Фасаден Дизайн PS Designers

Производство на
Декорация за Фасада
& Профили от Стиропор

Произвеждаме

 • Фасадна Декорация
 • Архитектурни Орнаменти
 • Колони, Капители и Основи
 • Сайдинг Рустика Топлоизолация
 • Панели за Топлоизолиране
 • СПА Уелнес Изделия
 • Нестандартни Продукти
 • Опаковки от Стиропор и ФИбран
Производство на Фасадна Декорация и Профили от Стиропор
Предизвикалтество и Производство

PS Designers произвежда фасадна декорация от стиропор и фибран с полимер-акрилно покритие за външна фасадна и вътрешна интериорна декорация! Предлагат се всички видове архитектурни декоративни орнаменти използвани в строителството: Первази, Профили, Корнизи, Арки, Колони, Подпори, Кашпи и други декоративни или нестандартни орнаменти от стиропор!

PS Designers произвежда също така изделия в помощ на рекламата, декор за ТВ предавания, декорации за заведения и други обемни декорации необходими за вашите нужди.

 • Фасадна декорация от стиропор фронтони
  PS Designers

  Фронтони и Флорални Орнаменти

 • Фасадна Декорация
  PS Designers

  Декоративни Орнаменти и Профили

 • Капител и Профил от стиропор
  PS Designers

  Капител & Профил от Стиропор

Решение PS Designers

Прецизност в производството на Профили и Орнаменти от Стиропор

Фасадата на една сграда е нейният облик пред света. Съвременното строителство изисква нов модерен дизайн, придаващ уют и настроение! Всеки един елемент от сградата било то тераса, прозорец, колона или покрив може да бъде декориран и подчертан с профили и орнаменти от стиропор
Фасадна декорация и Профили от стиропор и фибран

Декорацията е въпрос на стил. В зависимост от архитектурата, поставянето на прозоречни профили в комбинация с декоративни подпори и междуетажен профил например придават идентичност на сградата.

Предлагаме ви преди да вземете решение за фасадна декорация да се консултирате с нас, да изготвим 3D проект, за да можете да си представите как ще изглежда къщата или сградата Ви след поставянето на фасадната декорация.

Съветваме използването на стиропор или фибран с висока плътност EPS250 или XPS, както и полагането на полимер-акрилно покритие, гарантиращо здравина и издръжливост на фасадната декорация

Архитектурни Oрнаменти от стиропор с покритие

Ето част от основните термини използвани във фасадната декорация и начините на използване на отделните елементи:

Главен Корниз
Обичайно се монтира под стряхата на сградата. Изпълнява ролята на преход от фасадата към покрива. Към този тип профили спадат и профилите за скриване на улуци и водосточни тръби. Главният Корниз може да е скосен без ъгъл и да се монтира на две точки, по този начин се олекотява и няма нужда от допълнително дюбелиране.
Междуетажен профил
От името му се подразбира, че това е профил подчертаващ сградата по етажите. Използва се, за да подчертае архитектурната форма на сградата и отделянето на различни цветове и мазилки по фасадата. Наричан още линеен делител, стои много красиво като декорация за тераси и балкони.
Около, под и над прозоречни профили
Това са тип рамкови профили, използвани за очертаване и придаване на дълбочина на прозорците. Вариантите за техните комбинации са много и ще бъдат разгледани в секция Рамки за Прозорци на сайта
Рустика
Рустика се наричат апликациите по сградата от всякакъв тип, симулиращи например ъглов каменен зид или цяла стена облицована с плочи от камък. Рустиката включва и декоративни подпори на издадени архитектурни елементи
Ключови камъни
Използвани над прозорците също спадат към термина рустика - ключов камък се нарича декоративен елемент поставян обикновено по средата на профила използван над прозорците
Колони, Капители и Основите от стиропор
Колони, Обвивки черупки и Облицовки от стиропор, вариантите за декориране на Колони са много! Много от нашите клиенти се свързват с нас и споделят, че имат съществуващи подпорни колони, които не изглеждат добре. Търсят от нас решение и варианти за тяхното разкрасяване. Тъй като възможностите за "обличане" на колони са много, декоративния вид на изделието трябва да е съобразен с останалата част от екстериорната или интериорна декорация на сградата. Една колона обикновено се съставлява от основа, пиластър и капител, без значение дали колоната е кръгла, квадратна, плоска или половинка. Разгледайте вариантите за декорация в меню Колони и Капители.
СПА и Уелнес изделия за СПА Център от стиропор
Тези изделия учудват и до ден днешен клиентите ни. Изделия, които вероятно някои от Вас са виждали в СПА центрове и през ум не ви е минавало, че пейки, лежанки, кресла, профили и арки всъшност са изработени от стиропор. Естествено стиропорът с висока плътност, който тук е задължително условие, а не само препоръчително се използва за изработката на формата на изделието, като след това се пристъпва към етап на полагане на покритие, позволяващо използването на детайла във влажна среда, като хидроизолация и стъклокерамика. Изделията в тази сфера са много - разполагаме с каталог, който можете да разгледате в секция СПА и Уелнес на сайта, имайте предвид, че това не ограничава възможностите за изработване на различни модели, фигури и форми от стиропор - специално предназначени за Вас
Рекламни изделия и Фигури от стиропор
Рекламата и Буквите от стиропор са необятни. Всеки един продукт на Вашия бизнес може да бъде направен в уголемени размери с рекламна цел, всеки един шрифт, букви, лога, знаци и фигури могат да бъдат изработени. Рекламата от стиропор намира широко приложение по изложения - практичността, лекото изделие, което не изисква специална конструкция са предимствата, които позволяват да се изработи всичко, което желаете! Произвеждаме фигури от стиропор и модели за декориране.
Сайдинг и Рустика от Стиропор

Лесен начин за придаване на различен облик на Вашата къща

Думата сайдинг е чуждица и буквално означава "обшивка". Сайдингът от стиропор представлява точно това: топлоизолация с дебелина от 5 до 15 см стиропор, с тази разлика, че от външната страна на стената придава по-различна форма - страничното сечение на листите стиропор създава неповторима визия на стените. Погледнато фронтално сайдингът може да изглежда по много различни начини. Сайдингът е с препоръчителни размери от нас 1000 х 1000 х 100 мм като това гарантира отлична топлоизолация на сградата, поради намаляването на фугите между отделните листи. Когато е нужно да бъде заобиколен даден архитектурен елемент на сградата като прозорец, врата или др. ние изработваме листите по точен размер, така че Вие да можете да ги подредите лесно като лего! Листовете сайдинг са готови за употреба с положено полимерциментово покритие, гарантиращо здравина и издръжливост от нас.
Топлоизолирайте бързо, лесно и качествено!
Предлагаме Ви един по-лесен, бърз и ефективен начин за топлоизолиране. Полагане на големи топлоизолационни листи стиропор с размери 2000 х 1000 мм на определена от Вас дебелина , ще Ви гарантира по-бързото полагане на топлоизолацията. Разкрояването на точните размери по врати, прозорци, ъгли и други няма да забави работниците, полагащи плоскостите! Възможност за вмъкване на декорация, която няма да Ви струва нищо. Всички тези неща в пакет ще Ви предоставят една по-добра топлоизолация, която се сглобява бързо и лесно!
Опаковки от стиропор за нестандартни продукти
Всеки от вас се е сблъсквал с не до толкова приятните опаковки от стиропор, но материалът се е доказал като най-добър в сферата на предпазването на продуктите от нараняване. Възможно е да се изработят почти всякакви опаковки за различни продукти. Един от интересните примери който в момента се сещам е изработката на опаковка - рафт от стиропор за бутилки вино
Нестандартени изделията от стиропор
Нестандартни изделия от стиропор наричаме тези изделия, които не можем да класифицираме в даден сектор. С такива в нашия 5 годишен опит сме се сблъсквали много и често: декоративни релефни пана за стена и таван, изобразяващи сцена, декоративни панели за окачен таван с релеф, статуи и барелефи, обемни картини, фигури от стиропор, преградни стени в причудливи форми и много други. Ако имате нещо на ум, което винаги сте искали да направите и не сте знаели как или от какво, не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим възможността за изработката му от стиропор. Често се е налагало използването на конструкции и допълнителни елементи за изработката на изделието, но има ли възможност да се направи ние ще направим всичко възможно то да бъде реализирано.
Професионалисти PS Designers

