PS Designers

Архитектура
Дизайн 3D
Стратегия

Фасадна Декорация в Архитектурата от ново поколение

Какво Получава Фасадата?

Завършените ни фасади на сгради и къщи с орнаменти доказват дългогодишен опит и професионализъм. Нашата работа е твоето предимство, защото получаваш най-доброто в сферата на фасаднa декорация и архитектурен дизайн.

Ние сме тук да помогнем на Вас, строители и дизайнери, за да постигнем луксозен, автентичен и красив дизайн и визия на всяка една фасада.

PS Designers клиети

Нашите Услуги за Фасади

Екстериорен и Интериорен Дизайн от стиропор

Архитектурна Декорация и Дизайн за всеки ... Екстериор и Градина

Многобройните профили, форми и декорации от стиропор и фибран, които произвеждаме могат да преобразят Вашата фасада или интериора в дома Ви до неузнаваемост . Постигате желаните ефекти бързо и лесно с нашите изделия – времето за изработка е няколко работни дни, а монтажът е максимално опростен.

Предлагаме различни плътности на стиропора EPS и фибрана XPS, от които да ги изработим, както и няколко вида покрития. Формите и размерите на изделията могат да бъдат изработени и променяни специално според нуждите на нашите клиенти. Няма нещо, което да не можем да произведем специално за Вас нашите клиенти и партньори.

Прозоречни рамки, Колони, Капители, Фронтони и Арки
Фасада с пиластри, колони и капители, около и надпрозоречна декорация от арки и фронтони, Фриз и Междуетажен профил

Опит, Дизайн и Доверие

Ние, PS Designers ще помогнем на вас строители и архитекти да реализирате проекта си, като вложим цялото си творчество, познание, опит и креативност в сферата на архитектурата на фасадите с помощта на специалистите ни и 3D визуализацията. Ще преминем заедно през различните фази. От планиране, проектиране, изборът на индивидуалният и специфичен дизайн и продукт от стиропор, фибран или друг материал за всеки до изработката и монтажът.
Арки, Сводове и Капители от стиропор
Извивки на Арки в комбинация с Капители и обръщане на Свод. Рустикална Фасада от тухли боядисани в бяло

Визия, Фасада и Архитектура

PS Designers се занимава с дизайн, фасадна декорация и производство на орнаментите за тях. При фасадната декорация нямаме ограничения във възможностите. Украсяването на външният облик на нашият дом, фасада и градина по проект или мечта е придаването на характерен дизайн на нещо, което всъщност е просто материя. Фасадните профили запазват идентичността на сградата, но придават и свой собствен стил и уникалност по нейният дизайн.

Концептуален
Дизайн & Скица

фасадни профили и орнаменти
Скица и Дизайн на Профилиза Фасадна декорация
За всеки наш клиентски проект скицираме началния орнамент и профил, така започваме да градим цялостна визия на новата фасада

Концептуален Дизайн & Скица

Фасадната Декорация е важна

Ежедневно сме поставени пред предизвикателство - уникалността на архитектурата на всяка една сграда и фасада. Реализацията би била невъзможна без да познаваме нашите клиенти. За нас е най-важно как си представят мечтаната фасадна декорация, за да можем да я превърнем в реалност

Разработване на нови концепции

Нуждаеш се от професионално консултиране и проектиране?
Можем да бъдем полезни в следните изработки

 • Eкстериор и Фасада
 • Интериорни Решения
 • Фасаднo Осветление
 • Проекти за SPA и Бани
 • Рекламна Визуализация
 • Модулно Строителство

3D Визуализация &
Технически Чертеж

фасадата в обкръжаваща среда
3Д Визуализиране Фасада и Декорация
Визуализираме фасадата и обекта, ражда се идея и коментираме възможностите, вие изпращате снимки и получавате предложения с декорация

3D Визуализация & Технически Чертеж

3D Визуализиране на Вашата сграда

Преимуществото от визуализацията на екстериора на вашите сгради и фасади е много важно. Знаете предварително кои фасадни профили и орнаменти от стиропор изглеждат най-добре, имате точни техни размери и снимки, улесняващи монтажа им в последствие. И най-важното - вие сте наясно с изгледа и че той отговаря на вашите нужди.

Визуализирайте новите идеи

Възползвайте се от нашите опит и умения в проектирането и визуализирането на екстериорът на Вашата сграда украсен с продуктите, които предлагаме.

 • Визуализация на всички фасади
 • Модел на орнаментите от стиропор
 • Схема на функционалните елементи
 • Визуализация на сградата в околната среда
 • Технически чертеж на елементите за монтаж

Онлайн Консултиране
и Моделиране

3D визуализиране и моделиране
Онлайн Консултиране за Фасадни Орнаменти и Профили
Моделираме заедно в 3D. Дизайнер и клиент - вече можем да общуваме свободно и да вземаме решения заедно. Благодарим ти Autodesk A360

Онлайн Консултиране и Моделиране

Защо екипната съвместна работа е важна

Споменахме уникалност на всеки един проект. Съвместната работа с нашите клиенти и общата цел за успешен краен резултат налага честа промяна и гъвкавост в проектирането на фасадните елементи от стиропор. От този опит се раждат постоянно множество нови продукти, които са не само ефектни, но и практични

Работим заедно онлайн

В реално време обсъждаме, променяме, слагаме бележки и разглеждаме проекта, благодарение на Autodesk A360. Приложението автоматично запаметява промени и коментари. Спестете ценно време без да търсите из имейли и различни файлове това, от което имате нужда.

Информация и
Поддръжка на Фасдата

профили, орнаменти и покритие
Поддръжка на Фасадата
Консултираме ви за нашите продукти - кои са най-подходящи за вашата фасада, как да бъдат монтирани, как да ги поддържате във времето

Информация и Поддръжка

Информация за всеки един детайл

Фасадните елементи от стиропор, които предлагаме са разработени и произведени с много старание. Влагаме в тях ценни познания и дългогодишен опит, за да задоволим вашите нужди. Изборът на правилен продукт е интересна задача, но когато избираш само от качествени продукти, задачата носи удоволствие!

Последваща грижа

Да поговорим за нашата гаранционна програма, запознайте се с условията и изберете най-оптималният вариант за поддръжка на Вашата фасада.

Производство &
Продукт, Орнамент

чертеж, дизайн и производство
Производство на Профили, Корнизи, Фризове и Орнаменти
Качествен контрол на изпълнението, бързи срокове и гъвкавост за всеки един различен клиент и проект на фасада

Производство & Продукт

CNC Cutting Foam Sharper

Екипът на PS Designers Ltd, разполагаме с модерно и висококачествено оборудване за изработването на детайлите, които предлагаме в помощ на нашите клиенти. На първо място най-често поставяме CNC Cutting Foam Shaper - което най-кратко представлява напълно автоматизирана и компютъризирана машина за триизмерно рязане на стиропор и фибран.

Coating machine

Стандартно върху фасадните профили, корнизи и орнаменти машинно се полага полимер-акрилно покритие. Накратко я наричаме Foam Coating Machine. Върху детайлите като подпори, капители и други богато орнаментирани декорации използваме компресорно оборудване, което нанася покритието под налягане като разпръсква сместа за перфектна и здрава защита на повърхността на изделието.

Пакетиране &
Монтаж на Профили

транспорт, монтиране и фугиране
Организиране, Производство и Монтаж на фасадна декорация
Процесът след изработката и пакетирането на продукта, е доставянето му до обекта и организирането & монтирането му на място.

Пакетиране & Монтаж

Всички детайли са подредени и готови за изпращане

Нашите орнаменти пътуват до всяка точка на света и са правилно опаковани и подсигурени, за да пристигнат непокътнати.

Услуга Монтаж на Фасада

Предлагаме монтаж, фугиране и боядисване на изделията от стиропор, които произвеждаме. Ако желаете да се възползвате от тази услуга, моля свържете се с нас за повече информация.
Важно е да знаете, че нашето полимер-акрилно покритие е чудесна основа за боядисване. Можете да използвате всякакви еластични фасадни бои и декоративни мазилки на водна основа върху него.

PS Designers архитектура

Визуализирай с нас

Фасадната декорация и 3D визуализиране

Проектиране и Моделиране на Екстериорни и Интериорни проекти

Предстои ви реализиране на нов проект, реставрация на сграда и фасада или желаете да акцентирате с декорация и дизайн, то продуктовата ни гама, съчетана с Визуализацията ни, биха могли да бъдат най-доброто решение за строители и дизайнери.

Фасадните декоративни профили от стиропор имат уникално и универсално приложение по всяка една фасада и могат да бъдат употребявани не само навън, но и в интериора. Профилите могат да бъдат използвани и за перфектно обрамчване на прозорци, врати и фасадни елементи.

Индивидуалните поръчки, които изпълняваме са процес, който започва с визуализирането на обект и завършва с производството и монтажа на всеки един пожелан продукт, профил и орнамент от стиропор или фибран. Визуализирайте с нас!

3D Визуализация

50 *
Your 3D Style Render
 • Визуализация на
  1 Къща, Сграда
 • V-Ray Снимки на Фасади & Орнаменти
 • Autodesk A360 Онлайн Модел
 • Цветовo Предложениe
 • Оформление на Материали
* Plus VAT for EU customers
 • PS Designers

  Модерен Стил

 • PS Designers

  Цветово Решение

 • PS Designers

  Комбинация от Облицовки

 • PS Designers

  Скриване на Улуци


PS Designers описание

Предимства и Ползи

Корнизи, Орнаменти и Фризове от стиропор

Свойства и Възможности на Фасадната Декорация от Стиропор и Фибран

Предимства на фасадната декорация от стиропор

 • Индивидуално оформление на всеки отделен проект и фасада
 • Придаване на идентичност и лукс на сградата
 • Декорацията е абсолютно съобразена по идея и желание на клиент
 • По-кратко, По-бързо и икономически изгодно производство
 • Лека, устойчива и качествена изработка на орнаментите

Монтаж на профили от стиропор с покритие

 • Бърз и безпроблемен монтаж към всички видове фасадни покрития
 • Не се изисква специфична подготовка на основата
 • Не се налага допълнително механично укрепване, поради ниското им тегло
 • Монтажът се извършва само с помощта на полимерно лепило или PU пяна
 • Боядисване и декориране по желание на клиент

профил стиропор с покритие

Профил от стиропор

Покритие, защита и дизайн
Фасадните профили и корнизи са произведени от експандиран полистирол EPS или фибран XPS с висока плътност и са защитени с полимер акрилно Флексово покрите, което ги защитава от стареене и им придава естествен вид.

Боядисване и Декориране на Профили и Орнаменти

стил във фасадната декорация

Профилите от стиропор с покритие могат да бъдат боядисани и оцветени с фасадни бои в богата гама от цветове, съобразени с дизайнът на сградата.

Разкрояване на Орнаменти

оразмеряване и припасване
Могат да бъдат разкроявани на необходимата дължина и ширина и под желания ъгъл с обикновен ръчен инструмент или пендула, без да се нарушава повърхностният им слой. Могат да бъдат оцветени.

Имитация на дърво и Профили от стиропор

декоративни дървени орнаменти

Върху декоративните орнаменти от стиропор може да се полагат декоративни мазилки и покрития като имитация на дърво, камък и други декорации.

Издръжливост и Монтаж

фасадни мазилки и покрития
Благодарение на качествата си профили, корнизи, фризове и орнаменти са устойчиви на всякакви атмосферни влияния. Монтажът им е лесен, бърз и безпроблемен към всички видове фасадни мазилки и покрития.

Комбинация с Декоративни Мазилки

класически профили
Профилите и орнаментите могат да очартаят пана по Фасадата или в Интериора, комбинират се с всички декоративни мазилки.
PS Designers продукти за фасади

Oписание на Продукти

За Декорация по Фасадата и Архитектурата

Приложение и Употреба на Фасадните Орнаменти

99+ модела
безкрайността на моделите - за любознателните, за любителите на красивото и разнообразието, за търпеливите, за тези, които знаят какво искат... За всички Вас и за Кока Кола... от стиропор!

Цените

Присъединете се в нашето приключение - Ние се занимаваме с фасадна и интериорна декорация от 15 години и не ни е омръзнало още! Заради Вас, защото всеки обект е различен, защото всеки клиент е различен, защото работата ни няма как да стане рутина!

3D Визуализация Home Style

V-Ray рендъри, представящи вашата идея за дом
V-Ray Снимки на Фасади и Орнаменти
Техническа Карта PDF
Две Цветови Предложения RAL
Autodesk A360 Онлайн Модел
започващи от

300 €

3D Визуализация Building Design

цялостни V-Ray рендъри, идеен проект следващ вашата идентичност и визия
V-Ray Снимки на Фасади и Орнаменти
Техническа Карта PDF
Цветови Решения RAL
Autodesk A360 Онлайн Модел
започващи от

1000 €

Фасадна Декорация Home Decor

Фасаден дизайн за Къща. Класическо оформление на тераси, врати и прозорци
Прозоречен Профил 60 m'
Междуетажен Корниз 40 m'
Рустикални Ъглови Пана 20 m'
Безплатна 3D Визуализация A360
започващи от

1100 €

Фасадна Декорация Villa Decor

Луксозна визия за къща. Модерна цялостна декорация за фасади
Прозоречен Профил 100 m'
Междуетажен Корниз 50 m'
Главен Корниз 50 m'
Безплатна 3D Визуализация A360
започващи от

1800 €

Фасадна Декорация Premium Decor

Архитектурни фасадни орнаменти за оформление на сграда
Прозоречен Профил 250 m'
Междуетажен Корниз 150 m'
Главен Корниз 100 m'
Безплатна 3D Визуализация A360
започващи от

4000 €

Фасадна Декорация Grand Decor

Специални архитектурни форми. Мащабен дизайн по проект за сгради и хотели
Прозоречен Профил 500 m'
Междуетажен Корниз 300 m'
Главен Корниз 200 m'
Безплатна 3D Визуализация A360
започващи от

10000 €

Фасадна Орнаментика

Допълнителни архитектурни декоративни орнаменти и форми
Колони и Капители
Рустикални Продукти
Фронтони и Подпори
Декоративни Пана и Профили

Индивидуални Решения

В случай, че искаш нещо уникално, ние сме винаги готови да намерим решение и да направим предложение, което да пасне на твоята визия и желание.

  Нашият Блог

  Tук ние споделяме нашите преживявания,
  впечатления, опит и интересна информация

  Категории

  • Обекти
   Фасади на Сгради с Фасадни Профили от Стиропор и Декоративни Орнаменти & Дизайн в Архитектурата
  • Информация
   Полезни Съвети & Информация
  • Забавно
   Филми, Музика и Свободно Време
   PS Designers

   Продуктите

   Направете света на работата забавление - разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!
   • Прозоречна Рамка от стиропор
    PS Designers

    Window Collection | Рамки Прозорци

    Frames & Accessoires
    Exterior
   • Профил от стиропор с декорация
    PS Designers

    Crown Epistylia | Профили с Декорация

    Ornaments & Cornices
    Exterior
   • Интериорна Декорация, Профили и Пана
    PS Designers

    Formo | Интериор & Аксесоари

    Interior Decorations
    Interior
   • Фасадни Профили и Фризове от стиропор
    PS Designers

