Красиво. Леко. Удобно.

Интериорен Дизайн
3Д Пана и 3Д Панели
Декорация за Стени
Иновативна Изолация .

Интериорни декоративни 3Д Пана и 3Д Панели за стена и таван, Декоративни Тухли, Панели и Греди Имитация на дърво, разнообразни облицовки и декорация в Интериора. Материалите стиропор и фибран са многофункционални, позволяват изработване на всякакви декоративни и изолационни продукти за вътрешен дизайн
Интериорен Дизайн и Декорация
 • Интериорен Дизайн
 • Интериорен Дизайн, Декорация за Стени и Иновативна Изолация с 3Д Пана и Панели
PS Designers Интериорен Дизайн

Интериорен Дизайн

Разнообразните интериорни декоративни елементи, 3Д Пана и Панели, Первази за Стена и Таван са стилни и красиви, защото материалите, които използваме са висококачествени и позволяват изработване на всякакви декоративни изделия.
Интериорният дизайн днес позволява стилно декориране на всякo помещение, хол, спалня и стая с разнообразни 3Д панели, материали и облицовки. Когато търсим идеи за интериорен дизайн на апартаменти и къщи, разнообразието от продукти ни предоставя богат избор от 3Д панели и пана за стена, корнизи за таван, первази за прозорци, колони, декорация и фигури за таван. Кои да изберем и към какъв тип дизайн на интериор да се насочим? Тук идва на помощ нашата опция за 3д дизайн онлайн, с която ще улесним избора ви за декорация на стена, обзавеждане и комбинация от цветове, материали, облицовки и орнаменти. Подбрали сме за вас нащите най-модерни и качествени интериорни предложения от продукти, които произвеждаме.
PS Designers

Модерен Интериорен Дизайн

Интериорния Дизайн съвкупност от декоративно дърво, 3Д Панели Декоративни Тухли, Красиви Мазилки и Перголи, Профили и Корнизи от Стиропор съчетание с правилните материали и естествени природни цветове създава уют и чувство на спокойствие в дома
Интериорен Дизайн
PS Designers

Дизайн на Дома

Интериори и Декорация за дома
Вътрешен дизайн и 3Д Панели
от Стиропор и Фибран

Декорация и Продукти от Стиорпор и Фибран, за да реализирате луксозни и уютни интериорни декоративни идеи и вътрешен дизайн на апартаменти и къщи. Можете да се възползвате от конкретни дизайнерски предложения облицовки на стени, 3Д стенни панели, корнизи и первази от стиропор и фибран и разнообразна и функционална декорация от фигури за таван и стена
первази за таван от стиропор

Декоративни профили и первази за таван и стени от стиропор

Стиропорени Корнизи и Профили за Интериор
Свързващ декоративен корниз между стената и тавана, тези интериорни первази за таван променят визуално размерите и обема на помещенията и дават възможност за поставяне на скрито осветление. Могат да бъдат също отделител за различни цветни карета и форми по тавана.
прозоречни первази

Первази и Корнизи за Прозорци

Стиропорени Первази за Декорация
Вътрешен дизайн с прозоречни первази и профили за рамки прозорци. Подпрозоречни дъски за лесно обръщане към дограма. Декоративни пана и колонки са само част от възможностите за декориане на прозорци в интериора. Специални предложения за декорация от стиропор за френски прозорци.
фризове за врата от стиропор, интериорен дизайн врати

Фризове и Профили за Врати

Декорация от Панели за Стена от Фибран
С нашите корнизи и фризове за дизайн на интериорни врати можете да постигнете красиво рамкиране и същевремнно подчертаване на вратите. Комбинирайте с ламперии, облицовки или декоративни стенни панели от стиропор, както и с профили за скрито лед осветление.
готов свод от стиропор, арка от стиропор

Готови Декоративни Сводове и Арки с Декорация

Интериорен Дизайн от стиропор и фибран
Предлагаме изработка на арка, свод или декорация за тях. Интериорната арка придава стил и неповторима класическа визия на помещенията. Стиропорът позволява изработка на арки и сводове на места, на които дори не сте подозирали, че е възможно.
корнизи за скрито осветление

Скрито Осветление, Профили от Стиропор

Профили за Скрито Осветление от Стиропор
Предлагаме различни видове и размери первази и корнизи за скрито осветление по стени и тавани. Можете да избирате между профили за скрито осветление от стирпор и фибран, както и между различни възможности за насочване на индиректно скрито лед осветление в нашите продукти.
интериорна колона, декорация от стиропор

Декоративни Плоски Колони за Стени и Ъгли и Преходи

Колони, Пиластри и Капители от Стиропор
Декоративните Плоски Колони са сред най-търсените идеи за хол и всекидневна. Те са стилна стенна плоска или обемна декорация, която се съчетава с модерен или класически интериорен дизайн. Плоски колони рамкират чудесно различни кътове и отделят визуално помещения.
римска колона стиропор

Декоративни Интериорни Колони

Колони, Капители и Сводове от Стиропор
В интериора, често ни се случва да имаме архитектурна чупка, колона или помещение с празна стена, която искаме да декорираме. Декоративните колони и обвивки за колони от стиропор са интересно предложение за създаване на специфични кътове и за преход между помещения. Комбинирайте с декоративни арки и греди над колоните.
напречни греди окачен таван

Фигури и Форми за Таван и Стена

3Д Фигури и Декорация за Таван от стиропор
Изберете Окачен таван от имитация на модерни напречни греди, декоративни плочи за таван или корниз за скрито осветление и комбинирайте с 3д стенни панели с декоративни тухли. Това е подходяща декорация за коридор, антре или хол.
окачен таван от стиропор, фигури за таван

Окачени Тавани и форми от стиропор

Окачен таван аналог на гипсокартон
Окачените тавани са се наложили като модерен и стилен начин за декориране на таван, декорацията и формите от стиропор могат да помогнат и да заменят основния елемент - гипскартон, като придадат стил в извивки и форми, трудни и тежки за изработка от гипскартон. Цените на тези обемни форми от стиропор са много конкурентни на аналога им.
розетки за стени и тавани от стиропор и фибран

Розетки за Стени и Тавани

Класически Розетки от Стиропор и Фибран
Забравете старите декоративни апликации и розетки за декорация на осветителни тала на таван, ние предлагаме нов вариант на класически розетки с модерен стил и визия, съобразени с помещенията декорации, които вече се използват и за дизайнерски стени!
Модерни 3Д Панели за Стени

3Д Панели и Апликации за Стени

Модерни Модели Декоративни 3Д Панели
Декоративните апликации за стени са нов вариант за декорация, придаващ невероятен стил на помещенията. Вариантите за декориране на стена с апликации са безбройни. Декоративните 3Д Панели и апликации за стени са подходящ вариант за обособяване и декориране на кътове и позволяват изграждането на обемни декоративни композиции.
Дизайнерски 3Д Стени за Интериор

Дизайнерски 3Д Стени и Пана

Обемни 3Д Стени и Големи Панели
Специални големи 3д пана и панели за стени от стиропор и фибран, които са изработени по поръчка. Те дават възможност за луксозна декорация на стена и таван и позволяват изграждането на обемни декоративни фигури, които могат да бъдат с геометрични, вълнообразни и решетъчни форми на стенните панели за изолация и декорация.
преградна стена от стиропор

Преградни Стени от стиропор

Леки, здрави и с предизвикателни форми
Декоративните преградни стени от стиропор са нов вариант за разделяне на цели помещения по практичност и стил. Вариантите са от свръх модерен футуристичен до класически интериорен дизайн с профили и колони. В декоративната стена могат да се вградят ниши, отвори и рафтове с различни приложения.
камина от стиропор

Декоративни Камини от стиропор

За декорация и обличане на камери
Камините от стиропор могат да се използват освен за интериорна декорация и фото декор също така и за същинско обличане на камери и камини. Предпазното им покритие е здраво и устойчиво, а формите за дизайн са много повече и по-лесни за изпълнение от камък и мрамор.
корниз пред пердета, перваз за пердета

Корнизи и Первази за Пердета

Скриване на Пердета с Перваз от стиропор
Слагането на пердета в интериора е почти задължителен елемент, но неминуемо се нуждаете от релси или конструкция, на която пердетата да висят и тук възниква въпроса как този елемент да бъде съчетан със стила на помещението. Корнизи и панели за прозорци пред пердета помагат за сливането на горната част на завесите със стената или тавана.
стенни облицовки и ламперия

Ламперия и Стенни Облицовки

Декоративни 3Д Пана и Панели от Стиропор
Предлагаме декоративни интериорни плоскости за стена, които представляват Декоративна ламперия от стенни панели с фризове и декоративни орнаменти от стиропор.
3д пана и декорация за стена

3Д Пана Декорация за Стена

Скрито ЛЕД осветление в 3Д Пана
Стенни Панели от стиропор като интериорна облицовка за стена. Изолация с декоративна функция в интериорния дизайн, която е практична и лесна за монтаж. Предлагаме варианти за декорация на стена за спалня, хол, коридор и детска стая с различен дизайн и флорални мотиви.
пана декоративни тухли

Декоративни Тухли от Стиропор

3Д Пана за стена и Панели от Стиропор и Фибран
Стенни облицовки с рустик дизайн, които са чудесен декоративен елемент за всеки интериор. Те се съчетават както в модерен, така и в класически интериорен дизайн и са подходящи за всяко обзавеждане.
облицовъчни камъни от стиропор

Декоративни Камъни Панели

3Д Пана и Панели от Стиропор и Фибран
За Коридор и Хол, стенни панели от стиропор с изкуствен камък или декортивни облицовъчни камъни за стена са модерен предпочитан интериорен акцент. Разнообразните варианти на дизайна на панелите декоративни камъни могат да бъдат използвани успешно във всеки интериор.
обзавеждане на хол

Декорация за Стена на Хол

Флорални Декоративни Орнаменти от стиропор
Декорация за стена с флорални мотиви, красиви 3д пана и решетки могат да бъдат красив интериорен декоративен акцент за мазилка, тапети или ТВ кът. Осветете ги с профили за скрито осветление или декорирайте с Колони.
3д пана спалня

3Д Панели за Спалня

Профили за Скрито Осветление и Панели
Декорация за спалня от стиропор. Орнаменти и 3д стенни панели в подходящ цвят са желано допълнение към обзавеждане на спалня. Ламперии и рамки за огледала, первази за таван и декоративни пана от стиропор.
барбарон стиропор и пуф

Декорация за Детска Стая и Барбарон

Букви, Надписи, Барбарони и Пуфове от Стиропор
Детската стая винаги има нужда от красива аплкация в подходящ стил. Звездички, сърчица, цветя, животни, форми на играчки и герои изработваме от стиропор с подходящо покритие и цвят, във всякакви размери. Предлагаме барбарон, пуф и табуретки от стиропор.
дървени греди за декорация

Декоративни Дървени Греди и Орнаменти

Висококачествени Декорации от Стиропор
Декоративни елементи от стиропор - Дървени греди за декорация. Подпори и перголи за интериор. Лесен и бърз монтаж - луксозна визия за декорация в интериора. Перфектна идея за дизайн на хол, дневна и къща. Дървена декорация за стена, дървени профили
декоративни колони дърво стиропор, обзавеждане за хол

Декоративни Колони от Дърво

Обзавеждане и Идеи за Хол от Стиропор
Луксозна класическа декорация на различни форми и сечения плоски и кръгли колони от стиропор с декоративно истинско дървено покрите. Идея за дизайн, подходяща за класическо обзавеждане и специални интериори.
интериорен дизайн, фигури за таван

Интериорен Дизайн за Заведения

Луксозни Форми и Интериори
Тук влизат поръчкови стандартни и нестандартни декорации, вътрешни форми за стени, тавани, специални фонтани, надписи всякакви интериори от стиропор за заведения, барове и клубове. Можете да реализирате всяка една идея за нестандартна декорация.
букви за надписи, обемни букви

Интериорни Букви, Надписи и Лога

букви и надписи от стиропор и фибран
Букви за надписи у дома, празнични обемни букви или декорация за стена от букви и специални надписи от стиропор и фибран. Надпис име за бебе и детска стая, букви за декорация към обзавеждане и за декорация на стени и тавани.
картини скандинавски мъх

Модули, пана и картини за озлеленяване

Скандинавски мъх, вертикални градини и суколенти
Жива декорация в интериора на всеки дом или офис - картини и пана със скандинавски мъх. Модули за ветикално озеленяване и преградни стени за живи вертикални градини и озеленяване в интериора.
корниз пред пердета

