PS Designers

Поверителност

Защитата на личните данни и опазването на личната и финансовата информация на нашите клиенти e изключително важна за нас. Затова обработваме Вашата информация коректно и сигурно въз основа на приложимото законодателство, конкретно Общия регламент 2016/670 (по-известен като GDPR ), Закона за защита на лични данни ( ЗЗЛД ) и Закона за електронната търговия ( ЗЕТ ). Моля, разгледайте тази декларация, в която Ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни от страна на PS Designers. В тази декларация ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни на нашия уебсайт www.ps-designers.net. С нея също така Ви информираме за сроковете и правните основания да събираме, обработваме, съхраняваме, използваме, унищожаваме и защитаваме личната Ви информация, доколкото с нея Вие не ни давате изричното си съгласие да вършим това.

Политика за Лични Данни

Какво се случва с данните ви, след като се свържете с нас

Когато ни пишете чрез формуляра на нашия уебсайт или ни пращате имейл, ние съхраняваме данните Ви за периода, необходим за обработване на искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси. Няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

Съхраняване на Вашите данни

Обръщаме внимание, че с цел облекчаване на процеса по поръчка и покупка, както и последващото изпълнение на договора с Вас, съхраняваме Вашия IP адрес, както и Вашите имена, адрес, имейл адрес и данни за използваното от Вас платежно средство, например номер на кредитната Ви карта. Предоставените от Вас данни са ни нужни, за да изпълним своите преддоговорни или договорни задължения спрямо Вас. Не предоставяме тези данни на трети лица, с изключение на:

  • Обработващия плащането доставчик на платежни услуги (банка, PayPal, ePay)
  • Куриерската фирма, с която Ви доставяме покупката
  • Нашият Счетоводен Отдел

Невзета или Непотърсена Поръчка

При невзета или непотърсена поръчка оставяме въведените по нея данни за 30 дни и си запазваме правото да Ви информираме периодично за нейния статус, съответно за Вашите опции вследствие на това. При завършена поръчка и изпълнен от наша страна договор на основание чл. 6, ал. 1, букви (а) и (б) от GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението до изтичане на предвидения в чл. 12 от Закона за счетоводството ( ЗСч ) 10-годишен срок.

Нюзлетър

Можете да се абонирате за нашия нюзлетър, като попълните формуляра на нашия сайт. За тази цел се нуждаем от Вашия имейл адрес и съгласието Ви да Ви пращаме съответните съобщения. След като се регистрирате за нашия нюзлетър/мейлинг, ще ви изпратим потвърдително съобщение с линк, с чиято помощ да потвърдите регистрацията. Можете да се откажете от абонамента си за нашия нюзлетър по всяко време. Моля, изпратете отказа си на следния електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Веднага след това ще заличим данните Ви във връзка с изпращането на нашия нюзлетър.

Вашите Права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение. Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е Комисията за защита на лични данни .
PS Designers

Продуктите

Направете света на работата забавление - разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!
  • Прозоречна Рамка от стиропор
    PS Designers

    Window Collection | Рамки Прозорци

    Frames & Accessoires
    Exterior
  • Профил от стиропор с декорация
    PS Designers

    Crown Epistylia | Профили с Декорация

    Ornaments & Cornices
    Exterior
  • Интериорна Декорация, Профили и Пана
    PS Designers

    Formo | Интериор & Аксесоари

    Interior Decorations
    Interior
  • Фасадни Профили и Фризове от стиропор
    PS Designers

    Molding | Фасадни Профили

    Decorative Ideas
    Interior & Exterior
  • Профили за скрито Осветление
    PS Designers

    Lumina | Скрито Осветление

    Hidden Lighting Collection
    Interior & Exterior
  • Колони и Капители от стиропор
    PS Designers

    Column | Колони и Капители

    Lux Collection
    Interior & Exterior
  • Главни корнизи от стиропор
    PS Designers

    Classic | Главни Корнизи

    Supreme Collection
    Exterior
  • Пана за мъх и вертикални градини
    PS Designers

    Green | Вертикално Озеленяване

    Vertical Garden
    Interior & Exterior
  • Декоративни орнаменти и Подпори от стиропор
    PS Designers

    Corbels | Фронтони и Подпори

    Delux Composition
    Exterior
  • Букви, Надписи и Реклама от стиропор
    PS Designers

    Letters | Надписи & Реклама

    Advertising Products
    Interior & Exterior
  • Профил за скриване на улук и водосточни тръби
    PS Designers

    Gutter Cornice | Скриване Улуци

    Crown Moldings
    Exterior
  • Стъклокерамика и Облицовки
    PS Designers

    Ceramic Inspiration | Стъклокерамика

    Trend Collection
    SPA & Bathroom
  • Ъглови камъни, рустика и топлоизолация от стиропор
    PS Designers

    Rustique & Ornaments | Рустика & Орнаменти

    Panels & Insulation
    Exterior
  • Дизай и Панели за Стени от стиропор
    PS Designers

    Design Wall | Панели & Облицовки

    Individual Proposals
    Interior & Exterior
  • Пейки, Лежанки и Кресла от стиропор
    PS Designers

    Chaise Longue | СПА & Уелнес

    SPA Collection
    SPA & Bathroom
    PS Designers Дизайн

    3D Визуализация

    Екстериорно и Интериорно визуализиране на Фасади и Декорация

    Изисквания за 3D

    Вашата 3D Визуализация

    Изпратете ни

    • Снимки на Фасадите или Интериора
    • Чертеж или скица на обекта
    • Описание в свободен текст
    • Изберете от нашите 3D продукти
    Визуализирай с Нас
    3D Визуализация

    Ние имаме визия за Дизайн

    Ако се колебаеш кой вариант е най-подходящ за твоята къща, сграда, интериор или заведение, ние ти предлагаме изработване на 3D визуализация за тях с предлаганата фасадна или интериорна декорация
    Разгледайте нашите Идейни Проекти и се вдъхновете от 3D Визуализации на фасади
    3д визуализация сграда

    3D Скица на Ситуация

    0 *
    FREE
    • Визуализация на
      1 Ситуация
    • V-Ray Снимки & Сечения
    • Цвят по избор на Фасадата
    • Дизайн на Материали

    * Скицата представлява решение и предложение за индивидуална ситуация

    3д визуализация сграда

    3D Визуализация Къща

    50 *
    Your STYLE
    • Визуализация на
      Фасада Къща
    • 4 V-Ray Снимки & Сечения
    • Autodesk Online Модел
    • Цвят по избор на Фасадата
    • Дизайн на Материали

    * Визуализацията представя решение и предложение за индивидуална фасадна декорация

    Останете свързани

    Получавайте нашия месечен бюлетин, предложения и нови продукти

    Контакти

    Ал. Дякович 18
    9000 Варна, България (BG)

    Телефон

    Работно Време
    09:00 АМ - 07:00 РМ

    PS Designers

    Архитектурен Фасаден Дизайн
    © 2020 PS Designers, All Rights Reserved