PS Designers
Вашият партньор за Архитектурен Фасаден Дизайн

Фасадна Декорация

Изберете Най-Добрия Дизайн за Вашия Дом

Производство и 3Д Дизайн

PS Designers Ltd. произвежда декоративни орнаменти и фасадни архитектурни профили от стиропор и фибран с полимеракрилно покритие

През 2015 г. разширява дейността си и включва 3D Визуализация, проектиранe и производство на широка гама продукти за изработка на Сауни, Парни бани, Модулни мебели, Мивки, Ниши и Куполи, дизайнски СПА & Баня форми със стъклокерамика.

Фасади & Екстериор

PS Designers е на пазара от 15 години с утвърдено качество на продукти и орнаменти за фасадна декорация от стиропор и фибран. Възможностите за декориране на фасадата на Вашата къща, сграда, хотел, интериор са неограничени. Зависят само и единствено от фантазията и мечтите ви!
PS Designers

Нови & Интересни

Фасадни Продукти от Стиропор

Фасадни Декорация, Профили и Продукти от стиропор и фибран с полимер акрилно покритие, гарантиращо здравина, гъвкавост и издръжливост, от PS Designers. Изпратете ни запитване и ще получите мостра от нас за да се убедите в качеството. Разгледайте Новите продукти тук ...
PS Designers

Промоционални Оферти

Фасадна Декорация от Стиропор

Тук ще намерите промоционалните ни предложения с най-ниските възможни ценови оферти за фасадна декорация на пазара! Предлаганите профили от стиропор в промоционалните оферти са налични и могат да бъдат закупени веднага.