Корнизи за Скриване на Релси за Пердета и Завеси

Класически Форми на Первази и Корнизи
3д пана за стена от стиропор

3Д Панели за Стена и Осветление

Готови Декоративни 3Д Панели и Рамки

Комбиниране на Декоративни Корнизи за Пердета и 3Д Панели за Стена и Таван

Интериорен Дизайн от стиропор и фибран
Разгледайте нашите предложения за интериорен дизайн и допълнение към обзавеждане на интериор с декоративни первази, стенни 3Д панели, профили за скрито осветление и декрации от стиропор.
 • Декоративни Интериорни Корнизи
  PS Designers

  Интериорни Корнизи
  3Д Пана и Панели

 • Рамка за Телевизор
  PS Designers

  Рамка за Телевизор
  Профил от Стиропор

 • Интериорен Дизайн Модерно в Бяло
  PS Designers

  Интериорен Дизайн
  Модерно в Бяло

 • Панели за Стена и Декоративни Колони
  PS Designers

  3Д Панели за Стена
  Декоративни Колони

 • Корниз от Стиропор за скрито Осветление рамка за телевизор
  PS Designers

  Корниз за Скрито Осветление
  Рамка За Телевизор

 • Интериорни Идеи за Хол
  PS Designers

  Модерен Интериорен
  Дизайн на Хол

 • Корниз за скрито осветление на таван
  PS Designers

  Скрито Осветление
  Корниз за Таван

 • Корниз за огледало в златно и профил за таван от стиропор
  PS Designers

  Корниз за Огледало в Злато
  Профил за Таван и Завеси

 • Декоративни Интериорни Корнизи
 • Рамка за Телевизор
 • Интериорен Дизайн Модерно в Бяло
 • Панели за Стена и Декоративни Колони
 • Корниз от Стиропор за скрито Осветление рамка за телевизор
 • Интериорни Идеи за Хол
 • Корниз за скрито осветление на таван
 • Корниз за огледало в златно и профил за таван от стиропор
PS Designers Идеи за Интериори

Интериорни Дизайнерски

Идеи за Дома

Голяма част от нашите видове облицовки за вътрешни стени, декоративни первази, розетки и колони от стиропор позволяват реализиране на красиви идеи за декорация на дома. Продуктите ни намират приложение във всеки интериорен дизайн на апартамент, хол, дневна и коридор.

Профили и Корнизи от Стиропор за Рамки за Телевизори

Скрито Вградено ЛЕД Осветление и Комбиниране на Интериорния Дизайн от Корнизи, Первази и Профили от Стиропор и Фибран. Осветете и Декорирайте Вашия Телевизионен кът.
Первази и Корнизи от Стиропор за ТВ рамка декоративна стена от стиропор
Корниз от стиропор за скрито осветление в окачен таван

Скрито Осветление на Таван в Класически Интериор

Корнизи и Профили от стиропор за скрито ЛЕД Осветление с възможност за монтаж към окачен таван от гипскартон или директно на стената на хол, коридор, спалня или помещението.

Декоративни Тухли и ТВ Рамка за Интериор в Модерни Цветове

Луксозно съчетаване на класика с модерен дизайн в интериора с 3Д панели за стена, декоративни тухли от стиропор и декоративни мазилки. Чудесна декорация за стени на хол, кухня и корридор
декоративни тухли от стиропор за стенни панели
Идеи за интериорен дизайн на апартаменти и помещения. Предложения за интериор на хол и всекидневна с 3Д Панели, Профили за скрито осветление, корнизи и первази, и стенни панели и облицовки предлагани от нас в различни цветови решения, декоративни мазилки и размери. Създавайте уют и красота с нашата декорация за дома!
корнизи за скрито осветлениеот стиропор

Модерен Интериорен Дизайн
3Д Панели за Стенa и Скрито ЛЕД Осветление

Стенни панели имитация на дърво и профили за скрито осветление се съчетават успешно с опънати тавани и декоративни мазилки в модерния интериорен дизайн на апартаменти и къщи. Посходящи са за средни и по-високи помещения.
форма за окачен таван от профил за скрито лед осветление
Фигури от скрито осветление

Профили за Вграждане на Фигури от Светлина в Тавана

Профили от Стиропор и Фибран за Скрито ЛЕД Осветление
Възползвайте се от нашите специално проектирани корнизи и профили и форми за скрито ЛЕД осветление за директен скрит монтаж в окачени тавани и стени от гипсокартон, с които можете да обособите декоративни светещи отвори и форми по таваните и стените в интериора на помощенията
корнизи за скрито осветление за вграждане в гипсокартон
вградено ЛЕД осветление
Декоративно дърво от панели и имитация от стиропор

