Skip to main content

Декоративни 3Д Пана и Панели от Стиропор

Тухлички, Каменни и Дървени Облицовки от Стиропор и Фибран

Декоративните фасадни и стенни панели от стиропор са предпочитан олекотен продук, който е същевременно изолация и декорация. Разнообразните форми и дебелини на предлаганите 3д панели за стена и фасада позволяват уникален дизайн и гарантират качество и издържливост на използваните материали. Персонализирането им за всеки наш клиент е услуга, която малко фими предлагат на пазара.
Декоративни 3Д Пана Тухлички, Дърво и Камък

Декоративни Тухлички от Стиропор

3Д Пана и Панели с Дизайнерски Тухлички и Цветови Решения

Дължина

2.00 м

Широчина

0.5 м

Дебелина

По желание на Клиента

Цвят

Модели
Облицовка и Изолация от Стиропор и Фибран

3Д Панели Тухлички за Фасади на Къщи

Класическият дизайн на 3д стенни панели за фасада с декоративни тухлички е съвместим с разнообразна фасадна декорация и различни архитектурни стилове на къща. Декоративните тухли от стиропор могат да бъдат с различни дебелини на панела и да бъдат вграждани или напълно да заместват топлоизолацията на къщата. Ние предлагаме дебелина на 3д фасадните панели от 3 до 20 см, което ви позволява да изолирате и декорирате в един процес и да спестите време и пари.
Декоративни Облицовки 3Д Тухлички

3Д Панели Тухлички от Стиропор за Рамкирани Прозорци

Специалните ни предложения за декоративни стенни панели и 3д тухлички се комбинират с рамки за прозорци във фасадния дизайн и се монтират лесно към топлоизолациоонната система, вграждат се заеддно с декорацията. Деко панелите тухлички за прозоррци са стилна фасадна и топлоизолираща декорация.
Топлоизолация от Стиропор и Фибран

3Д Панели Тухлички за Фасади на Къщи

3д декоративни стенни панели от стиропор могат да бъдат използвани за топлоизолиране, заради различните дебелини на панелите, които предлагаме и да декорират цели фасади. В съчетание с останалата фасадна декорация като междуетажни и главни корнизи или рамки за прозорци от стиропор, пената декоративни тухлички позволяват качествено декориране и предпазване на фасадата.

Дизайнерски 3Д Панели Камък

3Д Пана и Панели с Дизайнерски Каменни Текстури и Форми

Дизайн на Камък и Декорация от Стиропор и Фибран

3Д Панели Изолация и Имитация на Камък

Декоративната изолация за стени и фасади от различин стилове камъни от стиропор е чудесен и практичен продукт, който предпазва, изолира и декорира вашата фасада или стена. Тези стенни облицовки съчетават два процес в един и се вграждат в топлоизолацията или я заместват. Фасадните декоративни 3д стенни панели имитация на камък от стиропор са олекотени и издържливи.
Рустикални и Ъглови Камъни и Плочи от Стиропор

3Д Панели за Облицовка тип Зид

Рустикално топлоизолиране и декориране с 3д стенни панели от стиропор за фасада имитиращи зид и рустика. Различни размери и сечения на камъните, както и на декоративната фуга. Разработени със специален зъб тип сглобка към топлоизолационните листи, рустикалните панели се монтират бързо и лесно към изолацията. Избирате между класически или модерен дизайн на фасадните плочи и 3д панели.

Дизайнерски 3Д Панели Дърво

3Д Пана и Панели с Дизайнерски Дървени Текстури и Форми

Дървени Текстури и Форми от Стиропор

Дизайн за Стени от 3Д Панели Дърво

Лукс във фасадния дизайн са 3д стенните панели, имитация на дърво от стиропор. Те са леки, много издържливи и лесни за монтаж. Не се нуждаят от поддръжа и придават невероятен стил във фасадната декорация. Комбинират се чудесно с различни материали и могат да се използват за класическа или модерна декорация на фасадата.
Уникални Цветови Решения

Дизайн за Стени от 3Д Панели Дърво

3Д фасадни панели и деко панели за стена имитация на дърво са подходящи за къщи, сгради и кооперации. Декоративна изолация за стени от 3Д стенни фасадни панели имитация на дърво се предлагат в различни дебелини и цветове на дървото.

3Д Панели за Изолация Имитация на Дърво

3Д Панелите имитация на Дърво притежават изключителни изолационни свойства. Материалът от който са изработени е стиропор с висока плътност - 20-25 кг/м3

3Д Панели за Изолация Имитация на Дърво

Възползвайте се от нашите 3Д Панели имитация на Дърво с различни цветови и релефни решения!
PS Designers Архитектурни Орнаменти

Фасадни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

Фасадна Декорация PS Designers

Фасадни и Архитектурни Орнаменти

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
    PS Designers дизайн сгради

    Нашите Проекти

    Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти