers

Реставриране Фасада

EКО Стиропор
PS Designers

Еко Материал

PS Designers грижа за околната среда

ЕКО Материал: Стиропорът е най-екологичният изолационен материал

Стиропорът е петролен продукт, но за производство му е нужна изключително малко суровина. Стиропорът се състои до 98% от въздух и едва около 2% от полистирол. Само 0,1% от цялото потребление на петрол е насочено към производството на стиропор.

Рециклираме отпадъците!

PS Designers рециклира и не замърсява околната среда с отпадъчни продукти от стиропор! Отпадъчните продукти от производството на фасадна декорация намират широко приложение в производството на други продукти като барбарони(пуфове), пълнежи за мебели, пълнежи за олекотени мазилки и замазки и много други
Декоративни фасадни профили и елементи са изработени от стиропор с висока плътност.
PS Designers
Архитектурен Фасаден Дизайн

Размери

Няма ограничение в размерите на предлаганите от нас профили и орнаменти

Материали

Използваме високоплътен стиропор епс и фибран. Предлагаме два вида покрития

Консултиране

Помагаме ви да изберете най-подходящите форми и ви консултираме за дизайна

Online Поддръжка

Лесно свързване с нас по всички онлайн канали в раздел Да Поговорим

Дизайн и Визия

Възползвайте се от нашите Идейни Проекти или поръчайте 3D Визуализация

Боядисване

Нашите продукти могат да бъдат боядисвани с всички фасадни и интериорни бои на водна основа

Високо Качество

Предлагаме 5 Години гаранция на произвежданите форми, профили и орнаменти

Стандарти

Всички продукти са произведени под стандарт и са преминали качествен контрол
Вашият партньор за
Архитектурен Фасаден Дизайн

PS Designers

Фасади Екстериор & Интериор

PS Designers е на пазара от 15 години с утвърдено качество на продукти и орнаменти за фасадна декорация от стиропор и фибран. Възможностите за декориране на фасадата на Вашата къща, сграда, хотел, интериор са неограничени. Зависят само и единствено от фантазията и мечтите ви!

Производство и Дизайн

PS Designers Ltd. произвежда декоративни орнаменти и фасадни архитектурни профили

Фризове

Первази

Арки

Ключови Камъни

Колони

Капители

Основи

Ъглови Камъни

Сайдинг

Декорация

Профили

Корнизи

През 2015 г. разширява дейността си и включва 3D Визуализация, проектиранe и производство на широка гама продукти за изработка на Сауни, Парни бани, Модулни мебели, Мивки, Ниши и Куполи, дизайнски СПА & Баня форми със стъклокерамика.

Large

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Нови Интересни Фасадни Продукти

Ново полимер акрилно покритие за фасадната декорация, гарантиращо здравина, гъвкавост и издръжливост, от PS Designers. Изпратете ни запитване и ще получите мостра от нас за да се убедите в качеството. Разгледайте Новите продукти тук ...

Фасадна Декорация Промоции

Тук ще намерите промоционалните ни предложения с най-ниските възможни ценови оферти за фасадна декорация на пазара! Предлаганите профили от стиропор в промоционалните оферти са налични и могат да бъдат закупени веднага.
 • Фасадна декорация и архитектурен дизайн

  Екстериор

  Индивидуалност за прозорци, тераси, врати и колони. Фасадни профили и орнаменти за цялостна фасадна декорация. Фасадни Орнаменти за дизайнерски идеи.
 • Интериорен дизайн и Профили

  Интериор

  Модерен Интериорен Дизайн. Акцентирайте с первази, профили за скрито LED осветление, интериорни колони, арки и сводове. Ние можем да превърнем Вашия дизайн в реалност!
 • СПА и Уелнес пейки и лежанки, бани и мивки

  СПА & Уелнес

  Насладете на Вашия СПА & Уелнес център у дома. За тези, които търсят спокойствието и отпускане на тялото и душата. Ние създаваме за Вас приятно място за релакс!
 • Букви за Надписи от стиропор и фибран Реклама и Тебели

  Букви & Надписи

  Отличете се със Дизайн и Стил. Букви за Надписи от стиропор и фибран. Направете празника или партито си запомнящо се с нашите 3D надписи и отличаващи се идеи!
 • Облицовки Тухлички и Камък от стиропор

  Облицовки и 3D Панели

  3D Панели за Интериор и Декорация на стени и тавани. Деко пана и Облицовки имитация на тухлички, камък и дърво от стиропор.