    Molding | Фасадни Профили

    Decorative Ideas
    Interior & Exterior
   • Профили за скрито Осветление
    PS Designers

    Lumina | Скрито Осветление

    Hidden Lighting Collection
    Interior & Exterior
   • Колони и Капители от стиропор
    PS Designers

    Column | Колони и Капители

    Lux Collection
    Interior & Exterior
   • Главни корнизи от стиропор
    PS Designers

    Classic | Главни Корнизи

    Supreme Collection
    Exterior
   • Пана за мъх и вертикални градини
    PS Designers

    Green | Вертикално Озеленяване

    Vertical Garden
    Interior & Exterior
   • Декоративни орнаменти и Подпори от стиропор
    PS Designers

    Corbels | Фронтони и Подпори

    Delux Composition
    Exterior
   • Букви, Надписи и Реклама от стиропор
    PS Designers

    Letters | Надписи & Реклама

    Advertising Products
    Interior & Exterior
   • Профил за скриване на улук и водосточни тръби
    PS Designers

    Gutter Cornice | Скриване Улуци

    Crown Moldings
    Exterior
   • Стъклокерамика и Облицовки
    PS Designers

    Ceramic Inspiration | Стъклокерамика

    Trend Collection
    SPA & Bathroom
   • Ъглови камъни, рустика и топлоизолация от стиропор
    PS Designers

    Rustique & Ornaments | Рустика & Орнаменти

    Panels & Insulation
    Exterior
   • Дизай и Панели за Стени от стиропор
    PS Designers

    Design Wall | Панели & Облицовки

    Individual Proposals
    Interior & Exterior
   • Пейки, Лежанки и Кресла от стиропор
    PS Designers

    Chaise Longue | СПА & Уелнес

    SPA Collection
    SPA & Bathroom
    PS Designers Дизайн

    3D Визуализация

    Екстериорно и Интериорно визуализиране на Фасади и Декорация

    Изисквания за 3D

    Вашата 3D Визуализация

    Изпратете ни

    • Снимки на Фасадите или Интериора
    • Чертеж или скица на обекта
    • Описание в свободен текст
    • Изберете от нашите 3D продукти
    Визуализирай с Нас
    3D Визуализация

    Ние имаме визия за Дизайн

    Ако се колебаеш кой вариант е най-подходящ за твоята къща, сграда, интериор или заведение, ние ти предлагаме изработване на 3D визуализация за тях с предлаганата фасадна или интериорна декорация
    Разгледайте нашите Идейни Проекти и се вдъхновете от 3D Визуализации на фасади
    3д визуализация сграда

    3D Скица на Ситуация

    0 *
    FREE
    • Визуализация на
     1 Ситуация
    • V-Ray Снимки & Сечения
    • Цвят по избор на Фасадата
    • Дизайн на Материали

    * Скицата представлява решение и предложение за индивидуална ситуация

    3д визуализация сграда

    3D Визуализация Къща

    50 *
    Your STYLE
    • Визуализация на
     Фасада Къща
    • 4 V-Ray Снимки & Сечения
    • Autodesk Online Модел
    • Цвят по избор на Фасадата
    • Дизайн на Материали

    * Визуализацията представя решение и предложение за индивидуална фасадна декорация

    PS Designers дизайн сгради

    Нашите Проекти

    Фасадни профили и
    орнаменти от стиропор

    Фасадните профили и орнаменти от стиропор могат да задоволят дори и най-необичайните дизайнерски идеи. В нашите проекти можете да разгледате реализирани сгради и къщи с нашите продукти, профили & первази, корнизи, арки & колони в зависимост от нуждите на клиента

    Останете свързани

    Получавайте нашия месечен бюлетин, предложения и нови продукти

    Контакти

    Ал. Дякович 18
    9000 Варна, България (BG)

    Телефон

    Работно Време
    09:00 АМ - 07:00 РМ

    PS Designers

    Архитектурен Фасаден Дизайн
    © 2020 PS Designers, All Rights Reserved