Ние Консултираме
Нашите Клиенти

Свържете се с нас, за да се срещнем, обсъдим и решим от какъв продукт от стиропор имате нужда. В резултат на нашия опит от 2007 г. професионалният ни екип ще ви консултира и ще даде най-добрите съвети за декориране на вашата къща или сграда.

Размери

Няма ограничение в размерите на предлаганите от нас профили и орнаменти

Материали

Използваме високоплътен стиропор епс и фибран. Предлагаме два вида покрития

Консултиране

Помагаме ви да изберете най-подходящите форми и ви консултираме за дизайна

Online Поддръжка

Лесно свързване с нас по всички онлайн канали в раздел Да Поговорим

Дизайн и Визия

Възползвайте се от нашите Идейни Проекти или поръчайте 3D Визуализация

Боядисване

Нашите продукти могат да бъдат боядисвани с всички фасадни и интериорни бои на водна основа

Високо Качество

Предлагаме 5 Години гаранция на произвежданите форми, профили и орнаменти

Стандарти

Всички продукти са произведени под стандарт и са преминали качествен контрол
Вашият партньор за
Архитектурен Фасаден Дизайн

PS Designers

Фасади Екстериор & Интериор

PS Designers е на пазара от 15 години с утвърдено качество на продукти и орнаменти за фасадна декорация от стиропор и фибран. Възможностите за декориране на фасадата на Вашата къща, сграда, хотел, интериор са неограничени. Зависят само и единствено от фантазията и мечтите ви!

Производство и Дизайн

PS Designers Ltd. произвежда декоративни орнаменти и фасадни архитектурни профили

Фризове

Первази

Арки

Ключови Камъни

Колони

Капители

Основи

Ъглови Камъни

Сайдинг

Декорация

Профили

Корнизи

През 2015 г. разширява дейността си и включва 3D Визуализация, проектиранe и производство на широка гама продукти за изработка на Сауни, Парни бани, Модулни мебели, Мивки, Ниши и Куполи, дизайнски СПА & Баня форми със стъклокерамика.

Large

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Нови Интересни Фасадни Продукти

Ново полимер акрилно покритие за фасадната декорация, гарантиращо здравина, гъвкавост и издръжливост, от PS Designers. Изпратете ни запитване и ще получите мостра от нас за да се убедите в качеството. Разгледайте Новите продукти тук ...

Фасадна Декорация Промоции

Тук ще намерите промоционалните ни предложения с най-ниските възможни ценови оферти за фасадна декорация на пазара! Предлаганите профили от стиропор в промоционалните оферти са налични и могат да бъдат закупени веднага.
 • Фасадна декорация и архитектурен дизайн

  Екстериор

  Индивидуалност за прозорци, тераси, врати и колони. Фасадни профили и орнаменти за цялостна фасадна декорация. Фасадни Орнаменти за дизайнерски идеи.
 • Интериорен дизайн и Профили

  Интериор

  Модерен Интериорен Дизайн. Акцентирайте с первази, профили за скрито LED осветление, интериорни колони, арки и сводове. Ние можем да превърнем Вашия дизайн в реалност!
 • СПА и Уелнес пейки и лежанки, бани и мивки

  СПА & Уелнес

  Насладете на Вашия СПА & Уелнес център у дома. За тези, които търсят спокойствието и отпускане на тялото и душата. Ние създаваме за Вас приятно място за релакс!
 • Букви за Надписи от стиропор и фибран Реклама и Тебели

  Букви & Надписи

  Отличете се със Дизайн и Стил. Букви за Надписи от стиропор и фибран. Направете празника или партито си запомнящо се с нашите 3D надписи и отличаващи се идеи!
 • Облицовки Тухлички и Камък от стиропор

  Облицовки и 3D Панели

  3D Панели за Интериор и Декорация на стени и тавани. Деко пана и Облицовки имитация на тухлички, камък и дърво от стиропор.
PS Designers

Нашият Блог

Tук ние споделяме нашите преживявания, впечатления, опит и интересна информация

  Категории

  Обекти

  Фасади на Сгради с Фасадни Профили от Стиропор и Декоративни Орнаменти & Дизайн в Архитектурата

  Информация

  Полезни Съвети & Информация за Дизайн, монтаж на Елементи от стиропор, Избор на Цветове и Нови Пр...

  Забавно

  Филми, Музика и Свободно Време

  Най-Нови Статии

  Фасадна декорация за сграда в Добрич

  Фасадна Декорация за сграда в Добрич Представяме ви една прекрасна сграда с фасади в модерен све...

  Модерна Фасада Бриз

  Модерна Фасада Бриз Жилищна сграда в квартал Бриз в гр. Варна. Изчистен архитектурен Фасаден д...

  Рустик фасада

  Рустик Фасада Тази чудесна 6 етажна сграда в град Варна е декорирана САМО с рамки за прозорци...
  PS Designers

  Продуктите

  Направете света на работата забавление - разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!
  • Прозоречна Рамка от стиропор
   PS Designers

   Window Collection | Рамки Прозорци

   Frames & Accessoires
   Exterior
  • Профил от стиропор с декорация
   PS Designers

   Crown Epistylia | Профили с Декорация

   Ornaments & Cornices
   Exterior
  • Интериорна Декорация, Профили и Пана
   PS Designers

   Formo | Интериор & Аксесоари

   Interior Decorations
   Interior
  • Фасадни Профили и Фризове от стиропор
   PS Designers

   Molding | Фасадни Профили

   Decorative Ideas
   Interior & Exterior
  • Профили за скрито Осветление
   PS Designers

   Lumina | Скрито Осветление

   Hidden Lighting Collection
   Interior & Exterior
  • Колони и Капители от стиропор
   PS Designers

   Column | Колони и Капители

   Lux Collection
   Interior & Exterior
  • Главни корнизи от стиропор
   PS Designers

   Classic | Главни Корнизи

   Supreme Collection
   Exterior
  • Пана за мъх и вертикални градини
   PS Designers

   Green | Вертикално Озеленяване

   Vertical Garden
   Interior & Exterior
  • Декоративни орнаменти и Подпори от стиропор
   PS Designers

   Corbels | Фронтони и Подпори

   Delux Composition
   Exterior
  • Букви, Надписи и Реклама от стиропор
   PS Designers

   Letters | Надписи & Реклама

   Advertising Products
   Interior & Exterior
  • Профил за скриване на улук и водосточни тръби
   PS Designers

   Gutter Cornice | Скриване Улуци

   Crown Moldings
   Exterior
  • Стъклокерамика и Облицовки
   PS Designers

   Ceramic Inspiration | Стъклокерамика

   Trend Collection
   SPA & Bathroom
  • Ъглови камъни, рустика и топлоизолация от стиропор
   PS Designers

   Rustique & Ornaments | Рустика & Орнаменти

   Panels & Insulation
   Exterior
  • Дизай и Панели за Стени от стиропор
   PS Designers

   Design Wall | Панели & Облицовки

   Individual Proposals
   Interior & Exterior
  • Пейки, Лежанки и Кресла от стиропор
   PS Designers

   Chaise Longue | СПА & Уелнес

   SPA Collection
   SPA & Bathroom

   Останете свързани

   Получавайте нашия месечен бюлетин, предложения и нови продукти

   Контакти

   Ал. Дякович 18
   9000 Варна, България (BG)

   Телефон

   Работно Време
   09:00 АМ - 07:00 РМ

   PS Designers

   Архитектурен Фасаден Дизайн
   © 2020 PS Designers, All Rights Reserved