  Нашият Блог

  Tук ние споделяме нашите преживявания,
  впечатления, опит и интересна информация

  Категории

  • Обекти
   Фасади на Сгради с Фасадни Профили от Стиропор и Декоративни Орнаменти & Дизайн в Архитектурата
  • Информация
   Полезни Съвети & Информация
  • Забавно
   Филми, Музика и Свободно Време
   PS Designers

   Продуктите

   Направете света на работата забавление - разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!
   • Прозоречна Рамка от стиропор
    PS Designers

    Window Collection | Рамки Прозорци

    Frames & Accessoires
    Exterior
   • Профил от стиропор с декорация
    PS Designers

    Crown Epistylia | Профили с Декорация

    Ornaments & Cornices
    Exterior
   • Интериорна Декорация, Профили и Пана
    PS Designers

    Formo | Интериор & Аксесоари

    Interior Decorations
    Interior
   • Фасадни Профили и Фризове от стиропор
    PS Designers

    Molding | Фасадни Профили

    Decorative Ideas
    Interior & Exterior
   • Профили за скрито Осветление
    PS Designers

    Lumina | Скрито Осветление

    Hidden Lighting Collection
    Interior & Exterior
   • Колони и Капители от стиропор
    PS Designers

    Column | Колони и Капители

    Lux Collection
    Interior & Exterior
   • Главни корнизи от стиропор
    PS Designers

    Classic | Главни Корнизи

    Supreme Collection
    Exterior
   • Пана за мъх и вертикални градини
    PS Designers

    Green | Вертикално Озеленяване

    Vertical Garden
    Interior & Exterior
   • Декоративни орнаменти и Подпори от стиропор
    PS Designers

    Corbels | Фронтони и Подпори

    Delux Composition
    Exterior
   • Букви, Надписи и Реклама от стиропор
    PS Designers

    Letters | Надписи & Реклама

    Advertising Products
    Interior & Exterior
   • Профил за скриване на улук и водосточни тръби
    PS Designers

    Gutter Cornice | Скриване Улуци

    Crown Moldings
    Exterior
   • Стъклокерамика и Облицовки
    PS Designers

    Ceramic Inspiration | Стъклокерамика

    Trend Collection
    SPA & Bathroom
   • Ъглови камъни, рустика и топлоизолация от стиропор
    PS Designers

    Rustique & Ornaments | Рустика & Орнаменти

    Panels & Insulation
    Exterior
   • Дизай и Панели за Стени от стиропор
    PS Designers

    Design Wall | Панели & Облицовки

    Individual Proposals
    Interior & Exterior
   • Пейки, Лежанки и Кресла от стиропор
    PS Designers

    Chaise Longue | СПА & Уелнес

    SPA Collection
    SPA & Bathroom
    PS Designers Дизайн

    3D Визуализация

    Екстериорно и Интериорно визуализиране на Фасади и Декорация

    Изисквания за 3D

    Вашата 3D Визуализация

    Изпратете ни

    • Снимки на Фасадите или Интериора
    • Чертеж или скица на обекта
    • Описание в свободен текст
    • Изберете от нашите 3D продукти
    Визуализирай с Нас
    3D Визуализация

    Ние имаме визия за Дизайн

    Ако се колебаеш кой вариант е най-подходящ за твоята къща, сграда, интериор или заведение, ние ти предлагаме изработване на 3D визуализация за тях с предлаганата фасадна или интериорна декорация
    Разгледайте нашите Идейни Проекти и се вдъхновете от 3D Визуализации на фасади
    3д визуализация сграда

    3D Скица на Ситуация

    0 *
    FREE
    • Визуализация на
     1 Ситуация
    • V-Ray Снимки & Сечения
    • Цвят по избор на Фасадата
    • Дизайн на Материали

    * Скицата представлява решение и предложение за индивидуална ситуация

    3д визуализация сграда

    3D Визуализация Къща

    50 *
    Your STYLE
    • Визуализация на
     Фасада Къща
    • 4 V-Ray Снимки & Сечения
    • Autodesk Online Модел
    • Цвят по избор на Фасадата
    • Дизайн на Материали

    * Визуализацията представя решение и предложение за индивидуална фасадна декорация

    Останете свързани

    Получавайте нашия месечен бюлетин, предложения и нови продукти

    Контакти

    Ал. Дякович 18
    9000 Варна, България (BG)

    Телефон

    Работно Време
    09:00 АМ - 07:00 РМ

    PS Designers

    Архитектурен Фасаден Дизайн
    © 2020 PS Designers, All Rights Reserved