Декоративна Имитация на Дърво, Первази и 3Д Панели от Стиропор

Корнизи и Первази, Подпори, декоративни олекотени дървени греди и имитация на дървени стенни облицовки са част от нашите декоративни предложения от стиропор за интериорен диайн и съчетание с обзавеждане за уютен дом.
декоративни дървени греди за таван от стиропор и фибран

Декоративни Дървени Греди и Декоративни Орнаменти

Съчетайте Класиката с Модерния Дизайн с Нашите Декоративни Дървени Елементи от Стиропор и Фибран. Безупречно Качество и Изолация на Конкурентна цена!
декоративни дървени греди от стиропоор

Интериорни Декоративни Колони От Стиропор и Фибран

Плоски, кръгли или обвивки за колони от стиропор или фибран, нашите предложения за интериорни декортивни колони и капители са подходящи за всеки интериорен дизайн и са специално предложение за декорация за дома!
Интериорни Прозорци первази и профили

Цветови Съчетания на Прозоречните Первази с Интериорните Цветове

Идеи за Интериор! Тъмни цветове на стените в стаите е последен хит в интериорния дизайн, в комбинация със светли или бели класически цветове на перази за прозорци от стиропор или Фибран. Декорирайте прозорците в интериора

Корнизи от Стиропор за Скриване на Пердета и Скрито Осветление

Класическо скриване на релса за пердета с корниз от стиропор или фибран в съчетание с модерен профил за скрито осветление - получавате качествен интериорен дизайн с декорация за дома!
Корниз от стиропор за Скрито Осветление и Скриване на Пердета
PS Designers

Декоративни Колони в Модерен Урбанистичен Дизайн

Класическите Колони намират своето място дори в най-модерния урбанистичен дизайн използван в заведения и молове. Декоративните колони винаги са били и са луксозен интериор
Урбанистичен Дизайн
PS Designers

Идеи за Модерни и Стилни Интериори

Декоративни 3Д Панели в модерен урбанистичен стил

Модерни стенни 3Д панели от стиропор

Модерни Вертикални Стенни
3Д Панели от Стиропор

Скрито Вградено ЛЕД Осветление в модерни стенни 3D панели направени с модерно сечение с напречни греди от стиропор. Разнообразие от форми, размери и цветове.

Хоризонтални 3Д Панели за Стени в съчетание със Скрито ЛЕД Осветление

Изолационни стенни 3Д панели с напречно сечение на канали и греди от стиропор и фибран. Комбинация с монтаж на Корнизи за скрито лед осветление придават модерен стил на всеки интериор. Изолация и модерна декорация за интериор.
Декоративни стенни панели от стиропор
PS Designers

Защо да ни изберете?

Голям Опит в Производството

PS Designers Since 2007

Дизайн и Надеждно Проектиране

Интериорен Дизайн

Лускозно и Лесно Приложение

използвано от над 15к

Най-Достъпна Конкурентна Цена

Бюджетни Предложения

Бърза Доставка Навсякъде

България & Цял Свят
PS Designers Дизайн

3D Визуализация Цени

Екстериорно и Интериорно 3Д Визуализиране на Фасади и Декорация

Изисквания за 3D

Вашата 3D Визуализация

Изпратете ни

 • Снимки на Фасадите или Интериора
 • Чертеж или скица на обекта
 • Описание в свободен текст
 • Изберете от нашите 3D продукти
3D Визуализация

Ние имаме визия за Дизайн

Ако се колебаеш кой вариант е най-подходящ за твоята къща, сграда, интериор или заведение, ние ти предлагаме изработване на 3D визуализация за тях с предлаганата фасадна или интериорна декорация
3д визуализация сграда

3D Скица на Ситуация

49 *
Situation
 • Визуализация на
  1 Ситуация
 • Снимки & Сечения
 • Цвят по избор на Фасадата
 • Дизайн на Материали

* Скицата представлява решение и предложение за индивидуална ситуация

3д визуализация сграда

3D Визуализация Къща

€/m2 3 *
Your STYLE
 • Визуализация на
  Фасада Къща
 • Снимки & Сечения
 • Цвят по избор на Фасадата
 • Дизайн на Материали

* Визуализацията представя решение и предложение за индивидуална фасадна декорация

© 2020 PS Designers, All Rights Reserved