Skip to main content
 • Профили за Фасадно Скрито ЛЕД Осветление

  Профили за Фасадно Скрито Осветление

  Екстериорни Профили за скрито LED осветление от Стиропор и Фибран
 • Профили за Фасадно Скрито Осветление

  Профили за Фасадно Скрито Осветление

  Екстериорни Профили за скрито LED осветление от Стиропор и Фибран
Профили от Стиропор за Скрито Осветление

Профили от стиропор за Фасадно Скрито Осветление

Фасадна декорация корнизи от Стиропор и Фибран за скрито осветление

Фасадната Декорация като Осветление

Фасадното скрито осветление акцентира върху различните фасади и архитектурни елементи. Светлите цветове изпъкват и променят визията на сградата вечер. Проектирането на профили от стиропор и форми за поставяне на скрито осветление е лесна задача, която да възложите на нас. Модерните профили от стиропор за скрито LED осветление са нов продукт и представляват отделни модули или тела за вграждане в стени и тавани.

Осветете Врати & Прозорци

Профилите за скрито осветление по фасадата се монтират като главен корниз, борд или рамки около врати и прозорци. Това превръща тези профили в екстериорни осветителни тела за Вашия дом. Скритото осветление създава изцяло нова атмосфера, модерен стил и същевременно уют на екстериора. Продукт напълно съобразен със съвременните изисквания за безопасност!
Екстериорно Скрито Осветление

Осветете Врати & Прозорци

Техниката на фасадно осветяване има не само декоративна функция, но и подчертава формата на фасадната декорация от стиропор, и цялостната архитектура. Профилите за скрито осветление с положено покритие, Могат да бъдат използвани, както в Интериор, така и в Екстериор.
Бъдете професионалисти с Нашите Профили

Корнизи за Скрито Осветление за Фасада

Монтирането на скритото осветление във фасадната декорация и профили става с помощта на алуминиеви профили, предпазващи LED лентата. В зависимост от целите, поставени пред нас в декорирането на фасади, нашите профили, продукти и форми могат да осветяват по различни начини:
 • Симетрично
 • Контрастно
 • Обемно
 • Aсиметрично
 • Контурно
 • Акцентно
PS Designers

Приложение на Профили за Осветление на Фасади

Отворите за монтиране на LED лента могат да бъдат разположени на различни места по профилите. Фасадното осветление осветява както архитектурата на сградата, така и пространството около нея. Модерно LED осветление, което осветява
Екстериорен Дизайн от Профили и Орнаменти

Скрито Осветление по Фасадата

Фасадното осветление изпълнява две роли едновременно. Акцентира върху архитектурните орнаменти и създава подходяща среда в пространството около сградата или къщата.
PS Designers

Скрито Осветление

PS Designers Архитектурни Орнаменти

Фасадни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

Фасадна Декорация PS Designers

Фасадни и Архитектурни Орнаменти

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

 • Профили от Стиропор

  Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
 • Монтаж на Орнаменти

  Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
 • Рязане и Разкрояване

  Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
 • Защитно Покритие

  Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
 • Фасадна Декорация

  Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
  PS Designers дизайн сгради

  Нашите Проекти

  Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти