PS Designers Фасаден Дизайн

Реставриране
на сгради

Възстановяване на Фасади

PS Designers Фасади

Възстановяване на Архитектурни & Фасадни Орнаменти


Старите сгради с годините се амортизират и започват да се рушат, а както всички знаем те са богати на фасадна декорация, изработена от майстори на изкуството и никой не желае тези архитектурни паметници да бъдат загубени. Тук на помощ идваме ние, за да възстановим декоративните фасадни орнаменти, както са били. Всеки един от декоративните фасадни орнаменти може да бъде заменен с изделиe от стиропор с акрилно покритие - което ще гарантира издръжливост.

Саниране и възстановяване на Фасади


Възстановяване или саниране на Фасади е процесът, който ние изпълняваме много прецизно. Заснемаме съществуващите детайли и орнаменти и след полагане или заедно с топлоизолацията, ги произвеждаме със съвершена точност и по желание на клиента ги монтираме.

Реставриране на Первази и Орнаменти за Прозорци

Повечето фирми, предлагащи фасадни орнаменти са производители по техен каталог, докато ние произвеждаме по размер на клиента. Затова сме специалисти във възпроизвеждането на стара орнаментика и производство по поръчка на различни фасадни детайли. Всеки един наш продукт може да бъде разкрояван и произведен специално за реновиране на паметници на културата и важни фасади на стари сгради.

Когато на стара фасада се подменя дограмата с нова, е много важно да се разчертаят и спазят пропорциите на прозречната декорация. Нашият опит с реставриране на фасади ни е научил на бърз и прецизен процес по проектиране на прозоречна декорация и производство на рамки за прозорци от стиропор със специални размери.

Цялостно Саниране и Топлоизолиране

Когато санирането на фасадите е придружено с топлоизолиране, процесът по запазване на фасадната орнаментика е по-специфичен. Нашето най-добро предложение е проектиране и производство на модулни сглобяеми топлоизолационни рустикални панели за стена. Те представляват топлозиолационни листи на голям размер с вградена или проектирана за вграждане фасадна декорация и орнаментика.

Искате ли да обсъдим Вашата специална поръчка персонално?

За всеки обект спецификата на производство е различна. Можете да се обърнете към нас за съдсйствие.
PS Designets

Място на обвързване и творчество

PS Designers

Технология, Монтаж и Възстановяване

Предлагаме няколко варианта за саниране и реставриране на Фасади. Първият е като копираме съществуващи орнаменти, които са нарушени на места и ги произведем с точност, за да могат да бъдат частично или изцяло подменени. Вторият начин за реставриране е като след цялостно топлоизолиране произведем наново заснетите стари фасадни орнаменти и детайли, и ги монтираме на местата им. И трети най-добър вариант за саниране и реновиране едновременно, е да произведем цялостна декоративна топлоизолационна система, която санира и декорира в един процес. Рустикалното декориране от стиропор с акрилно покритие замества успешно топлоизолацията на сградата и я декорира в същото време.
Поглед към Процеса по саниране
Рустикална Топлоизолация
Качествени Материали

Възстановяване на Орнаменти и Декорации по фасадата

Специалните декоративни орнаментики и детайли по фасадата са по-трудоемки за изработване. За тях е нужно много точно заснемане, както и внимателно преценяване на новите пропорции на фасадаа след подмяна на дограма например.

Имате ли нужда от помощ при реновиране?

Практиката ни показва, че е важно да се вземат мерки и да се заснемат орнаментите, които ще се подменят ПРЕДИ да бъдат свалени от Фасадата.

Реставриране на Сложни Декоративни Флорални Мотиви и Орнаменти по фасадата

Висш пилотаж във фасадния архитектурен дизайн. Момент, в който може да се възпроизведат форми и орнаменти, които са произведения на изкуството.

Специализирани умения

Модерните технологии, заедно с дизайнерско виждане и скулптурна ръка могат и се справят успешно с най-големите фасадни предизвикателства.

Нашите Ценности са в основата
на нашата Фирмена Култура

Уважение & Подход

Consequat vitae magna, eget tempor auctor neque nec urna.

Професионализъм

Maecenas ullamcorper, dui et placerat feugiat, eros pede.

Растеж и Креативност

Sed magna purus, fermentum eu, tincidunt eu, varius ut, felis.

Грижа & Отношние

Pellentesque habitant morbi tristique senectus netus fames.

Искате ли да разберете повече?

Разгледайте нашите завършени обекти, както и статите ни с препоръки за Екстериор, Фасади & Интериор. Следете нашия Блог

Останете свързани

Получавайте нашия месечен бюлетин, предложения и нови продукти

Контакти

Ал. Дякович 18
9000 Варна, България (BG)

Телефон

Работно Време
09:00 АМ - 07:00 РМ

PS Designers

Архитектурен Фасаден Дизайн
© 2020 PS Designers, All Rights Reserved